Nansī vienīgi nesaprot, ka tie, kas savus banānu nevar saturēt biksēs ( tur viņam pat uz galvas ir ) tie banāni un rieksti nekad nebūs vienaj ekskluzīvaj lietotājai. Babņiks ir un paliks babņiks, galvenais,lai meičuks gumiju māk uzvilkt laicīgi🐿 lūdzu liekat bagātīgi mīnusiņus xoxoxoMagnolija @ 19.04.2024 22:18
Iemet lūdzu bildi, esmu nobloķēta ?
Saulespukes @ 18.04.2024 19:22Nesaprotu kāpēc tā Nīmane tik ļoti apsēsta ar svaru? Viņa taču ļoti tieva pati par sevi, bet visu laiku tas fasings, treniņi, kaut kādi pulveri, procedūras, izturas tā it kā bez viņām pieņemtos svarā uz 100kg ?
Martinika @ 18.04.2024 17:55
Es vēlētos piekrist. Man vispār Indra simpatizēja. Bet tagad - nop!
Melot, ka bijušais vīrs izturējās slikti pret bērniem un tas bija šķiršanās iemesls, ir ļooti neglīti. Tāda kā cilvēka apmelošana mazliet sanāk.
Tad labāk būtu klusējusi vispār. Izšķīrās un izšķīrās. Parunātu un aizmirstu.
Bet viņa, samelo, ka Bērziņš nemīlēja un darīja sliktu viņas bērniem...tas ir fuj!
man jau liekas diezgan bēdīgi, ka ex dizaineres aiziet kaut kādā lindex lidl hm līmenī un vēl nolaižas līdz gultaslietu apspriešanai... nu jāsaparot, kad tā skatuve jāver ciet, ja nav sanācis labi uzstātiescmykk @ 20.04.2024 00:56
arī man Indra simpatizēja līdz brīdim,
kad faktiski katrā intervijā viņa runā par to Kasparu. zb reāli. es ļoti ceru ka viņai būs jauns, foršs vecis??
nekur jau diži tālāk par turciju un ēģipti viņi nav bijuši! apskaties cik makā tajā sezonā uz 4 ar hot piedāvājumu! 1,500 ar visām 5 zvaigznēm un all in uz visu ģimeni . Šaubos, vai tas uz 4 ir daudz ar pilno pansionu.Bernedīne @ 20.04.2024 07:30Eeeem, man te doma par to Danenbergosni?
Izstāstiet, nu kur var nestrādāt un visu laiku kkur braukt un ceļo
Nu labi, viņai kkādas tur sadarbības, bet taā vienmer vienādā viepļa atziešana, tak tādu naudu nemaksā?
Un tas viņas Edža?Kkur minēja, ka redzēts ar citām? - tad man gribas jautāt - kurš to neglīto šļupstošo vispār ņemtu?
Bet ja par naudam, tad jā….jau painteresējos Vidam - un uzmetu šo uzvardu - kā var cilvēki (mūžīgie bezdarbnieki?) tā dzīvot, šeit Latvijā
Aaaaa…un vēl - iedomājos - diez kā šeit, Slinķe dzīvotu tālāk, ja ar vīru, kas notiktu? Nu tā, kā tai, ķipa Talsu bulgurei?
Viņa tak nobeigtos - ne no tā, ka vīrs miris, bet no tā, ka tagad vairs nebūs idilles, ko IG atrādīt?
Hellow @ 19.04.2024 22:37
Jā, es izspriedu pēc šī, kaut kad kad bija story no ārzemēm,kur mašīnā uz paneļa bija "Hasans phone". Bet varbūt ir vairāki ? Drošvien piebraukā tur,kur vecis brauc darba darīšanās.
Ariete @ 20.04.2024 09:25? neko neatbildēja uz Lapiņas storijiem. Tātad noteikti vainīga ir un negrib lai O. uzzina.
Savādāk krisa nepalaistu garām iespēju publiski izvemties (kā tas bija uz Santu).
Ambulance @ 20.04.2024 08:12Kā tā ceriņLelde dejo , pretīgi skatīties
Tai arī , atvērto durvju dienas ,, par kāju nesaturēšanas līniju ,, sākušās
Ariete @ 20.04.2024 09:25? neko neatbildēja uz Lapiņas storijiem. Tātad noteikti vainīga ir un negrib lai O. uzzina.
Savādāk krisa nepalaistu garām iespēju publiski izvemties (kā tas bija uz Santu).
Kate666 @ 20.04.2024 10:58
Kam un uz ko viņai jāatbild. Grib sev popularitāti iegūt uz Kristīnes rēķina? Kas ir lapiņa? Ne sieva, ne kaut ko sasniegusi, vienk viņas vīra draudzene, kuru viņš krāpj. Priekš kam viņai atbildēt uz no konteksta izrautiem sūdiem, gan jau dabūja, jo bija par ko. :D
Kristīnei noteikti nav ne laika ne vēlēšanās smērēties ar tās meičas sūdiem aiz gara laika un izmisuma.
Jelinska bijušo ne reizi vien redzēju klubā maigojoties un mīcoties ar citām vecenēm + alimentus arī zinu, ka nemaksā un ar bērniem nepalīdz, ņemot vērā vēl to, ka viens no bērniem nav Jelinskas bioloģiskais bērns, bet Kaspara bērns no viņa iepriekšējām attiecībām.
Tā, kā lapiņai līdz Jelinskai vēl tālu un neveiksmīgs gājiens gūt sev popularitāti. Ceru, ka Kaspars nolika pie vietas, jo dēļ tā visa cieš arī bērni. Jelinska nekad publiski par ex neko nav teikusi, bet šajā gadījumā... ir pārkāptas robežas no viņu puses. Nekādi intelektuāli viņi nav, protams, bet tā pat nepatīkami.
var arī neuzrādities,ja to neatļauj,saņēmēja puse(respektīvi,sarakstā tu vari iekļūt publiskajā,ja bijušā to apstiprina,ne pats)chihiro @ 20.04.2024 11:50
Viss tavs teksts sviestains. Pārbaudīju, ka uzturlīdzekļu parādniekos viņš neuzrādās.
Kenty @ 20.04.2024 12:02var arī neuzrādities,ja to neatļauj,saņēmēja puse(respektīvi,sarakstā tu vari iekļūt publiskajā,ja bijušā to apstiprina,ne pats)
Kate666 @ 20.04.2024 10:58
Kam un uz ko viņai jāatbild. Grib sev popularitāti iegūt uz Kristīnes rēķina? Kas ir lapiņa? Ne sieva, ne kaut ko sasniegusi, vienk viņas vīra draudzene, kuru viņš krāpj. Priekš kam viņai atbildēt uz no konteksta izrautiem sūdiem, gan jau dabūja, jo bija par ko. :D
Kristīnei noteikti nav ne laika ne vēlēšanās smērēties ar tās meičas sūdiem aiz gara laika un izmisuma.
Jelinska bijušo ne reizi vien redzēju klubā maigojoties un mīcoties ar citām vecenēm + alimentus arī zinu, ka nemaksā un ar bērniem nepalīdz, ņemot vērā vēl to, ka viens no bērniem nav Jelinskas bioloģiskais bērns, bet Kaspara bērns no viņa iepriekšējām attiecībām.
Tā, kā lapiņai līdz Jelinskai vēl tālu un neveiksmīgs gājiens gūt sev popularitāti. Ceru, ka Kaspars nolika pie vietas, jo dēļ tā visa cieš arī bērni. Jelinska nekad publiski par ex neko nav teikusi, bet šajā gadījumā... ir pārkāptas robežas no viņu puses. Nekādi intelektuāli viņi nav, protams, bet tā pat nepatīkami.
Šitas ir 🐀 profils. Lasa forumu un jau ielikusi storiju "winners do " 🤣🤣🤡Kate666 @ 20.04.2024 10:58
Par šo pārīti es nezinu.,bet viens pazīstamais palūdza paskatīties publisko sarakstu vai viņš tur iekšā(valsts maksā mammai,pats palicis parādniekus valstij,tur ir garš stāsts)meklējot atbildi uzduros tam ,ka visi neiekļūst sarakstā,arī ja parādā valstij.To nolemj tas,kas saņem no valsts alimentus.Iekļaut vai neiekļaut.Tas tā dīvaini izklausās,bet tā irchihiro @ 20.04.2024 12:24
Var neuzrādīties tad, ja bērns nesaņem uzturlīdzekļus no valsts (t.i. sieviete samierinās, ka bērna tēvs nemaksā un neko neiesāk) un vēl citos gadījumos.
Bet būsim godīgi - Fiļu Jeļu pāris ir atriebīgs, ļaunatminīgs. Fiļs visu grib iztiesāt no Santas, kaut pašam naudas netrūkst. Un Jeļa spļauj indi uz Santu, uz savu bijušo utt.
Esmu pārliecināta, ka tieši sava ļaunuma dēļ viņa pieteiktos uzturlīdzekļiem un nekādu labvēlību neizrādītu.