Arahne @ 13.03.2024 21:47Par Andžu - jo lielāki lauki, jo savdabīgākie vārdi, pardon! ?
Jā, lietotāja Sarma visus saukāja šausmīgos vārdos, apsmēja meiteni ar aelopāciju tad vēl par resnajām, cūkām, transvestītiem, bet tagad tāda svētā :D izdomāja laikam baznīcā precēties?:Dsinddyy @ 13.03.2024 20:42
Jā, jā, kāda divkosība. Atceros vēl pirms ne tik ilga laika tu nodirsi daudzas te aprunājamās personas un tev kaut kā nekratīja tas, ka katra var dzīvot tā, kā grib.
sen nebiju šo jaunkundzi redzējusi! Forši, ka beidzot ir jēdzīgas sadarbības ar forogrāfiem un apakšveļas ražotājiem.Arabesq @ 13.03.2024 21:45Tikai Laura Broka var sarēķināt, ka 8+4=14 ?? kilogrami, ko var vest rokas bagāžā ??
Oļgerts Vērmaniszane.io @ 13.03.2024 20:46es pallaidu garaaam? gobzems pedofilu jau nosauca?
kas vins ir?
Kantra @ 13.03.2024 22:50Uresinas dēls ratos ielikts, liels puika,, nē jau bebis.
Uresina apaļiem vaigiem, krievene.
VissssSlikti @ 13.03.2024 23:44Oļgerts Vērmanis
VissssSlikti @ 13.03.2024 23:44Oļgerts Vērmanis
Arahne @ 13.03.2024 21:47Par Andžu - jo lielāki lauki, jo savdabīgākie vārdi, pardon! ?
Murka236 @ 13.03.2024 22:24Jā, lietotāja Sarma visus saukāja šausmīgos vārdos, apsmēja meiteni ar aelopāciju tad vēl par resnajām, cūkām, transvestītiem, bet tagad tāda svētā :D izdomāja laikam baznīcā precēties?:D
es pat teiktu ka tas nav vārds, bet drīzāk burtu salikums... Un vēl jo vairāk, ka vārdu iedeva Adria 🤦garsigs_persiks @ 13.03.2024 22:17Es saprotu, ka mūsdienās ir nenormāli stilīgi bērnam likt kārtējo kalendārā neierakstīto vārdu, bet nu kāpēc? Ne pati Andža, ne viņas meita īsti pat var to vārdu izrunāt. Kopā ar latviešu uzvārdiem beigās lielākoties izklausās komiski tie retie/starptautiskie vārdi. Tad jau labāk būtu bijusi Agita, par ko pati tā sacepās
SarmaD @ 14.03.2024 08:28
Nu nu, kur tad nu es kādu dāmu par plikpaurību esmu apsmējusi? Es zinu par kura pliko plesi es esmu izteikusies, un tā noteikti nebija sieviete. ? Par resnu cūku es nekad neesmu atļāvusies kādu nodēvēt, manī nekad nav bijis tik daudz naida, to es uzreiz un ar pārliecību varu pateikt. Manī ir asa un tieša runa, bet ne tāda, lai prosta noņirgtu kādu par resnuli vai prikola pēc uzjautrinātos par izskatu rupjiem vārdiem. Tā kā rūpīgāk būs jālasa mani komentāri. ?
Vanags @ 14.03.2024 09:08
Vai šaja forumā ir kāds komentārs, kurā tu nebūtu apsaukājusi? Tev ir reti pretīgs izteiksmes veids un sava rupekles slava šeit. Vai arī tev ir kāds sindroms, kad izšaujas visi lamuvārdi - cūkas, govis, debilās, stulbās, jebkurā sarunā, par jebkuru tēmu?
No sērijas - kā tev iet? Labi, tu debilā, stulbene. Vai šodien ir ceturtdiena, Sarma? Jā, tu govs, tāda. ? Sarma, vai tu būsi rīt darbā? Jā, debilā, slimā, idiote.
Ja tev ir kādas problēmas, kas liek tev izvemties ikkatrā teikumā, tad es atvainojos, protams. Turpmāk, tavus komentārus diskusijās lasīšu caur filtru.
SarmaD @ 14.03.2024 09:21
Pilnīgā beztolkā nevienu te neesmu apņirgusi tādā kontekstā kādā tu minēji. Tas, ka to kāds tā varbūt uztver, tā nav mana problēma. Tā jau ir uztveres nepilnība. Esmu tieša un konkrēta. Atšķirībā no dāmām šeit, kuras mierīgi var atnākt un iepļūtīt par to ka kādai seja kā cūkai vai pati resna. Un tad stāstīt viena otrai pātarus. ?
Varone1 @ 14.03.2024 08:57es pat teiktu ka tas nav vārds, bet drīzāk burtu salikums... Un vēl jo vairāk, ka vārdu iedeva Adria ?
Vanags @ 14.03.2024 09:55
Tiešums un konkrētība ir kaut kas cits. Tu esi prasta un rupja. Tu gribētu, lai forumā tevi uzskata par tiešu, kas pasaka kā ir, bet tu kā maza meitene skraidi pa diskusijām un saukājies.
"Cilvēkā iemiesojies sūds, bet viņš to lepni sauc par raksturu" - pilnīgi par tevi šeit.
Bet jā. Es varu tevi neleasīt. Mana problēma.