Amandaria @ 04.02.2024 22:36
Bet Arvim jau tādas pašas nodarbes kā ex ?
Visdrīzāk ja viņa nebūtu pati atkarīga no tām vielām tad nepītos ar tādiem večiem.Linlī @ 04.02.2024 22:51
Nu bet vēl nesēž , gan jau kaut kad sēdes
Bokanei normāla dzīve pēc tam kad abi ex sēdes cietumā ?
Miuce @ 04.02.2024 22:14
Tu tak esi pilnīgi debīla ar savu ekskortu. Ja esi ubadze un lūzere, kurai ne normāla darba, ne veča, tad pati velcies uz ekskortu, varēsi aizbraukt kādā ceļojumā, kurus tā skaud ???
Ja es izdomātu būt influencere un padarīt publiskas savas bilžu galerijas, tad tāda daune 100% ķērktu - eeeeeekskorts, eeeeekskorts. Hujekskorts, blje, ierubī vienreiz savā tukšajā smadzeņu paurī, ka cilvēkiem, kam ir rokas, kājas un smadzenes, ne ceļojumiem, ne gucci tašai ekskorts nav vajadzīgs. Un tām, kurām nav cūkas dirsa un krokodila purns kā tev, tām vēl bonusā ir labi pelnoši vīri vai dzīvesbiedri. Tagad padauzi savu tukšo pauri pret sienu un tad kārtējo reizi izkviec - eeeeeekskorts ???
Gardenia @ 04.02.2024 23:36Man vienīgai šķiet jocīgi, ka Kačai jau vairāk kā mēnesi nav storiju ar Vasiļevski?
garsigs_persiks @ 04.02.2024 23:14
Tas, ka sievetes var būt veiksmīgas un braukt ceļojumos bez vīriešu palīdzības, ir skaidrs, bet jautājums, kāpēc tik daudzas tomēr izvēlas to šķietami vieglāko ceļu?! Ja ne eskorts, mēs par tādām "zvaigznēm" kā Vizla, Kalmane, Ušakova utt. neko nezinātu. Kas viņām liedz pelnīt naudu klasiskā ceļā un izsisties ar savu talantu, nevis OF kontiem vai sugar daddy palīdzību?
Gardenia @ 04.02.2024 23:36Man vienīgai šķiet jocīgi, ka Kačai jau vairāk kā mēnesi nav storiju ar Vasiļevski?
Gardenia @ 04.02.2024 23:11Kača vispār vēl ir kopā ar Petjku? Vai tagad tikai ar Gluzunovu?
Pilgrim @ 04.02.2024 23:17Miuce, ja Tev ir psihiska slimība, tad jāiet pie speciālista. Tik neadekvāta reakcija nav normāla.
Tagad vakadzēs piedomāt ko publicē😂 stulbi jau protams tas ir. Didra atskaitījās tagad šitās varēs taisnoties😂mokabezpiena @ 05.02.2024 11:06Gobzema story saistībā ar bāriņtiesas iesaistīšanu par Kačas un Gluzunovas reelu ir vienkārši idiotiski ? kāds sakars bāriņtiesai ?♀️
mokabezpiena @ 05.02.2024 11:06Gobzema story saistībā ar bāriņtiesas iesaistīšanu par Kačas un Gluzunovas reelu ir vienkārši idiotiski ? kāds sakars bāriņtiesai ?♀️
Mrs.True @ 05.02.2024 11:29
Vistiešākais sakars. Gluzunovai 3 bērni, Kačai - 2. Abas pilnīgu bezsakaru nofilmējušas, zemteksts - sex par naudu. Kāds paraugs bērniem ir šādas mātes?! Bāriņtiesai jau sen bija laiks izravēt visas šīs pseidoinfluenceres, kas sludina prostitūciju ;)
Mrs.True @ 05.02.2024 11:29
Vistiešākais sakars. Gluzunovai 3 bērni, Kačai - 2. Abas pilnīgu bezsakaru nofilmējušas, zemteksts - sex par naudu. Kāds paraugs bērniem ir šādas mātes?! Bāriņtiesai jau sen bija laiks izravēt visas šīs pseidoinfluenceres, kas sludina prostitūciju ;)
mokabezpiena @ 05.02.2024 11:55
Skaidrs, vēl viena ja že maķj ? Filtrējam, lūdzu, ko nozīmē bērnu audzināšana un personīgās izpausmes internetā. Tas vispār nav savstarpēji saistīti, es tajā reelā neko tādu nesaskatīju. Ja visur redzam prostitūciju, eskortu, narkomāniju, alkoholismu utt ,laiks atslodzei no interneta. ?
jā, pameta viņu un kļuva par lezbeni 🤣 tagad guļ ar Gluzanovu 🤣 nu bļaa 🤣, viņa tak teica, ka viņš aizbrauca uz Indiju, šodien pati jau brauks pie viņa.. ja ir laiks lasīt to šņaucēju, paklausaties arī ko saka paši instagrameri 🤣 p.s. Ja neesi ievērojusi tad Pēteris bieži nav mājās, jo PILOTIEM TĀDS DARBS 🤣Gardenia @ 04.02.2024 23:36Man vienīgai šķiet jocīgi, ka Kačai jau vairāk kā mēnesi nav storiju ar Vasiļevski?