cmykk @ 20.05.2024 09:38Našķoties Zanei jāver onlyfans konts vaļā. tas
ir skaidrs. tur slepenās receptītes un bildes no sporta zāles
Arī esmu viņu redzējusi. Parasta meitene, nav viņa dikti neglīta, bet pilnīgi nekas īpašs, vispār nav nekāds wow wow, ir un ir thats all.Clara @ 21.05.2024 17:53Nu cik var tā Vizla izspiest visur savu pakaļu. Viņai pašai nav apnicis? Esmu viņu vairākas reizes redzējusi dzīvē, nu nav tur ne puse no tā ko izliek IG ? Visām šīm IG "uzlabotajām skaistulēm" nešķiet, ka kāds viņas var redzēt arī realitātē? Bez filtriem, leņķiem u.t.t.
Clara @ 21.05.2024 17:53Nu cik var tā Vizla izspiest visur savu pakaļu. Viņai pašai nav apnicis? Esmu viņu vairākas reizes redzējusi dzīvē, nu nav tur ne puse no tā ko izliek IG ? Visām šīm IG "uzlabotajām skaistulēm" nešķiet, ka kāds viņas var redzēt arī realitātē? Bez filtriem, leņķiem u.t.t.
Ko darīt ja nav smadzeņu.Clara @ 21.05.2024 17:53Nu cik var tā Vizla izspiest visur savu pakaļu. Viņai pašai nav apnicis? Esmu viņu vairākas reizes redzējusi dzīvē, nu nav tur ne puse no tā ko izliek IG ? Visām šīm IG "uzlabotajām skaistulēm" nešķiet, ka kāds viņas var redzēt arī realitātē? Bez filtriem, leņķiem u.t.t.
Ariete @ 21.05.2024 17:30Kā izskatās tā špricētāja lips of kiss, kura izkropļo citas sievietes ? ?
SantaC @ 21.05.2024 18:15
Varbūt kādam liekas seksīgi un tādā veidā meklē sev uzmanību, bet viņai jāiet labot stāju. Nav normāli tāds izliekums. ? Viņai KP dirsu arī ielika vai tikai krūtis?
Vai tā nebija tā, kura izskatās pēc Kena un transvestīta krustojuma, kā pati sevi izķēmojusi? Vai tā bija cita?Ariete @ 21.05.2024 17:30Kā izskatās tā špricētāja lips of kiss, kura izkropļo citas sievietes ? ?
Ambulance @ 21.05.2024 16:25
KK bija zem konkrētām promilēm . Maķj pere maķj , pī'pī nonstopā
SantaC @ 21.05.2024 18:15
Varbūt kādam liekas seksīgi un tādā veidā meklē sev uzmanību, bet viņai jāiet labot stāju. Nav normāli tāds izliekums. ? Viņai KP dirsu arī ielika vai tikai krūtis?
Stiklaskatiens @ 21.05.2024 15:58Resno bārbiju var saukt par resnu, bet viņa ir tievāka par Salsēviču. Un nekādu tādu bezintelektuāku cepšanos par citu viedokli neizvērsa.
Salsēviča tic, ka ir tievāka par tievu un vārds resns nav par viņu, tas nav fakts, tā ir apsaukāšanās. Drīz jau būs
50mit, bet sevi nevar pieņemt. Tās, kas seko,
tādas pašas neveiksminieces.
susla @ 21.05.2024 23:08Ir kāds info, kur Uresina pēkšņi nozudusi no soc.tīkliem?