chihiro @ 17.02.2024 23:15
Tu uzskati BBC par labāku avotu kā Latvijas ziņas? ? Apbēdināšu, bet nekas diži labāks tur nav, atliek paskatīties, ko par Latviju tur mēdz rakstīt krievu reportieri no Latvijas. Katrā ziņā, ja uzskati kādu par labo krievu, tās ir tavas tiesības (un tava problēma). Navaļnijs nav bijis Ukrainas pusē (tāpat kā Gruzijas, Baltijas valstu). Es tikai norādīju uz to, ka nedalīšanās ar ziņām par Navaļnija nāvi nenorāda uz neko. Savukārt, piemēram, nenostāšanās Ukrainas pusē gan norāda (manā vērtību skalā). Es nezinu, ko kurš influenceris par šīm tēmām dalās - ierakstījos šeit saistībā ar to, ka Beitika ir intelektuāle, jo dalās ar Navaļnija nāvi. :D
Es vispār neesmu ievērojusi tavu lietotājvārdu citur.
un Latvijas ziņas, tavuprāt, ir 100% uzticams, neatkarīgs un krievu neiespaidots avots? Nu nebūsim naivi. Katram medijam ir īpašnieki un noteicēji, mediju vēsturi un zinātni ir forši palasīt, ja kas. BBC bija tikai viens no piemēriem ar ideju mazliet paskatīties tālāk pae kaut kādu tvnet'u.
Par Navaļniju - interesanti, kam varētu būt izdevīgi panākt, ka tauta uz viņu šķībi skatās, radot ap viņu baumas un skandālus, lai zustu uzticēšanās un Kremļa saimnieks var nevainībā rokas mazgāt... hmmm... jāpadomā gan! Varam koncentrēties uz divām lietám ko (varbūt) teicis pret Baltijas valstīm, bet tas kvantums ko devis ādā politiskajai blicei ir next level. Youtube ir viņa filma par Putlera pili. Kādā sakarā lai kremliniem būtu izdevīga šāda skandaloza publikācija? - un vēl ir daudz piemēru.
Par mana nika neredzēšanu - tev skrīnšotus atsūtīt, kur nupat blakus diskusijā diskutējām vai tev ir amnēzija?