kas ir Raklinska?Magnolija @ 24.04.2024 18:22Raklinska ļoti dīvaini runā, viņai viss ok? Un tie dīvainie bumerangi. Saprotu, Tev nomira ģimenes loceklis, tāpēc atcēli kāzas, bet kā sekotājs to var zināt? Pati ieliec jautājuma lodziņu, nav taču obligāti atbildēt uz visiem jautājumiem, kas sāpina.
Magnolija @ 24.04.2024 18:22Raklinska ļoti dīvaini runā, viņai viss ok? Un tie dīvainie bumerangi. Saprotu, Tev nomira ģimenes loceklis, tāpēc atcēli kāzas, bet kā sekotājs to var zināt? Pati ieliec jautājuma lodziņu, nav taču obligāti atbildēt uz visiem jautājumiem, kas sāpina.
Schokolaade @ 24.04.2024 18:20Gobzems saspiedies, savā story slavē jeļu. Nez cik šī viņam aizskaitīja par tādām slavas dziesmām.
sandrute @ 24.04.2024 18:55Krauzes meita ir ļoti talantīga vijolniece, plukusi laurus ārzemju konkursos un vienā intervijā teica milzīgu paldies mammai, ka līdz 5.klasei sēdējusi klāt un palīdzējusi vijolē. Kā vīrietis var tagad pamest citas sievietes dēļ? Visi meitu sasniegumi ir mammas nopelns. Vēl paskatījos bildes, Krauze ir ļoti skaista, par sevi pārliecināta sieviete. Tur aiz cieņas pret sievu un trīs meitām nedrīkstēja pamest ģimeni, jo slavenība jau ir Krauze un viņai tagad jācieš.
sandrute @ 24.04.2024 18:55Krauzes meita ir ļoti talantīga vijolniece, plukusi laurus ārzemju konkursos un vienā intervijā teica milzīgu paldies mammai, ka līdz 5.klasei sēdējusi klāt un palīdzējusi vijolē. Kā vīrietis var tagad pamest citas sievietes dēļ? Visi meitu sasniegumi ir mammas nopelns. Vēl paskatījos bildes, Krauze ir ļoti skaista, par sevi pārliecināta sieviete. Tur aiz cieņas pret sievu un trīs meitām nedrīkstēja pamest ģimeni, jo slavenība jau ir Krauze un viņai tagad jācieš.
Linus @ 24.04.2024 19:26
Nu bļāviens, cik var vārīties ar to “kā var pamest?”. A vot tā vienkārši-vecis ņēma un pameta, vari būt dīva vai mājsaimniece. Tāda dzīve
sandrute @ 24.04.2024 19:35
Lai nu ko var pamest, bet ne jau Krauzi. Raimonds Pauls atklāja Krauzes talantu un Krauze bija viena no viņa mīļākajām dziedātājam. Vīrietim jāciena savu bērnu māti, kuras nopelns ir meitu sasniegumi.
kur?beReal @ 24.04.2024 19:36Gobzems ar saviem storijiem par telegram grupu mani nošokēja, iegāju apskatīties intereses pēc un uzgāju bildi kurā @katrina.zaiceva iefilmējusies ar sava drauga locekli. Likās tik forša, jauka meitene pēc tiktoka. ?
beReal @ 24.04.2024 19:36Gobzems ar saviem storijiem par telegram grupu mani nošokēja, iegāju apskatīties intereses pēc un uzgāju bildi kurā @katrina.zaiceva iefilmējusies ar sava drauga locekli. Likās tik forša, jauka meitene pēc tiktoka. ?
mokabezpiena @ 24.04.2024 21:04
Bet ja jau tas ir drauga loceklis, kas tur tāds slikts? ? noleakoja kāds video/bildi, ak nē… ?
nu man personīgi vispār Ance bija ārpus manas Blondī Barbiju atmiņas kārbiņas, bet visu ko atceros, viņa tomēr tāda retro stila dziedātāja un visu cieņu Maestro, protams, bet vai viņai nevajadzēja pamēģināt kaut ko mūsdienīgāku muzikālajās sadarbībās? Jo cik man ir bijusi darīšanas ar miljonāriem, viņi ātri garlaikojas. Nu šis modelis par veco kaķi, kas bija jau pirms laulības var izklausīties mīlīgi, bet biznesa cilvēkam - zīmogs "kaķu tante" un viņa, diemžēl izskatās un izklausās virs saviem 45 ..Un Pāvilosta tomēr tāda mazā Rīga...https://www.lsm.lv/raks ts/dzive--stils/cilvekstasti/dziedataja-ance-krauze-ar-kakeni-zuzi-kopa-jau-16-gadus.a350692/ bet turu īkšķus, un ticu,ka saņemsies un izbliezīs elektrību. Sāpes var būt radošs pagrieziens un Ance, ja lasi, visas bārbijas ir ar Tevi, Tev izdosies, jo talants ir! Lovīte un būs viss forškiņi. Tev ir feini bērniņi. PS Paldies par īkšķiem uz leju, es atgādinu - man patīk tikai negatīvie īkšķisi, jo duāla personība un pati spiežu sev max unlike, citiem dāsni spiežu like like :D paldies par uzmanību un jāuku vakarsLinus @ 24.04.2024 19:26
Nu bļāviens, cik var vārīties ar to “kā var pamest?”. A vot tā vienkārši-vecis ņēma un pameta, vari būt dīva vai mājsaimniece. Tāda dzīve
beReal @ 24.04.2024 21:16
Tur drīzāk pati publiskai apskatei ielikusi ar savu onlyfans. Drīz laikam katra padsmitā būs izlikusi sevi internetā kā tādu mēbeli
SantaC @ 24.04.2024 19:30Ķimene visur savu LV tašu bāž. Redzējām, jau redzējām.
Lielā modņica nezin, ka Neverfull vairs nav aktuāli. Tagad Goyard tote ir trendā fashionistām.