Zaļā Dille @ 10.01.2024 12:04Kāda zin, kas tagad notiek ar Alisi Mičuli? Pazudusi galīgi.
Redzēju Zanes M. story, ka Mārtiņš aizbraucis pie viņiem padzīvot. Nesekoju viņam, bet izskatās tāds normāls palicis, kopš šķiršanās.
thegaga @ 10.01.2024 00:27ne vienmēr ģenētiskais faktors, citreiz vienkārši veiksme. Man 3 bērni - nevienas strijas. Mammai 2 bērni - vēders vienās strijās, māsai viens - pilns ar strijām.
daļa no kontiem kuriem sekoju🙂DANC_FAM , sk_white_living , veido.telpu, Augustes iedvesmas därzs , budauzsekla , lielaa_maja , veido.telpu , my_sweet_fazenda, rozenbergirada , mazlietlotes, jauniesi_remonte , lovemybrickhouse , renovating_our_family_house, liganakts , our_diy_renovations , grow.green.home , villa_ape , House Valteri , musu.maja , jaunadarzastasts , ir.kur.augt , villa_mys , atmodinam_musmaju , tinyhouselv , vectuli_vecpiebalga , veckizeni , my_father_farm , zane_majo , summer_house.lv , maja_galdnieki , intothe_garden , musu_noliktavas_maja , risignegarden , mezsarga_maja , manssapnudarzs , sapnu_darzs , gray_family_house_designKalnos @ 10.01.2024 12:00Oj tas mani arī iedvesmo .Varbūt pateiksi kadu no LV?
Zaļā Dille @ 10.01.2024 12:04Kāda zin, kas tagad notiek ar Alisi Mičuli? Pazudusi galīgi.
Redzēju Zanes M. story, ka Mārtiņš aizbraucis pie viņiem padzīvot. Nesekoju viņam, bet izskatās tāds normāls palicis, kopš šķiršanās.
PaldiesSakta @ 10.01.2024 13:00daļa no kontiem kuriem sekoju?DANC_FAM , sk_white_living , veido.telpu, Augustes iedvesmas därzs , budauzsekla , lielaa_maja , veido.telpu , my_sweet_fazenda, rozenbergirada , mazlietlotes, jauniesi_remonte , lovemybrickhouse , renovating_our_family_house, liganakts , our_diy_renovations , grow.green.home , villa_ape , House Valteri , musu.maja , jaunadarzastasts , ir.kur.augt , villa_mys , atmodinam_musmaju , tinyhouselv , vectuli_vecpiebalga , veckizeni , my_father_farm , zane_majo , summer_house.lv , maja_galdnieki , intothe_garden , musu_noliktavas_maja , risignegarden , mezsarga_maja , manssapnudarzs , sapnu_darzs , gray_family_house_design
Sakta @ 10.01.2024 11:58Es vispār esmu dīvaine un pārsvarā sekoju tikai visādiem māju kontiem , īpašniekiem,kuri kaut ko atjauno vai būvē, skaistiem dārziem? ar laiku piesekoju kādai slavenībai, bet tomēr pēdejā laikā sāku atsekot un pieturēties sākotējai interesei ?
Amandaria @ 10.01.2024 15:03Man apnicis malt par to Vizlu…, bet 5 posti un 100 storiji no vienas slēpošanas ? Tad man instagrama vajadzēja būt 1000 postiem, bet man ir padsmit.
Nu bet LV mājas dīvāna sēž un neko nedara? Nu tad jā, tikai sevi vien var atradit .koncha @ 10.01.2024 15:13
Kad neceļo, nav nekas jauns, ko likt
Lai pamācas no tas pensionāres juristes kā var interesantu kontu katru dienu veidot! Laukos !koncha @ 10.01.2024 15:13
Kad neceļo, nav nekas jauns, ko likt
PureGold @ 10.01.2024 12:39
Skatījos viņas profilu instagram. Zīmē sēnes un drukā uz džemperiem, piedāvā onlyfan kursus. Kopš izšķīrās no vīra, aizgāja pa burbuli.
Neceļojot pie tam katru mēnesiMežāze @ 10.01.2024 11:16
Otīlija Kastrole tiešām foršs konts , sekoju jau kādu gadu. Patīk tas dabas tuvums un ka vienkāršas lietas skaisti māk pasniegt.
amoreamore @ 10.01.2024 16:16
Nesen tieši iedomājos par viņu. Kāds viņai tagad niks?
Kalnos @ 10.01.2024 16:13Lai pamācas no tas pensionāres juristes kā var interesantu kontu katru dienu veidot! Laukos !