Es no princešu šova atceros, ļoti nepatīkama. Vienmēr tāda kā netīra, prasta vārdos.Tonya @ 22.01.2024 09:05Nika jau skolas laikā bija ļoti nejauka, apcēla ļoti daudz meitenes, tā teikt bija viena no mean girls. Protams ir cilvēki, kas pieaug, mainās, bet šis nav tas gadījums. Ļoti nepatīkams cilvēks. Nu un es ticu karmai.
Inna86 @ 22.01.2024 08:54Man pat drusciņ nav žēl Nikas. Ļoti labi atceros viņas live, kur viena sieviete jautāja par krāpējiem. Un Nika to vien spēja pateikt, ka tā ir tikai sievietes vaina, ka vīrietis šļūc pa kreisi. Vispār man brīžiem liekas, ka viņa sievietes ienīst un ā vīrieši ir svētās govis.
Un par Diānu, nu grozi kā gribi, Gobzemam atkal ir taisnība, viņai ir aktīvs laulību līgums, plus vēl ir vīra uzvārds.
Tiešām tu pārzini visas valsts sistēmas. Šis ir mazliet kaitinoši, ka spēj apgalvot par visām sistēmām. Man ar paziņu lokā arī ir IT cilvēki, kas strādā valsts iestādē un nav parasti administratori. Nevajag izteikt apgalvojumus par kuriem neesi 100% pārliecināta.law7 @ 21.01.2024 21:22
Labi, bet pašas sistēmas priekš valsts sektora taisa un uztur privātuzņēmumi, jo valsts darbinieki to nespēj.
P.S. Es neapšaubu, ka tavs radinieks ir kompetents savā jomā un labi dara savu darbu. Stāsts ir par to, ka IT jomā tos vertīgākos darbus parasti dara privātā sektora speciālisti, kuri tiek atbilstoši atalgoti. Valsts iestādēs strādā vien šo sistēmu administratori, viņu priekšnieki, nevis tie, kuri tās sistēmas rada.
Kalnos @ 22.01.2024 08:39https://www.diena.lv/raksts/izklaide/cits/ko-nozime-but-eskorta-meitenei-13921499
Villanelle @ 22.01.2024 12:15Jūs te daudzas/i neesat saspiedušies?! ? Katra otrā apspriestā kaut cik glītā persona esot eskortniece. ?? Kā var tādas stulbības izdomāt. Ja muld, tad vismaz kaut ko interesantu izdomājat.
hanney @ 22.01.2024 00:05
Es nemaz nezinu, bet vai pēc šķiršanàS vai tad uzvārds obligāti jāmaina (viņas gadījumā, jāņem piekabinātais vīra uzvārds nost)? Varbūt vnk nav noņēmusi dokumentu dēļ, un tas arī viss. Šerloks Gobzems sakasa sensāciju druskas.
Standby @ 22.01.2024 12:28Man nav saprotama līšana Nikas ģimenē. Ne viņi politiķi, ne zog , ne atmazgà naudu. Saprotu, ka tos purina , jo nodokļu maksātāju nauda tiek zagta.
Elizabeteeee @ 22.01.2024 12:11
Tu pati nezini, kas ir eskorts, nezini, tad nekomentē
kinderbueno @ 22.01.2024 12:43
Viņš purina arī tos, kuri reklamē ideālo laulību, bet patiesībā laiž pa kreisi, dēļ tā iemesla, ka viņa sieva sāka ar Agri šļūkt . . ja pareizi atceros
Varone1 @ 22.01.2024 12:36Es nevaru Annas Pērle vnk... Cik labi ka ir Zinzino kas visu veselību sakārtojis tai pat laikā visu laiku iet uz sistēmām jo esot mirklis pirms visss ir slikti ?
Manuprāt, jo mazāk lieto uztura bagātinātājus jo veselīgāks būsi... Cik daudzas ietekmeles reklamē produktus tikpat daudz viņas reklamē ka dabūti cistīti un herpes un citas figņas
IceCream @ 22.01.2024 12:16Par Nikas vīru nebrīnītos, savas attiecības viņi uzsāka, abi esot citās. Pusgadu ar sex čatu nodarbojās, plikās bildes sūtot.
chihiro @ 22.01.2024 12:55
Kalnos ir pareiza doma, eskorts nozīmē laika pavadīšanu - ne seksu, bet vīrieša pavadīšanu uz restorāniem, pasākumiem, ceļojumiem u.tml.
Protams, to bieži lieto apzīmējot seksa pakalpojumus, jo visticamāk tas diezgan saplūst kopā (ja nerunājam par tām meitenēm, kas tiekas tikai uz seksu).