Ko nez viņš par viņu raksta?Linlī @ 26.01.2024 00:27Aldis tagad ķersies klāt Spriņģei, par viņu es mazliet saprotu, kāpēc jo pati ķengāja citu dzīves
Gardenia @ 26.01.2024 00:54Ko nez viņš par viņu raksta?
Liels paldies, vai tik viņa nebija tā kas viņam jautāja kur naudu ņem tik dārgām drēbēm?😉Linlī @ 26.01.2024 01:18
https://failiem.lv/u/tdcwgxhjdz
Tikai šo pagaidām , rīt būs vēl
Linlī @ 26.01.2024 01:18
https://failiem.lv/u/tdcwgxhjdz
Tikai šo pagaidām , rīt būs vēl
mokabezpiena @ 26.01.2024 08:30Uzmetu veikalā aci Vizlas intervijai Santā. Neko daudz nelasīju, tikai par to, ka jā, ir šķīrusies no Porziņģa, esot bijis jāpaiet malā un jāpadomā, bet tā nav traģēdija.
Arahne @ 25.01.2024 23:28
Kāda zin kas ir Katy Tindemark?
mokabezpiena @ 26.01.2024 08:30Uzmetu veikalā aci Vizlas intervijai Santā. Neko daudz nelasīju, tikai par to, ka jā, ir šķīrusies no Porziņģa, esot bijis jāpaiet malā un jāpadomā, bet tā nav traģēdija.
Gardenia @ 25.01.2024 23:49Kas zina var būt ir arī, es tikai tā fonā noskatījos/noklausījos. Atceros, ka teica viņiem esot ļoti liela gadu starpība. Ja viņai 35 tam vecim varētu būt arī krietni 65+. Nauda viņam ir ko vairāk vajag??
mokabezpiena @ 26.01.2024 10:11Mana teorija par Vizlu - šķiršanās paziņojums bija ilgi plānots PR gājiens (Laura ir labos draugos ar PR spečuku Denisu). Ilgi turēja intrigu, klusēja, ar klusēšanu un neziņu lika par sevi spekulēt, tas cēla publicitāti. Tad janvāra sākumā iznāca intervija ar BetuBeidz, kas acutally bija atkal pa draugam sarunāta intervija, jo tur neko nepateica, bet atkal bija publicitāte. A.K.A tā intervija bija tīzeris the real deal intervijai Santā. Un viss šis PR stunt ir domāts, jo Vizla plāno kaut kādu grandiozu paziņojumu, maybe savs bizness, vienalga kas. Tas ir mans shower thoughts šodien :D
cory @ 26.01.2024 10:33
Pat žurnāls Santa instagrama kontā intervijas pieteikums- Laura Vizla, kura stāsta par šķiršanos no Porziņģa. Brīžiem aizdomājos vai viņa pati domā, ka ir baigā dzīves un stila influencere un tāpēc viņu aicina uz intervijām vai reāli saprot, ka viss haips ap viņu ir tikai tāpēc, ka viņa KP ex un māk smuki iznest KP doto naudas līdzekļu nodrošināto dzīvi.
Mangosaldejums @ 25.01.2024 23:32es Ceriņu ne tikai neaicinātu nekur, bet ja redzētu uz ielas, apvemtos. Viņš vnk ir pretīgs pēc visa, kas nācis gaismā. Ir viena lieta, kad cilvēkam vienreiz paslīd kāja. Riebīgi, bet visi esam cilvēki un neesam perfekti. Bet vīrietis, kam ir ğimene, izstrādāts, pozitìvs ğimenes galvas tēls ārpasaulei, izrādās pretīgs krāpējs, kam nav nekādu vērtību ir vnk FUI. Ne velti lieliem biznesmeņiem ļoti bieži ir svarīga laba ğimenes dzīve - cilvēka personīgās attiecības ļoti daudz pasaka par viņa uzticamību biznesā. Ja krāpj regulāri sievu, tātad viņa iekšējā pasaule ir sapuvusi un tāds cilvēks pa dzīvi ir neuzticama lupata. Kādai jābūt morālei vīrietim - visudrāzim? Protams, tas pats attiecas uz sievietēm, kas to pašu dara. Man kādreiz ija draudzene, kura, labi apzinoties, ka vīrietis precēts - līda smirdēdama svešās attiecībās un izjauca ğimeni - man viss respekts pret viņu pazuda, viņai tas bija pilnīgi azarts šo darīt.. domā viņai ir labāka morāle citās lietās dzìvē? Nope, nav.
Iveta Troalika?irbemagda @ 26.01.2024 10:44
Es domāju, ka ta arī varētu būt. Pietam Santas galvenā redaktore I. Dzērve aka Antonišķe, es teiktu ir viena no labākajām PR speciālistēm Latvijā, viņa “kaku” varētu pārvērst par “lielāko gardumu”, ka tik viņa pat tur nav apakšā.