Kurpīte @ 20.01.2024 08:18
Ak tu nabags ? Visi, kas ceļo neskatās citu ceļojumus ??? kolosāli ? Cepums tev! Samīļo sevi vai palūdz, lai kāds tevi samīļo, bet stipri šaubos, ka kāds tādam dumjam, žultainam radījumam vispār ir blakus. Un tiec galā ar savām traumām, fetišiem, pētīt citu pakaļas ??
Miuce @ 20.01.2024 09:39
Vispaar jau taa Madara izskataas kaa izliidusi no mazpilseetas humpalbodes. Taads izskats iederas Aafrikas ielu tirgos un shpagot pa, piemeeram, Indijas graustiem, taa iekljaujas sabiedriibaa, visur citur peec pamuljkjiites. Iztaisiities kaa pusbomzim skaitoties dabiski.
Haha, atgādina vienu vīrieti FB Ceļošanas grupā, it kā bildes no ceļojumiem, bet mūžīgi liek družku fonā, ar silikona bumbuļiem un sašpricētām lūpām. Nafig, atsekojos 😁Atkal @ 20.01.2024 09:45Nebiju dzirdējusi par tādu Madaru, bet tiešām ļoti viegls un nesamākslots saturs. Atvēru profilu un nevaru saprast, kāpēc lai kāds no zila gaisa gribētu uzrakstīt par cilvēka izskatu ko aizskarošu? Var redzēt, ka sieviete ir ar veselīgu pašvērtējumu un nekur neakcentē savu izskatu, jo tas nav vajadzīgs. Nav tā ka seko sievietei, gribi uzzināt par ceļošanu un pēkšņi pa starpai bikini video vai kaut kāda paštīksmināšanās. ?
irbemagda @ 20.01.2024 00:06Dāmas, klausījos Dona dziesmu un izdomāju pastalkot viņa bijušo sievu (kāpēc gan ne ????) un nevaru atrast instagram, iegugēju, pēdējās ziņas 2017. gadā. Protams, nav svarīgi, bet man interesē vēl vairāk, jo nevaru atrast ?. Kādai ir zināms viņas instagram lietotājvārds?
Nastja32 @ 20.01.2024 10:59Ceļošana un ēdienu receptes ir viens, bet kāpēc ir jāatrāda savi outfiti, ja gaumes nav? Jā, meitene ir interesanta, bet vienlaikus absolūts bezgaumības paraugs. Neuzskatu, ka visiem jābūt vienādiem, bet vajadzētu tomēr pafliltrēt savu saturu. Mani izbrīna, ka sieviete pēc 30 var savilkt kankarus 90.gadu mazpilsētas kombinācijās un to visu vēl priecīgi likt video saviem sekotājiem. Nu taisi savus ēdienus, rādi savus ceļojumus, bet nerādi to, par ko nav nekādas saprašanas.
Jā, viņa tak jau sen tusēja uz DiKaprio jahtas... Žēl, likās tik feina meitene.EmilijaArm @ 20.01.2024 11:03
Ja Tu domā Lindu Kalniņu jeb Lily, tad runā, ka viņa ārzemēs strādājot eskortā un šad tad atbrauc uz Latviju pie sieviešu daktera. Ģimenei neesot viegli pieņemt viņas dzīves izvēles.
sinddyy @ 20.01.2024 11:24
Nepiekrītu. Katrs var vilkt to, ko grib, nezināji? Viņa tavu viedokli neprasīja, tad nebāzies ar nelūgtu kritiku. Arī to, ko tu savelc kopā, es vai kāda cita pateiktu, ka galīga bezgaumība! Riktīgi uzšaut gribētos tādām kā tu, kuras no sevis iedomājušās par pārākām. Nolaidies uz zemes!
Magnolija @ 20.01.2024 10:59Strēļiem alus lidostā no paša rīta ? ?
ir ir celulīts. Tāpat kā briesmīga sejas āda. Jo rij sūdus no rīta lîdz vakaram. Bet uzskata sevi par “influenceri” 😁Londine @ 19.01.2024 23:43
Gāju skatīties, nezināju tādu Madaru.martini. Pilnīgi nekas interesants, arī sapirkusi sekotājus? Bezstils un celulīta pakaļa. Viens rīls labi nodeva pāris sekunžu simtdaļā.
citiem lauciniekiem 😁SarmaD @ 20.01.2024 11:10Man arī jaatzīst, ka Madara izskatās pēc tipiska, nabadzīga laucinieka.
Bet saturs gan jau kādam noderīgs.
Nastja32 @ 20.01.2024 12:20
Bez šaubām, velc ko gribi. Var ģērbties eleganti, var ģērbties vienkārši un var arī ģērbties tizli, katram savs.:) Man šķiet, forši ir apzināties savas vājās puses un tās uzlabot, nevis skaļi kliegt - esmu stulba, un man ir labi.
Bet, protams, katram savs.
Cilvēki uz ielām ģērbjas visādi, bet tādas šausmas kā šajā piemērā Latvijā tik bieži neredz. Ja meitene mazliet papūlētos, viņa izskatītos labi un arī saturu būtu patīkamāk skatīties.
Laavii @ 20.01.2024 09:39Dzenite saka, ka plakstiņi daudz ko maina viņas izskatā.. man gan šķiet, ka lūpas. ?
sinddyy @ 20.01.2024 11:24
Nepiekrītu. Katrs var vilkt to, ko grib, nezināji? Viņa tavu viedokli neprasīja, tad nebāzies ar nelūgtu kritiku. Arī to, ko tu savelc kopā, es vai kāda cita pateiktu, ka galīga bezgaumība! Riktīgi uzšaut gribētos tādām kā tu, kuras no sevis iedomājušās par pārākām. Nolaidies uz zemes!