McSara @ 22.03.2024 22:22Kuru influenceri Džemma Sudraba izsmej, kāda saprata? Kura tik aktīvi reklamē to D vitamīnu? Vai viņas visas tā reklamē ?
AnnaShhh @ 22.03.2024 20:19nu andžai ir labāks engagement nekā, piemēram kalējai vai uresinai, kurām ir zem 4% , kā to kalkulēt? Iegūglējam Instagram Engagement Rate Calculator un tad followers- cik muhamedi:) bet piekrītu par saturu , - tur ir kaut kāda latgales melnā baņa, ne labākajā nozīmē, pieļauju, maz konkurences un minoritātēm patīk sajuties kaut kādā kopienā, jo tas Latgales akcents tomēr vieno:)
bebebe @ 22.03.2024 19:32Ļoti ceru, ka Lasmaņa kungu atstādinās no amata. Tik nenopietna attieksme pret darbu nav pieļaujama! Un man ir neliela personiskā nepatika pret viņu, gàjām paralēlklasēs, pilnīga viduvējība, vienīgais, kas viņu noveda līdz šābrīža amatam ir mērķtiecība. Īpaši gudrs jau viņš nav. Un neticu, ka tā bija sieva. Un džekiņš vēl atļaujas vainot citus! Phe, pretīgi
Mrs.True @ 22.03.2024 17:46
Pēteris jau arī ir tikai prasts šoferis gaisā, nekas vairāk. Abi viens otra vērti - pulveru pārdevēja un šoferis.
Mc.Queen @ 21.03.2024 11:00
Man nav neviena mājdzīvnieka, bet es principa pēc nepērku kosmētiku,kas testēta uz dzīvniekiem. Tam nav nekāda sakara ar vegānismu. Ja tu esi par dzīvnieku aizsardzību, tad esi, nevis šķiro.
GlorijaGrevcova @ 23.03.2024 10:44
Neviena ādas izstrādājuma arī nav? Ja ir, fiksi izmet. Medikamentus, kas testēti (principā visi) uz dzīvniekiem, nekādā gadījumā nelieto, mirsti nost. Fanātiska pamuļķīte esi, kura patētiski pļerkst un neķer realitāti. Bet nesatraucies, tādu kā Tu ir daudz. Glupas kas glupas, bet pašām liekas, ka gudras.
dear wtf, terminu melnais humors un sarkasms pārlasi LOLbe.beta @ 23.03.2024 08:34
latgales akcents vieno? ko? wtf :D :D :D
Par ko ahujā? 18 mēnešus mācās, ņem praktiski katru, kas var sapiķot. Viss pārsvarā uz automātiku, viss pēc algoritmiem. Ne jau pilots sēž, uzacis saraucis un debesu kartes pētīdams.SarmaD @ 23.03.2024 12:40Es arī esmu tādā salīdzinošā ahujā pilotu par šoferi nosaukt.
Pilgrim @ 23.03.2024 12:54Par ko ahujā? 18 mēnešus mācās, ņem praktiski katru, kas var sapiķot. Viss pārsvarā uz automātiku, viss pēc algoritmiem. Ne jau pilots sēž, uzacis saraucis un debesu kartes pētīdams.
GlorijaGrevcova @ 23.03.2024 10:27
Gribēji paspīdēt, bet pastulbi sanāca. Lidmašīnu pilotēt neiemācās 3 mēnešu kursos tā kā auto vadīt. Un smadzeņu podā diezgan daudz vajag, lai kļūtu par pilotu. 90% no šī foruma apdirstos visparastākajā simulatorā un piečurātu biksiņas deltaplānā. Viena lieta ir klačoties par Petjkas muldēšanu un paglupajiem izlēcieniem sociālajos tīklos, cita lieta dirst par pilota profesiju. Papīru stumdītājai tik nojēgas, cik āzim par burkānu stādīšanu.
Elizabeteeee @ 23.03.2024 14:16
Iemācīties iemācīties, bet vai kāda no jums vispār zina, ka atrast pilotam darbu ir lielāks izaicinājums, nekā izmācīties par pašu pilotu?
Neviena ādas izstrādājuma arī nav? Ja ir, fiksi izmet. Medikamentus, kas testēti (principā visi) uz dzīvniekiem, nekādā gadījumā nelieto, mirsti nost. Fanātiska pamuļķīte esi, kura patētiski pļerkst un neķer realitāti. Bet nesatraucies, tādu kā Tu ir daudz. Glupas kas glupas, bet pašām liekas, ka gudras.
mokabezpiena @ 23.03.2024 13:46
Bet vai tu varētu visu to fiziku iemācīties? Vai 15.trolejbusa vadītājs varētu iemācīties, kā pacelt gaisā lidmašīnu un vēl 100% droši nolaisties? Kā nav kauna pilotu pielīdzināt šoferim? Es toč nevarētu būt pilots, man ir cieņa pret šo profesiju! Nākamreiz, kad lidojiet un satiekat pilotu, pasakiet viņam - paldies par braucienu, šoferīt! Turklāt visiem pilotiem ir jāmāk arī bez automātikas lidot, autopilots ir tikai pluss. Ja tas noiet greizi, pilots prot vadīt lidmašīnu arī tikai ar instrumentu rādītājiem.
Pilgrim @ 23.03.2024 12:54Par ko ahujā? 18 mēnešus mācās, ņem praktiski katru, kas var sapiķot. Viss pārsvarā uz automātiku, viss pēc algoritmiem. Ne jau pilots sēž, uzacis saraucis un debesu kartes pētīdams.