es tieši tāpat sapratu, ka Lauras vecāki daudz finansiāli ir palīdzējuši, lai māju atjaunotu un šeit ieliktajā intervijā, kur Miks stāsta par māju pats saka, ka ir tikai uztaisījis trepes kopā ar savu tēvu un krāsojis sienas, bet kad Laura to pasaka intervijā, tad šis iet pa gaisu, bet kā Laura minēja :”Man šķiet, ka Miks tiešām tic tam, ko viņš saka.” Un tieši tā arī izskatāsLinlī @ 18.03.2024 20:24Pirmkārt, Laura teica, ka māja tika atjaunota ar LIELU FINANSIĀLU palīdzību no LAURAS VECĀKIEM
Miks ir sienas nokrāsojis un JĀ, nekur citur viņš to nedarītu, tur kur dzīvotu šos gadus?
Īri nemaksāja, kredītu nemaksāja, varbūt tāpēc krāsas spaini varēja atļauties
Ļoti labi var redzēt, ka Lauras vecākiem ir nauda, jo ceļo, viss kaut kur brauc, atpūšas un viss pārējais
Pati arī atradusi labu darbu
Nenosodu arī to, ka Laurai finansiāli vecāki palīdz, jo tie ir viņu mazbērni, māju uzturēt arī ir grūti finansiāli, pati strāda nav jau tā ka sēž mājas un neko nedara
Kā arī ļoti ļoti daudz laika pavada Laura ar bērniem, nevis tēvs paņem divus vakarus uz pāris stundām
DARBADIENĀ ? gada tēvs
Naomi* @ 18.03.2024 20:44es tieši tāpat sapratu, ka Lauras vecāki daudz finansiāli ir palīdzējuši, lai māju atjaunotu un šeit ieliktajā intervijā, kur Miks stāsta par māju pats saka, ka ir tikai uztaisījis trepes kopā ar savu tēvu un krāsojis sienas, bet kad Laura to pasaka intervijā, tad šis iet pa gaisu, bet kā Laura minēja :”Man šķiet, ka Miks tiešām tic tam, ko viņš saka.” Un tieši tā arī izskatās
Noklausies raid;ijumu Zilonis studijā.SarmaD @ 18.03.2024 20:02
Es meklēju. Atvēru rakstu, tur STV intervija. Noklausījos. Un neviena vārda par "atstāju".
Cilveeks @ 17.03.2024 16:49Pirms pāris dienām Beitika sīko aizveda pie bērnu ķirurga, jo sadarbība. Tagad lido uz Malagu, jo sadarbība. Sāk jau šķist, ka pat apenes viņai piegādā sadarbība.
SarmaD @ 18.03.2024 20:31Jūs laikam joprojām nesaprotat kā ko atraferē mēdiji. Ir jāklausās intervijas nevis jālasa viss, kas nav citāts un jāpieņem par realitāti. Un jā, mēdiji taisa rakstus arī bez piekrišanas, atļauju neprasot.
sīkumiņš @ 18.03.2024 21:58Noklausies raid;ijumu Zilonis studijā.
chihiro @ 18.03.2024 22:20
Mediji bez Mika līdzdalības nezinātu, ka Mikam salst olas.
Domāju, ka visu labi saproti, bet vienkārši patīk nostāties pozā pret sievietēm.
SarmaD @ 18.03.2024 20:02
Es meklēju. Atvēru rakstu, tur STV intervija. Noklausījos. Un neviena vārda par "atstāju".
chihiro @ 18.03.2024 20:15
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/216839-ietekmelu-tops/veseliba/aptiecina/?sort=ASC&pnr=3269
Ja runas klīst un tās ir nepatiesas, tātad ir pamats tās atspēkot. Runas klīst acīmredzot tāpēc, ka Miks nerunā līdz galam patiesi, saucot šo par savu māju utt. Piemēram,
https://sejas.tvnet.lv/7876905/miks-dukurs-atklaj-privatas-detalas-ka-pec-skirsanas-sadalijis-mantu
Un nav nozīmes, vai viņš tā pateica vai visi mediji to tā atreferēja (neskatījos video - bet gan jau tieši tāpat arī pateica kā mediji atreferēja). Svarīgi, ka cilvēkiem bija radies šāds iespaids, ko Laura vienu reizi pa visu laiku pēc šķiršanās atspēkoja.
Bet, protams, tāda veida sievietēm kā tev vienmēr citas sievietes būs ļaunas - tas mums tā parasti notiek ar Mairitām, Judzēm utt.
SarmaD @ 18.03.2024 19:45Neatkarīgi kā finanses tās ir, Miks IR ieguldijis darbu. Nevajag to noreducēt līdz minimumam. Mājas remonts nav kā pirkstus apčurāt.
maijpukjiite @ 18.03.2024 22:28paskatījos Lauras interviju līdz pusei, palasīju Mika komentārus instagramā un iemetīšu savu pieckapeiku - žēl, ka pieaugušie kārto savas attiecības un mazgā netīro veļu internetā. Ko dod gaušanās no Lauras puses, ka bērni redziet redzēs sava tēva izpausmes internetā, ka viņas pašas intervijas arī tieši tāpat kā tēva lielā mīlestība nr.2 un gaušanās par eks sievas komentāriem arī būs pēc gadiem vērojamas internetā. Tas, ka viņa izsakās daudzmaz pieklājīgi un nelej samazgu spaini virsū eks vīram, kā to dara Kiviči, nepadara viņu labāku par Miku :D kaut nu bērniem nebūtu jācieš nākotnē vecāku ambīciju dēļ.
vispār neinteresē tādas “pašpasludinātās slavenības “ tur tikai skavas meklētāji .Linlī @ 18.03.2024 20:25Delveris ir pie Sēlinas , tas ka neseko ig viens otram tas gan ir dīvaini un domāju, ka grib haipu celt, jo par viņiem jau ir aizmirsts ?