Kalnos @ 31.01.2024 09:53Šlesers ar saviem autobusiem netiek galā!
Gardenia @ 30.01.2024 20:47Tomēr tajos 35 gados jaunuve jau nav nekāda! Pat ja būs tas sīcis kaut ar ķirurģiskām manipulācijām risks ir milzīgs ar mākslīgu apaugļošanu tomēr to pilnvērtīgāko šūnas gēnu neatradīs. Iznēsāt jau var, bet vai tiešām to vajag? Bērni tomēr vairāk vēlami jaunībā ne 76 gados. Cik daudzām sievietēm bērni pie 40 gadiem dzimst ar dauna sindromu, te vispār vajadzētu brīnīties, ka viņam olās kaut kas vibrē. Vai tad dzemdēt jeb ko ir prāta darbs tikai dēļ mantas? Un kāds tēvs no tā veča? Tikai naudas maiss kuru viņa kautrējās pat cilvēkiem parādīt
Murka236 @ 31.01.2024 07:04skatos, Kalendy sejā arī alkohols ir atstājis jau savas pēdas.
Happyminka @ 31.01.2024 13:42Tas nelaimīgais mopsis aka Everita Paštukova ir kādreiz ar kaut ko dzīvē apmierināta?
viņai ir bijusi vēdera plastika? Es domāju, ka tas ir neveiksmīgs fotošops. Jeak! Tad tiešām baismīgi slikts darbs un kas ir tā vertikāla līnija?! Kur ir naba!?yay @ 31.01.2024 13:49
es arī būtu mūžīgi neapmierināta, ja man nebūtu nabas. Man totāli viņa izbesija ārā. Loģiski, ka mums te nebūs Parīzes konditoreja, nafig nodirst un saukt par bezkaunīgiem. Galvenais saka "bezgaršīgi" un turpina stumt aiz vaiga :D
DoxyPenelope @ 31.01.2024 16:03Vai man vienīgajai šķiet, ka Lelde Ceriņa kaut ko neveiksmīgu izdarījusi ar savu seju vai varbūt slikts filtrs uzlikts? Runāju par jaunākajiem storijiem no amoralle/kerastase pasākuma ?
kinderbueno @ 31.01.2024 16:12
Nodomāju to pašu, kad ieraudzīju. Iespējams no stresa ļoti nokritusies svarā un par cik viņai ir liels žoklis un zobi, tad vaigi tā sakrituši, ka tā mutes daļa ļoti izceļas, man gan vairāk iekrita acīs tās nedabīgās lūpas
AiKaaaSaaap @ 30.01.2024 21:11
Vispār jau 35 Ušakovai
DoxyPenelope @ 31.01.2024 16:16
Lūpas, vaigu kauli un spics uzrauts deguns. Atgādina Kasīšu ciema iedzīvotājus ?
Jā, izskatās kaut kā savādāk, bet īsti nevar saprastDoxyPenelope @ 31.01.2024 16:03Vai man vienīgajai šķiet, ka Lelde Ceriņa kaut ko neveiksmīgu izdarījusi ar savu seju vai varbūt slikts filtrs uzlikts? Runāju par jaunākajiem storijiem no amoralle/kerastase pasākuma ?
Ja salīdzina bildes, tad izskatās, ka bijusi rinoplastika, jo story ievietotajā foto viņai ir deguns bez uzkalniņa, ko var redzēt savukārt viņas Instagram bildēs…Aniia @ 31.01.2024 17:58Jā, izskatās kaut kā savādāk, bet īsti nevar saprast
skylie @ 31.01.2024 18:27Ja salīdzina bildes, tad izskatās, ka bijusi rinoplastika, jo story ievietotajā foto viņai ir deguns bez uzkalniņa, ko var redzēt savukārt viņas Instagram bildēs…
https://failiem.lv/u/pmbduzuj7h
Happyminka @ 31.01.2024 15:57viņai ir bijusi vēdera plastika? Es domāju, ka tas ir neveiksmīgs fotošops. Jeak! Tad tiešām baismīgi slikts darbs un kas ir tā vertikāla līnija?! Kur ir naba!?