Pienācis laiks uzrakstīt savu pārdomu penteri par aktuālo pēdējo 10lpp ietvaros!
DZENĪTE
Tai sievietei ir ar steigu jāsakārto sava galva. Atceros, ka piesekoju draudzenes ieteikuma pēc, jo gaidīja dvīņus un bija interesanti lasīt viņas garos tekstus. Tad piedzima bērni un sākās, TIKAI MAN, JŪS NESAPROTAT, un visa tā bļaustīšanās, ka es pieņemu visus viedokļus, BET, tai pat laikā komentāros un storijos kā hiēna visiem bruka virsū!
Tagadējā Dzenīte katru storiju uzsāk ar - atvainojiet, man filtrs, atvainojiet man šķipsnas nestāv kā vajag, lietus pilīte uz krekla utt. Tai pat laikā cepjās, kad viņai aizrāda par mākslīgumu, lai gan pati pie katra sīkuma visiem atvainojas, ka kaut kas ar viņas seju nav kārtībā, tas vien liecina, ka viņa vispār nav tikusi galā ar savu žulti ne tikai pret citiem, bet arī pret sevi! Viņa sevi nemīl, bet māca citiem kā dzīvot!
BEITIKA
Šo cilvēku neizmainīs NEKAS, kamēr viņa pati nesapratīs savu briesmīgo uzvedību. Tie ir cilvēki, kuriem vienmēr viss būs slikti. Tas ir tāds "jaunības" sindroms, kad esi bijis atkritējs skolas gados un tad pēkšņi influencē, apgrozies kamerās, ir viss kā esi sapņojis, bet realitātē tu joprojām esi tas nelaimīgais jaunietis, kurš dzīvo ar saviem putniem un nenovērtē neko. Beitikai ir grūti, jo viņa nekad nespēj izkāpt no savas upura lomas. Un lielākā daļa influenceru ražo strauji mazulīšus, jo tas nozīmē bērnu uzaudzināt praktiski pa nullēm, jo sadarbības tev iedod visu, sākot ar ratiem, gultām, pienu, pudelēm , drēbēm utt. Loģiski ka tas ir izdevīgs brīdis, tikai daži neapzinās, ka emocionāli tam gatavi nav!
Un visbeidzot Leldes deguns. Labi, lai viņa ir laimīga ar savu jauno degunu, bet ja 99% cilvēku pamana, ka tas izskatās briesmīgāk kā dabīgais deguns pirmssākumos, tad varbūt tomēr problēma ir degunā, nevis cilvēkos kuri tā domā!