viņa kkad teica ka Daisons pie tēva JēkabpilīPriedīte88 @ 21.01.2024 16:09Pēdējais posts, kurā Dzenīte parāda savu kaķi ir 2022 gada ziemīši. Kas notika ar kaķi?
Kalnos @ 21.01.2024 17:04Latvieši ir interesanti, anonīmos soc tīklos vidi gandrīz ja ne miljonāri,tad ar milzīgām algām.
Tikko tas ir fb sarunas ,vai tv ,vai citur intervija piemēram visi bezmaz nabagi !
Daiļdirsēju tauta
SarmaD @ 21.01.2024 17:37Kam p!s kā katrs pelna naudu?
Murka236 @ 21.01.2024 17:02Zinu meiteni ,kura strādā robežsardzē un vēl viena pirmsskolas izglītības iestādē :D būsim reālas abās struktūrās alga ir ap tūkstoti :D, bet instagramā visu laiku gadā 3-5 reiz ceļo, visu laiku restorāni, izklaides, labi auto un atpūta labās viesnīcās, bet visu laiku vienas, vecie nefigurē arī itkā attiecībās nav :D tīrākais eskorts- realitāte.
Miuce @ 21.01.2024 18:47
Mans vīrs arī nav manās instagram bildēs, pieņemu, ka kaut kāda tev līdzīga debīliķe arī varētu domāt, ka es strādāju ekskortā, jo tak ceļojumi un šmotkas pāri maniem līdzekļiem ???
vainadzite @ 21.01.2024 16:21
Jā? Nu tad atklāj lūdzu mums, skaudīgām plukatām, kur tad ņem zaļu (jaunu) gurķi bez pieredzes tādā amatā, kur var nopelnīt uzreiz milzīgu naudu?
Esmu 100% pārliecināta, ka šīm bagātām izlēcējām vienkārši ir bagāti piegulētāji un tās bez jebkādas mīlestības gatavas kājas paplest un tēlot attiecības, lai tikai dabūtu materiālu labumu un pēc tam gudri dirst, ka visām mums, plukatām, skauž. :D Jā, varbūt tu nepārdod savu ķermeni kuram katram kā tipiskās putānes, bet tu pārdod savu ķermeni kādam, kuram ir biezs maks. :D Ta-dā, noslēpums atklāts. :P
Tad nebūs jāskatās uz cukurotiem insta profiliem un jādomā “kaut nu man tā būtu…” Neesmu tā audzināta un nespēju pieņemt tādu domāšanu. Izvirzi mērķi un tiecies pēc tā, nevis mēģini izskaitļot, kā gan tie bagātie to naudu nopelna.
VivaD @ 21.01.2024 19:03
Eskortā pelna ap 200 eiro stundā, vadītāja ar maģistra grādu stipri mazāk. Kas tur slikts, ja es gribu zināt, kura tiešām ir vadītāja ar maģistra grādu un no viņas iedvesmoties, zināt, kāda ir reālistiska nākotne, ja es iešu viņas ceļu, nevis uzrauties uz slēptas eskortnieces, un uzstādīt sev pašai nereālistikas ekspektācijas?
mokabezpiena @ 21.01.2024 18:57
Kurā vietā teicu, ka bez pieredzes? Strādāt vajag, mācīties vajag, iegūt kontaktus vajag. Pašpārliecinātai vajag būt, nevis staigāt pa pasauli ar domu “LV sūdīgas algas, deputāti tikai pelna tūkstošus, man nekas nesanāks”. Nav mana problēma, ka tavā lokā nav veiksmīgu cilvēku, it īpaši veiksmīgu jaunu sieviešu. Jaunai sievietei biezam naudas makam nav jābūt no kaut kāda veča vai petenes pārdošanas. Ja tā tu redzi veiksmīgas sievietes, man tevis žēl. Zinu tādas neveiksmīgas skauģes arī dzīvē. Ja dzīvo ar tādu skatu uz dzīvi, tad var arī pelnīt savus 800€ un siekaloties citu veceņu instagramos. Un, mīļās sievietes, iemācieties naudiņu arī atlikt un iekrāt, tad veidosies gan drošības spilvens, gan līdzekļi papildu tēriņiem. Tad nebūs jāskatās uz cukurotiem insta profiliem un jādomā “kaut nu man tā būtu…” Neesmu tā audzināta un nespēju pieņemt tādu domāšanu. Izvirzi mērķi un tiecies pēc tā, nevis mēģini izskaitļot, kā gan tie bagātie to naudu nopelna.
Elizabeteeee @ 21.01.2024 19:10Izgāju cauri dažādām diskusijām un vairākām lapām, jāsaka, ka forumā sāk parādīties aizvien jocīgāki komentāri, ja iepriekš tas bija vienkārši citādāks viedoklis katrai, tad tagad gribas pajautāt, vai dažām te ar prātu vēl joprojām viss ir labi
Visvairāk mani šodien nošokēja diskusija neglīti bērni
Dāmas, vai nu esat jau pilnīgi degradējušās vai jau saknē esat bijušas jobnutas
Vispār jau nevienam nebūtu jāatskaitās par saviem ienākumiem un to avotiem saviem sekotājiem
nav ne jausmas kas tie par kaktu kantoriem, kur tie jūsu zināmie IT strādā, bet šobrīd vidējais standarta cipars IT ir 2500-3000 eiro. Vidējais!vainadzite @ 21.01.2024 16:47
Vai, nu nevajag tikai tā melot. Pat pieredzējuši programmētāji Latvijā nopelna tās pāris 2tk tikai pēc vairāku gadu pieredzes, a tu te man saki, ka jebkurš zaļš gurķis IT jomā līdz 25 gadiem pelna ap 3tk? :D Ļoti labi zinu šo jomu, un zinu, ka vidējā alga zaļam gurķim ITšņikam ir tas pats 1-1.200tk.