nu ir jau kkāds skriinsāboliņš @ 11.02.2024 12:06
Ja drīzuma nekas jauns neparādīsies Gobzema profilā par solīto Didreni un Nauri,es atsekošu.
Par Kaču un Pēteri nekādus pierādijumus nav guvis,totāla garlaicība.
Nekādas ieguvums sekot Gobzemam.
Skatities uz kaut kādiem fitnesa gejiem vai nezināmām mauļām arī garlaicīgi,man īsti neinteresē kas ar ko un pat tā Katy T īsti pooo uz to..
Otiiilija @ 11.02.2024 14:04es arī dzīvē redzot pašpasludināto sexīgāko LV babeni, kuri visi grib biju šokā- īsa, strupa, īsām kājiņām…
ja tā tiešām ir patiesība, tā Katrīne ir nožēlojams cilvēks. Un labi, ka viņiem ar Pēteri nav bērnu. Cerams, viņš viņu izliks no dzīvokļa un pasūtīs uz neatgriešanos. Ko Kerija ar Kortniju par šo domā?.. ja tā ir patiesība… Ģimene tomēr ir vērtība, ko ir jāsargā.Vārdotāja @ 11.02.2024 14:54nu ir jau kkāds skriins
Vivian10 @ 11.02.2024 16:13ja tā tiešām ir patiesība, tā Katrīne ir nožēlojams cilvēks. Un labi, ka viņiem ar Pēteri nav bērnu. Cerams, viņš viņu izliks no dzīvokļa un pasūtīs uz neatgriešanos. Ko Kerija ar Kortniju par šo domā?.. ja tā ir patiesība… Ģimene tomēr ir vērtība, ko ir jāsargā.
Clara @ 11.02.2024 16:30
Man vispār ir ļoti žēl abas meitenes, it īpaši šobrīd, kad viņas ir pusaudžu vecumā, gan jau klasesbiedri, draugi redz visu šo. Sākumā par tēvu un viņa vājībām, par abu vecāku attiecībām un nu jau māti un viņas sānsoļus iztirzā. Domāju, ka viegli nav.
Man vispār ir ļoti žēl abas meitenes, it īpaši šobrīd, kad viņas ir pusaudžu vecumā, gan jau klasesbiedri, draugi redz visu šo. Sākumā par tēvu un viņa vājībām, par abu vecāku attiecībām un nu jau māti un viņas sānsoļus iztirzā. Domāju, ka viegli nav.
Kantra @ 11.02.2024 18:02
To pašu padomāju, labi nav bērni ar Pēteri. Šī savienība nebūs ilga
huitzitzilin @ 11.02.2024 18:06Vispār runājot par to Pēteri, kuras aviokompānijas kapteinis viņš ir ? šeit tika minēts par Singapūras viesnīcām. Airbaltic jau tad nevarētu būt, uz turieni nav galamērķu.
EmilijaArm @ 11.02.2024 18:18
Vai viņš nestrādāja uz kravu ļotenēm? Cargo jau arī vairāk maksā, ne?
huitzitzilin @ 11.02.2024 18:06Vispār runājot par to Pēteri, kuras aviokompānijas kapteinis viņš ir ? šeit tika minēts par Singapūras viesnīcām. Airbaltic jau tad nevarētu būt, uz turieni nav galamērķu.