dubultie standartiKrizdole @ 12.01.2024 14:52Kaut kā interesanti sanāk, Danenbergsone tagad ielikusi garu skaidrojumu, ka nav ok, ka par viņas meitām raksta aizskarošus konentārus, bet tajā pat laikā pāršēro lielākās bērnu mobingotājas Lienes Kivičas apjūsmas video par sevi, nu jā, bet tas jau neskaitās, Liene par viņu taču jūsmo un tas, ka mobingo citas bērnus un viņa mammu, jau vairs nav svarīgi
Ainulai @ 12.01.2024 12:40
Jā, es to pašu nodomāju ASV brauciena laikā. Salceviča speciāli visiem lika zemus punktus, lai tiktu nahaļavu nākamajā braucienā. Visiem pārējiem dienas bija daudz labākas kā Indrai, bet viņi tik zemiski nerīkojās.
SarmaD @ 12.01.2024 14:19
Vienīgais kas man nāk prātā ir tas, ka neviena no tām m@ukām Gobzim nedod. ?
aauuu @ 12.01.2024 11:10
Iemetiet kāda Gobža pēdējo postu bildes, lūdzu !
Sigita11 @ 12.01.2024 19:24Es atceros, ka agrāk te tika rakstīts kaut kas par to, ka Saulietis saietas ar Andžu. Tagad skatos, ka Andžai jau otrais bērns no vīra, ar kuru pirmajai meitai ir jau 5 gadi. Kā tad Saulietis varēja ar viņu saieties? Vai es pati ko putrojos?
Mīzējs tas Gobzis. Nu jau apspriež kaut kādas random ielenes, bet to pedofīlu, redz, neatklāšot. Tāpat kā lielos narkobaronus neatklāj. Čušs vien ir no viņa.SarmaD @ 12.01.2024 14:19
Vienīgais kas man nāk prātā ir tas, ka neviena no tām m@ukām Gobzim nedod. ?
Es atceros, ka agrāk te tika rakstīts kaut kas par to, ka Saulietis saietas ar Andžu. Tagad skatos, ka Andžai jau otrais bērns no vīra, ar kuru pirmajai meitai ir jau 5 gadi. Kā tad Saulietis varēja ar viņu saieties? Vai es pati ko putrojos?
Deisijaa @ 12.01.2024 20:44
Andža ar Saulieti kādu brīdi tikās, kad ar vīru bija pašķīrušies. Īsi pirms otrā bērniņa pieteikšanās.
Krizdole @ 12.01.2024 14:52Kaut kā interesanti sanāk, Danenbergsone tagad ielikusi garu skaidrojumu, ka nav ok, ka par viņas meitām raksta aizskarošus konentārus, bet tajā pat laikā pāršēro lielākās bērnu mobingotājas Lienes Kivičas apjūsmas video par sevi, nu jā, bet tas jau neskaitās, Liene par viņu taču jūsmo un tas, ka mobingo citas bērnus un viņa mammu, jau vairs nav svarīgi
Murka236 @ 12.01.2024 21:06Pilnīgi lasu un šermuļi. Tas Saulietis laikam pārgājis pāri lielākajai daļai ietekmeļu, bet visas viņu pasūta. Brīnos kas viņā tāds ir manā skatījumā salmu galva un pastulbs zīmulis :D mby biksēs tur 25 cm un līdz orgasmam novedīs jebkuru žubīti :D es vienkārši nezinu ko tāda Sana, Andža un vēl Zane ar nagu salonu, ko viņas visas ar viņu tur ņemas, man pat pretīgi zinot ka viņš slīd kā slenderis pāri visām kaut cik nedaudz simpātiskajām un atpazīstamajām un dzirdēts ka viņs tagad dzīvo pie Zanes viņas dzīvoklītī :D
No kurienes tāds info? Neticu
Murka236 @ 12.01.2024 21:06Pilnīgi lasu un šermuļi. Tas Saulietis laikam pārgājis pāri lielākajai daļai ietekmeļu, bet visas viņu pasūta. Brīnos kas viņā tāds ir manā skatījumā salmu galva un pastulbs zīmulis :D mby biksēs tur 25 cm un līdz orgasmam novedīs jebkuru žubīti :D es vienkārši nezinu ko tāda Sana, Andža un vēl Zane ar nagu salonu, ko viņas visas ar viņu tur ņemas, man pat pretīgi zinot ka viņš slīd kā slenderis pāri visām kaut cik nedaudz simpātiskajām un atpazīstamajām un dzirdēts ka viņs tagad dzīvo pie Zanes viņas dzīvoklītī :D
Lola12345 @ 12.01.2024 22:36Neviens nepaspēja uzķert Dzenītes tekstu par pneimoniju vai man tikai rādijās? ? šī rīta storiji izdzēsti, bet nu bija kaut kas…