Ensha @ 20.01.2024 20:29
Es piemēram nevienam nelaikoju nekad neko. Esmu pasīvais skatītājs. Es pat sava vīra profilam nelaikoju, kur viņš savu biznesu reklamē, par ko viņš protams man pārmet ?
SarmaD @ 20.01.2024 20:38
Piedod, bet tu esi sūdīgs atbalsts savam vīram.
kāda tam nozīme te tak tāpat zinātāji rakstīja, ka viņi kopā dzīvo. Tagad atklāti var darīt katrs ko grib un nav jātēlo paraugģimene IGMagnolija @ 20.01.2024 20:32Lelde beidzot patīrījusi savu IG, padzēstas romantiskās bildes ārā. FB statuss jau kādu laiku noņemts.
Aivis gan joprojām precējies un ar visām romantiskajām bildēm. Nez vai cer, ka ņems vēl atpakaļ vai vienkārši neiespringst uz to, kā jau vīrietis?
Klusums vispār no abiem,
ņemot vērā iepriekšējo aktivitāti IG.
Tieši tā ! Patīk viņas insta konts. Ļoti atšķirīgs no pelēkās copy paste kontiem. Es,Es,Es, meikaps,stilīgas lupataas. Cik var ,tādus rullēju tālāk .Ensha @ 20.01.2024 20:16
Nu tad lūdzu, tie paši ari seko IG. Tā ka nav ko brīnīties. Tas glamurigais IG visiem jau apriebies ar feikajam dzīvēm, cilvēki izsalkuši pēc vienkāršuma.
EmilijaArm @ 20.01.2024 11:03
Ja Tu domā Lindu Kalniņu jeb Lily, tad runā, ka viņa ārzemēs strādājot eskortā un šad tad atbrauc uz Latviju pie sieviešu daktera. Ģimenei neesot viegli pieņemt viņas dzīves izvēles.
Linus @ 20.01.2024 21:12Tiktokā @r.r.renate ??? Vecāki laikam ļoti lepojas ar meituku. Man ir pusaudze meita un negribu pat domāt, ka skatās šādas padauzas tiktokus
iečekoju 😳 cik šai jaunietei ir gadu, lai runātu par seksa piedzīvojumiem ar šādu pārliecību? Tur jābūt daudz pieredzei.... vienmēr ir interesējis, kāda psiholoğija ir cilvēkiem, kas strādā seksa industrijā vai rada šādu saturu? Nu piemēram, kā šī dāma svin Ziemassvētkus ar ğimeni? Vai visi pie galda, ēdot kotletes, izliekas, ka viņa tikko nepublicēja video, detalizēti analizējot skvirtošanu tiktokā?Linus @ 20.01.2024 21:12Tiktokā @r.r.renate ??? Vecāki laikam ļoti lepojas ar meituku. Man ir pusaudze meita un negribu pat domāt, ka skatās šādas padauzas tiktokus
Magnolija @ 20.01.2024 20:32Lelde beidzot patīrījusi savu IG, padzēstas romantiskās bildes ārā. FB statuss jau kādu laiku noņemts.
Aivis gan joprojām precējies un ar visām romantiskajām bildēm. Nez vai cer, ka ņems vēl atpakaļ vai vienkārši neiespringst uz to, kā jau vīrietis?
Klusums vispār no abiem,
ņemot vērā iepriekšējo aktivitāti IG.
Mangosaldejums @ 20.01.2024 21:52iečekoju ? cik šai jaunietei ir gadu, lai runātu par seksa piedzīvojumiem ar šādu pārliecību? Tur jābūt daudz pieredzei.... vienmēr ir interesējis, kāda psiholoğija ir cilvēkiem, kas strādā seksa industrijā vai rada šādu saturu? Nu piemēram, kā šī dāma svin Ziemassvētkus ar ğimeni? Vai visi pie galda, ēdot kotletes, izliekas, ka viņa tikko nepublicēja video, detalizēti analizējot skvirtošanu tiktokā?
Gramatika arī pieklibo meitenei.. "gŪltas prieki"?
Mangosaldejums @ 20.01.2024 21:52iečekoju ? cik šai jaunietei ir gadu, lai runātu par seksa piedzīvojumiem ar šādu pārliecību? Tur jābūt daudz pieredzei.... vienmēr ir interesējis, kāda psiholoğija ir cilvēkiem, kas strādā seksa industrijā vai rada šādu saturu? Nu piemēram, kā šī dāma svin Ziemassvētkus ar ğimeni? Vai visi pie galda, ēdot kotletes, izliekas, ka viņa tikko nepublicēja video, detalizēti analizējot skvirtošanu tiktokā?
Linus @ 20.01.2024 22:22
Viņai ir 23, bet par visu šo stāsta jau vismaz gadu, ja ne ilgāk.
LuckyStrike @ 20.01.2024 11:00Haha, atgādina vienu vīrieti FB Ceļošanas grupā, it kā bildes no ceļojumiem, bet mūžīgi liek družku fonā, ar silikona bumbuļiem un sašpricētām lūpām. Nafig, atsekojos ?
kāpēc ir jābūt kaut kādiem standartiem kā ģērbties? Tiešām briesmīgi ir tas, ka Latvijā jāpiedomā ko velc, jo nez ko par tevi padomās. Nav vēl tik attīstīts viss, kā citās Eiropas valstīs, ka cilvēkiem ir vienalga ko velc, galvenais, lai pašam ir labi! Manuprāt, tas ir apsveicami, ka cilvēkam ir pie pakaļas ko par viņu padomās, kāda Tev starpība kā viņa ģērbjas, vai no 80, vai 90 gadiem, vaitad no tā cilvēks ir sliktāks? Nesaprotu par ko cepties.. ir tāds laiks tagad pienācis, ka pilnīgi pretīgi paliek no šādiem komentāriem! Cacojies pati cik gribi, liec mierā citus, visi taču neesam vienādi! 🙂Nastja32 @ 20.01.2024 10:59Ceļošana un ēdienu receptes ir viens, bet kāpēc ir jāatrāda savi outfiti, ja gaumes nav? Jā, meitene ir interesanta, bet vienlaikus absolūts bezgaumības paraugs. Neuzskatu, ka visiem jābūt vienādiem, bet vajadzētu tomēr pafliltrēt savu saturu. Mani izbrīna, ka sieviete pēc 30 var savilkt kankarus 90.gadu mazpilsētas kombinācijās un to visu vēl priecīgi likt video saviem sekotājiem. Nu taisi savus ēdienus, rādi savus ceļojumus, bet nerādi to, par ko nav nekādas saprašanas.
IceCream @ 20.01.2024 22:27
Vitāls? Jā, es parasti nosmejos, kā tā Anna pozē, vienmēr pirkstgalos pacēlusies.
Bet šis jau baigi lepns, to vienā citā grupā teica, pašam ap 50, bet beibe gana jaunāka.
Tas gan pārsteigums, man gan īsti neticās, ka šis grib atteikties no uzdzīves un mainīties jau viņš nemainīsies ar Leldi nekad.Maza kaza @ 20.01.2024 22:01
Cik esmu dzirdējusi - cerot jau, cerot. Un afišējot citiem, ka viss būs labi.ar Leldi. ?
Digimons @ 20.01.2024 22:55kāpēc ir jābūt kaut kādiem standartiem kā ģērbties? Tiešām briesmīgi ir tas, ka Latvijā jāpiedomā ko velc, jo nez ko par tevi padomās. Nav vēl tik attīstīts viss, kā citās Eiropas valstīs, ka cilvēkiem ir vienalga ko velc, galvenais, lai pašam ir labi! Manuprāt, tas ir apsveicami, ka cilvēkam ir pie pakaļas ko par viņu padomās, kāda Tev starpība kā viņa ģērbjas, vai no 80, vai 90 gadiem, vaitad no tā cilvēks ir sliktāks? Nesaprotu par ko cepties.. ir tāds laiks tagad pienācis, ka pilnīgi pretīgi paliek no šādiem komentāriem! Cacojies pati cik gribi, liec mierā citus, visi taču neesam vienādi! ?
Gardenia @ 20.01.2024 23:02Tas gan pārsteigums, man gan īsti neticās, ka šis grib atteikties no uzdzīves un mainīties jau viņš nemainīsies ar Leldi nekad.