ssiinchha @ 03.07.2024 12:42Uz cik ilgu laiku Miglāne aizbrauca uz Īriju? Izlasīju rakstu par to, bet nesapratu, vai viņa aizbrauca pāris reizes uzdziedāt uz Īriju vai ilgstošāk? Ja otrs, jocīgs lēmums atstāt dēlu Latvijā.
LabaDabaDa @ 04.07.2024 10:29
Cik saprotu, uz ilgāku laiku. Vispār tas viss jocīgi izskatās - atstāja bērnu vecmāmiņai un pati uzreiz tik laimīga, tik laimīga, visas problēmas atrisinātas...
Elīna Bomba @ 04.07.2024 01:15man vienmēr bijis bail kaut ko pa 5€ tik tuvu acīm smērēt, ka acis neizkrīt :D normāls viņš tiešām?
Jā, man tieši tāpat šķiet. Neesi vienīgāMia6 @ 04.07.2024 14:59Samanta Tīna pieaudzejusi matus. Kautkā nepierasti .. kaut kāds vīrišķīgums no viņas staro, un tas iedomīgums vai kas līdzīgs, šķiet ka nav patiesa līdz galam .. Varbūt tik man tā šķiet. Nesen lasīju, ka viņa ar Kašeru vairs nav draugi. Kaut kādu cieņu Kašers zaudējis , hmmm
susla @ 04.07.2024 10:44
Bērns ar omi, kamēr omei atvaļinājums un viņam viss ir labi. Tas nav nekas slikts, ka bērns ar omi padzīvo nedaudz vasarā. Tāpat arī laivā viņa teica savādāk, nekā tas ir delfos uzrakstīts. Viņa nākamreiz lidos ar dēlu uz šejieni un kopā ar dēlu ik pa laikam apciemos Latviju. Mēdiji atkal lažo. Tas reāli ir sviests, pavirši noklausas un uzcep nekorektu raksteli.
Joru @ 04.07.2024 17:40Kas tur šodien Lapinskai par cepienu storijos par Annemariju un kokaīnu… un iesnām? Kur tas tika aospriests?
mokabezpiena @ 04.07.2024 18:15
Annemarija bija ielikusi neveiksmīgu bildi ar puņķainu degunu, dažas forumnieces palaida pīli, ka tas 100% esot kokaīns nāsīs ? kaut gan clearly varēja redzēt, ka puņķi
Puukjumaate @ 04.07.2024 00:33
dizains tiešām kā vecais kylie jenner lūpu pakai, tikai šis es ļoti atvainojos gaume katram citādāka, nu šim nekāda šarma lēts pakaļdarinājums un tas ''drip'' print ir ļoti 2016 gada trendiņš (too faced un kaut kādām chocolate ēnu paletēm arī bija). essence cosmetics serums kur otrā galā arī uzacīm ir pa 5 eur iet 6 mēn un skropstas aug kā sēnes pēc lietus (ataudzēju savas gadiem nomocītās). +++ nosaukums arī kaut kāds copycat. vai tiešām viņa domā uzcelt brendu, slavu vai ko viņa tur cer uz kaut kā, kas jau 100x redzēts?? ?
Valdet @ 04.07.2024 15:28Kas coco Katei noticies? Palaidu garām?
viņai pieder ng_diamonds. Lab grown briljanti.ditdus @ 04.07.2024 20:50Vai kāda zina kaut ko par Nikolu Osipovu? Ar ko nodarbojas viņa/vīrs? Izskatās pilnīgi kreizi dzīvesveids - entās hermes somas, briljanti. Nesen mazs zīdainītis, labi, ja divi mēneši, bet jau ceļo uz Ibizu un citām vietām (un kā izskatās, ka bez mazuļa).