Viss ar Tevi kārtībā, vienkārši nepiedzimi "ar zelta karotīti mutē". Gobzema storijos figurēja šī ģimenīte, ta ka viss skaidrs...Happyminka @ 24.02.2024 19:07Man jautājums, ko es savā profesijā esmu izvēlējusies nepareizi, ka tādas blozgas kā Lelde Sutena var strādāt par valdes asistenti un staigāt YSL somiņu 4000€ Itālijā pie Garda ezera? Tētuka politiķa pirksts?
Interesanti, ka agrāk Dana vēl iesmēja gan par Cloudberry, gan Uresinu, sakot, ka viņai nav laika manifestēt un stundu no rītiem rakstīt pateicības, jo ir jāstrādā… bet tomēr laikam stratēģiski izlēmusi, ka vairāk sekotāji būs tad, ja čuposies ar pareizajiem cilvēkiem. Katrs cenšas izdzīvot kā māk, kā zināms, šobrīd grūti iet ļoti daudziem uzņēmumiemRosèy @ 24.02.2024 18:27Wildspirit Dana reklamē "Forbes zvaigznes" Uresinas gaidāmo pasākumu, ekhh, vīliens...
Uresina čakarē cilvēkus, bet Dana fano par Uresinu. Es to tulkoju kā krāpniecības atbalstīšanu :/
Happyminka @ 24.02.2024 19:55Un Beitikai jā, steidzami pie ārsta, tur nepieciešama medikamentoza iesaiste. Tur ir smagas depresijas pazīmes. Pašai arī nedaudz vajag sevi un savu raksturu saņemt rokās
paldies! 🙏 atceros, kad draudzene pieteicās šim amatam un zinu to algas diapazonu, tāpēc nemaz neiet kopā ar viņas dzīvesveidu. Ne tas apģērbs, ne ceļojumi, ne dzīvesvieta. To mersīti gan ex sagādāja - meitiņas tētuks.Pilgrim @ 24.02.2024 20:01Viss ar Tevi kārtībā, vienkārši nepiedzimi "ar zelta karotīti mutē". Gobzema storijos figurēja šī ģimenīte, ta ka viss skaidrs...
bouquettt @ 24.02.2024 21:03Nezinu, par ko tā Beitika live raudāja, bet palasīju šeit un tad iegāju Threads, un izlasīju, kā viena sieviete raksta par influenceru gaudošanu, cik viss grūti utt., ka var taču to visu tādā gadījumā nolikt malā un dzīvot mierīgu dzīvi. Un tur jau viena no pirmajām atbildēm no Beitikas, kur taisnojas, kāpēc raudājusi. Nu wtf, nav viņa normāla.
Happyminka @ 24.02.2024 21:10Mentālajām slimībām un alkoholisma ir viena kopīga pazīme - noliegšana. Beitika IR slima! Žēl, ka viņas māte ir upuris nr.2 un vīrs arī.
TeaPot @ 24.02.2024 21:25Beitika laikam ir tas cilvēks, kuram vajag novilkties līdz pašai, pašai apakšai, tā sauktajam "rock bottom," un varbūt tad atjēgsies, ka vajag atslēgt instagramu, nolikt uz brīdi malā influenceres un pašpasludinātās Latvijas māmiņu cietēju kluba prezidentes amatu un meklēt reālu palīdzību pie savām stāvoklim atbilstoša speciālista, līdz tam turpinās bimbāt savu sekotāju priekšā, domāt, cik viss slikti, neviens nepalīdz, būt mātei nozīmē ciest utt. Viņa pēc dabas ir upuris, sniegpārsliņa, kura paraud un visu uzreiz dabū uz paplātes + neprot novērtēt to, kas viņai ir - vīrs, mājas, veselība (nosacīti), divi veseli bērni, atbalsta komanda - viss, pēc kā alka. Un ar to nav gana. Ja viss šitā turpināsies, tiešām nebrīnīšos, ka viņa gan bērnus sačakarēs, vīru pazaudēs un pēdējos pāris gramus mentālās veselības izdedzinās, dzenoties pakaļ insta algoritmiem.
Ariete @ 24.02.2024 21:36Varbūt kāda var ātrā vilcienā uzrakstīt ko Beitika tajā live čīkstēja?
Ainulai @ 24.02.2024 21:49
Nu tur bija daudz par ko. Ka viņa nesaprot, kā vīrs var neredzēt ka viņai tik grūti un nepiedāvāt palīdzību, ka nav par ko parunāt ar vīru, kā tikai bērniem un bērnu apkopi, par to ka guļ atsevišķi no vīra un viņš izguļas un tad aiziet kaut kur uz visu dienu un viņa viņu dienu neredz. Par to, ka nevar uzticēt bērnus mammai, baidās. Par to, ka nevar palaist lielāko meitu dārziņā. Ai nu tur kā Gobzems saka, pa visām līnijām trekni putni.
Bet mani vairāk pārsteidza nevis tas ko viņa teica, bet kā. Tiešām atstāja garīgi ļoti nelīdzsvarota cilvēka iespaidu.
Nu tur bija daudz par ko. Ka viņa nesaprot, kā vīrs var neredzēt ka viņai tik grūti un nepiedāvāt palīdzību, ka nav par ko parunāt ar vīru, kā tikai bērniem un bērnu apkopi, par to ka guļ atsevišķi no vīra un viņš izguļas un tad aiziet kaut kur uz visu dienu un viņa viņu dienu neredz. Par to, ka nevar uzticēt bērnus mammai, baidās. Par to, ka nevar palaist lielāko meitu dārziņā. Ai nu tur kā Gobzems saka, pa visām līnijām trekni putni.
Bet mani vairāk pārsteidza nevis tas ko viņa teica, bet kā. Tiešām atstāja garīgi ļoti nelīdzsvarota cilvēka iespaidu.
bouquettt @ 24.02.2024 21:03Nezinu, par ko tā Beitika live raudāja, bet palasīju šeit un tad iegāju Threads, un izlasīju, kā viena sieviete raksta par influenceru gaudošanu, cik viss grūti utt., ka var taču to visu tādā gadījumā nolikt malā un dzīvot mierīgu dzīvi. Un tur jau viena no pirmajām atbildēm no Beitikas, kur taisnojas, kāpēc raudājusi. Nu wtf, nav viņa normāla.