krisa sevi par dārgu sauc 🤭🤭🤭Kate9 @ 28.05.2024 14:50jā, ja salīdzina ar Kristīni, kā diena ar nakti. Kristīne izskatās izsmalcināta, kopta un tīra un svaiga un dārga!
Apskaties uz Kristīni! Seja visa spīd sakopta, mati veselīgi arī spīd , celojumi brendi, un tagad apskaties miss Lapinu .Ariete @ 28.05.2024 15:26krisa sevi par dārgu sauc ???
Var saprast kas šo raksta 😂😂😂 Mēs zinām kurai brendi dzīvē ir galvenais un mīlestība 😂🤭Kate9 @ 28.05.2024 15:44Apskaties uz Kristīni! Seja visa spīd sakopta, mati veselīgi arī spīd , celojumi brendi, un tagad apskaties miss Lapinu .
Kura gan tā neizskatītos ja blakus ir sponsors? Nepaliec smieklīga, krisa. Nevienam neinteresē tavi brendi vai mati vai viss pārējais ko var iegūt ar naudu.Kate9 @ 28.05.2024 15:44Apskaties uz Kristīni! Seja visa spīd sakopta, mati veselīgi arī spīd , celojumi brendi, un tagad apskaties miss Lapinu .
Ariete @ 28.05.2024 15:56Starp citu, man Lapiņa nedaudz Santu ex. Fiļu atgādina. Nav jau brīnums ka krisa nodirš viņu ?
Kate9 @ 28.05.2024 14:50jā, ja salīdzina ar Kristīni, kā diena ar nakti. Kristīne izskatās izsmalcināta, kopta un tīra un svaiga un dārga!
no kā tad tā seja tā spīd? 😁Kate9 @ 28.05.2024 15:44Apskaties uz Kristīni! Seja visa spīd sakopta, mati veselīgi arī spīd , celojumi brendi, un tagad apskaties miss Lapinu .
man nav nekāds sakars ar to personu, kuru nosaucis. Tavuprāt, ja pasaku faktu, ka neglīts ir neglīts, tad uzreiz man ir kas personīgs?.....varu iedomāties, kāda esi Tu pati, ja Tev tā sieviete neliekas vienkārši nesmuka🤣🤣lauku bāba @ 28.05.2024 13:14
Hei, krisa arī te ?
nu, arī izteikti neglīta un resna, nobarotu bodiju....kā tāds celofāna maiss, sabāzts ar pankūkām🤣Paksijs @ 28.05.2024 15:18
Es domāju, ka neveiksmīga svārku izvēle + arī rakurss. Jo nu Sindija jau sen kā nav vairs ,,skaliņš", viņas mīkstumus jau varēja redzēt ,,Četri uz koferiem".
Bet nu normāls augums ?
Stiklaskatiens @ 28.05.2024 22:57Lapiņai ir maģistra grāds. Krisai ne sūda. Un tā vēl gļuko- kas viņa ir, kas viņa ir.
Raidijumā stv krisa pati izskatās kā vecs zirgaģīmis ar vnk spīdumu uz ādas un uzšpricetam lūpām
Jelinskai ir bakalaurs vai pat divi! Un ja salīdzina ar tām no name Lapinām un apgerba pakaramā formas santu, tad Kristīne tur ir pati skaistākā un interesantākā!Stiklaskatiens @ 28.05.2024 22:57Lapiņai ir maģistra grāds. Krisai ne sūda. Un tā vēl gļuko- kas viņa ir, kas viņa ir.
Raidijumā stv krisa pati izskatās kā vecs zirgaģīmis ar vnk spīdumu uz ādas un uzšpricetam lūpām
Kate9 @ 28.05.2024 23:44Jelinskai ir bakalaurs vai pat divi! Un ja salīdzina ar tām no name Lapinām un apgerba pakaramā formas santu, tad Kristīne tur ir pati skaistākā un interesantākā!
Kate9 @ 28.05.2024 14:50jā, ja salīdzina ar Kristīni, kā diena ar nakti. Kristīne izskatās izsmalcināta, kopta un tīra un svaiga un dārga!