Iečekoju to Barjera ex sievu.. nu pēc tādas, nesaprotu, kur viņš izrāva Katy Tindermark vafeli??.
Tagad vismaz kādai pieleks, no paša sākuma, ka Ceriņiene visu zināja jau iepriekš un turpināja dzīvot ar koplietošanas locekli! Vismaz pārstās daža laba to grīdas lupatu žēlot. Skarbi, bet patiesi!Ambulance @ 11.02.2024 23:49Abiem Ceriņiem storiji no Kāla ezera , šiverīgais loceklis atkal pie sāniem . Weee ...
Man ísti ticíbas nab, ka viñi ir jau šķīrušies oficiāli.Magnolija @ 12.02.2024 07:05Nu tas, ka ir kopā pie Kāla ezera jau nenozīmē, ka ir atkal kopā abi kā pāris. Viņiem ir kopīgi bērni tomēr. Un tapa kopīga māja pie ezera.
Nedomāju, ka viņi tad būtu oficiāli šķīrušies un publiski likuši paziņojumu, ja būtu doma vēl ko glābt.
Rakstīt var visu ko. 31.12 bija ziņa FB, bet tajā pašā decembrī bija kopīgi storiji, vajag tomēr laiku vismaz mēnesi. Ceriņi tak tāpat vēl janvārī zem viena jumta dzīvoja.Magnolija @ 12.02.2024 08:13Paziņojumā FB teikts, esam šķīruši laulību!
Jā, tikai sievišķīgāka.Katja izskatàs pēc netīrīga transvestītaVivaD @ 12.02.2024 01:27
Varbūt es redzēju nepareizo bildi, bet sieva izskatās ļoti līdzīga Tindemarkai.
slinkiss @ 11.02.2024 23:34
Smartlynx 100%
pēc Sandas Dejus morāles- var tak netīšām krāpt. Kas ta tur.. nav jau ļaunākais krāpšanas veids- drāzt citas gadiem😄🙈.... kādai tupelei būtu jābūt lai nesaprastu ka šī ir viņas iespēja SĀKT VĒLREIZ un nodzīvvot laimīgu dzīvi.. nu nejau to pajoliņu blakus atkal un tad dzīvot ar vienu domu pakausī- a ja nu vins gul kkur ar kadu... nu jākļi nemaināsMaza kaza @ 12.02.2024 09:10Zinu, ka Ceriņš pāris nedēļas pēc oficiālā paziņojuma bija stāstījis, ka nekas vēl īsti nav beidzies, gan jau Lelde piedos. Es domāju, ka viņš cer, ka krīze pāries un Lelde aizmirsīs. Un sabiedrība piedos, jo, kuram gan negadās.??
Man gan liekas, ja Lelde piedos un atjaunos attiecības, tad viņai ļoti jāpiesargas, lai vēl lielākos kompleksos neiedzīvojas kā līdz šim. ???? Un neticu, ka viņa varēs naktis mierīgi gulēt
Semmi @ 12.02.2024 09:53Katy un ex wife ir jā- abas uz vienu šniti. Bet... sieva ir sievišķīga un simpātiska.. bet katy ir ONO? ? NU KUR TĀDA VAFELE..un kad kamerās runā.. vāks. Liekas- pietrūka tik 2 astīšu un čupīša rokās
fb Irina BarjeZilais Valis @ 12.02.2024 09:59
Kā var atrast to viņa bijušo sievu?
Semmi @ 12.02.2024 09:55pēc Sandas Dejus morāles- var tak netīšām krāpt. Kas ta tur.. nav jau ļaunākais krāpšanas veids- drāzt citas gadiem??.... kādai tupelei būtu jābūt lai nesaprastu ka šī ir viņas iespēja SĀKT VĒLREIZ un nodzīvvot laimīgu dzīvi.. nu nejau to pajoliņu blakus atkal un tad dzīvot ar vienu domu pakausī- a ja nu vins gul kkur ar kadu... nu jākļi nemainās
Maza kaza @ 12.02.2024 09:10Zinu, ka Ceriņš pāris nedēļas pēc oficiālā paziņojuma bija stāstījis, ka nekas vēl īsti nav beidzies, gan jau Lelde piedos. Es domāju, ka viņš cer, ka krīze pāries un Lelde aizmirsīs. Un sabiedrība piedos, jo, kuram gan negadās.??
Man gan liekas, ja Lelde piedos un atjaunos attiecības, tad viņai ļoti jāpiesargas, lai vēl lielākos kompleksos neiedzīvojas kā līdz šim. ???? Un neticu, ka viņa varēs naktis mierīgi gulēt
kinderbueno @ 12.02.2024 13:06
Lelde noteikti piedos. Pieļauju, ka izšķīrās arī pēc apkārtējo spiediena, jo palika kauns!