Murka236 @ 21.03.2024 20:48Miglāne atkal izkārusi tesmeņus :D
SarmaD @ 22.03.2024 13:15
Pardon, bet nu viesmīlim IR jāprot valoda.
Apple of my eye @ 22.03.2024 13:26
Nē, te to nevar redzēt. Tu vienkārši saki, "ja tā būtu sieviete", uzzīmē scenāriju un izdomā secinājumus ??? Šeit konkrēti viss ir Tavā uztverē
telma @ 22.03.2024 11:21Esmu mērenā šokā par Katrīnes Pētera angļy valodu. Ja viņš ir pilots, tā jāpārvalda augstākajā līmenī, bet jau kuro reizi redzu, ka tā ur ļoti viduvēja, nedpēj izteikties, lieto max vienkāršus vsrdus.
Japānas princese @ 22.03.2024 13:54krixis3 teksts @ 22.03.2024 11:48[/quote
Kas teica,ka tā bija sieva? Pierādijumu nav, bet tautā runā, ka nebija sieva?
Klaviere @ 22.03.2024 12:44Čalis neslikti iekārtojies: Par nodokļu maksātāju naudu apmaksātā auto, nodokļu maksātāju apmaksātā laikā “piedalās” budžeta komisijas sēdē, kur spriež par nodokļu maksātāju naudu sadalījumu, līdz elkonim iebāzis roku sievas vagīnā un vēl to paosta, un vainīga ir izpilddirektore, to atlaist! Aizspogulija, goda vārds.
Nav_vispar @ 22.03.2024 14:43Bet es nesaprotu, tas deputāts domāja, ka kamera nav ieslēgta?
Terra Incognita @ 22.03.2024 14:42
Diez vai sieva. Ar sievām parasti nav jāslapstās mašīnā darba dienas vidū :D
girllsh @ 22.03.2024 14:28Vai Anetes Spīķes meitai Martai vispār ir autovadītāju tiesības ? Regulāri liek storyus, ka braukā ar Anetes mašīnu ar draudzenēm
Man nav samaitāts prāts,lai visur redzētu sex materiālu.Bet te es pat neko citu nevaru iedomāties😂Zilais Valis @ 22.03.2024 14:50
Viņš domāja, ka tas viss ir nemanāmi
chihiro @ 22.03.2024 13:27
Tā nav nekāda obligāta prasība visās valstīs.
Valstis, kurām ir sava pašapziņa, necenšas izdabāt ar angļu valodu. Piemēram, Polija, Francija u.tml.
SarmaD @ 22.03.2024 15:23
Izdabāt? Ticiet, angliski runājošiem nav jāizdabā. Viņi to, ko valodas barjeras dēļ nespēs iegūt pie vieniem, saņems pie tiem, kuriem šī barjera nebūs. Obligāti nav nekas. Bet vēlams tomēr būtu ja vismaz pāris cilvēki kaut basic līmenī prot šo valodu. Ir valstis, kurās strikti runā tikai savā valodā. Beigu beigās jau tāds kategorisms pašiem griež kājā, jo nav jau īpaši vēlmes ceļot uz valsti, kurā tevi uzskata par muļķi, jo nerunā, piemēram, itāļu valodā. Angļu tomēr ir ļoti daudzās valstīs un pamatā cilvēki tā arī mēģina sazināties, ja nezina pamatvalodu.
chihiro @ 22.03.2024 15:32
Nesaprotu, ar ko šādi viedokļi atšķiras no krievu pasaules un valodas uzbāzības, tikai nu jau ar angļu valodu. Lielās valstīs nav vajadzības visiem zināt angļu valodu. Neredzēju konkrēto sižetu, kur Pēteris izpaudās, bet pieņemu, ka tas nav augstas klases restorāns Indijā, kur, iespējams, šāda prasība būtu pamatota.
Salceviča ČUKā Meksikā arī kliedza kļūdainā angļu valodā, kāpēc cilvēks viesnīcā neprot angļu valodu?
Kāpēc, kāpēc? Acīmredzot viņi var nopelnīt bez tā.
Tuana @ 22.03.2024 12:43
Viss būtu piedodams, bet tā snobiskā ierēkšana bija tik pretīga.. Ak Dievs, indiešu viesmīlis ne tik perfekti saprot angliski, woow, jāpaņirgājas, nu tāds idiots. Man šķiet, viņam ar Katrīni esot kopā, sakāpis galvā, jūtas baigā slavenība, iepriekš tāds neinteresants, parasts čalis bija.
krixis3 @ 22.03.2024 11:48Bet ja sievai ļoti gribējās? ???Atteikt dēļ kaut kādas sēdes? Pff
cory @ 22.03.2024 16:01
Man liekas viņiem ar Katrīni diez gan labi saskan, viņai jau tā arī valodiņa un manieres nav baigi skaistās, kad viņa aizraujas ar savas taisnības cīnīšānu un kāda cita personāža nolikšanu. Bet runājot par valodām, ir nācies būt tādos pasaules nostūros, kur angļu valoda netiek pielietota un neteiktu, ka tas būtu baigi traucējis- izvelc telefonu, uzliec google translate un viss notiek.