Allii @ 06.01.2024 13:36domāju ,ka runa iet par pirmsskolu ,tas ir 5 un 6 gadīgo obligātā iešana uz bērnudārzu pirms uzsāk skolas gaitas.
Zaļā Dille @ 06.01.2024 18:13
Man arī šķiet, ka Latvijā prasības uzsākot skolu, ir pārāk augstas. Citās attīstītās valstīs bērni vēl pirmajā un otrajā klasē apgūst burtus, lasīšanu. Pie mums sagrūzts nenormāli daudz, bērni stresā par to, cik daudz jāapgūst. Izglītības kvalitāte nu nav pati labākā.
piekrītu. Liela daļa jau prot lasīt un rakstīt nevis tāpēc, ka bijuši piespiesti, bet bija jau tam gatavi. Ko viņi darīs pirmajā klasē, kamēr citi boksterē un mācīsies zīmuli rokā turēt…SarmaD @ 06.01.2024 18:53
Muļķības.
Merilda @ 06.01.2024 17:39
Tās, kuras seko Krastai, padalīsieties, ko viņa pēdējā laikā nopirkusi no brendu lietām? Agrāk lika storijos Chanel, Dior utt. pirkumus.
Vilmara @ 06.01.2024 15:03
Voilà!
https://failiem.lv/f/yjx2x7v2pt
Nopietni? Tev izskatās, ka viņai 50?Melandža @ 06.01.2024 15:09Sanda Krasta zina kā izskatīties par 10 gadiem vecākai.
Scandinavian @ 06.01.2024 04:01
Kas tas tāds?
Merilda @ 06.01.2024 18:46
Mazliet iemetu aci - tāds tukšums, nekā interesanta, nekādas personības - Laura vienkārši jauka un kautrīga meitene. Kāpēc miljons reizes jāsaka, ka ir no Juglas. Beta man vienmēr ir patikusi, bet tad, kad noskatījos Džilindžera interviju ar viņu - 0 intelekta, tāda saraustīta, grib būt gudrāka kā ir.
Happyminka @ 06.01.2024 19:45Tā samanta amanda nu ir tik briesmīgi samākslota ? tas skats kà vecis lètajà aviokompánijà atver LV kastíti hahah ?
par Melderi gan es neticu....nu tas, ka viņš flirtē ok, bet ne jau krāpj savu sievu. Nekad arī neesmu to dzirdējusi.Gardenia @ 06.01.2024 20:22Nu nez kā tagad būs, kāds šķirsies? Es lieku uz to, ka Brikmaņi nešķirsies! Brikmaniete tāpat sen zina par viņa maukošanos, tas pats ar Melderi! Nez kādēļ šķiet, ka Dejus pāris arī nešķirsies vismaz pagaidām, ja vien teiksim neatklātos info piemēram par grupņikiem kur teiksim melnmate ir bijusi Dejus kura mīcījusies ar paraugcilvēku un to trešo.? Nez kādēļ man šķiet, ka Laviņš varētu pašķirtoes ja Gobzis vēl Duļevsku turpinās locīt! Teiksim tik stipri kā paraugcilvēku. Nez kādēļ te tādas neticīgās salasījušās domā, ka viņas visas tanī televīzijā šķīstas kā jaunavas. Par Duļevsku ticās riktīgi, ballītes viņai vienmēr bija patikušas un pasākumi. Tad kas tur neticams ja viņa tusē bez vīra, tusiņos kas notiek? Parasti alko un tad tie kuri bez otrām pusēm bieži vien satusē ar citiem.
Lindy @ 06.01.2024 20:35Ka jums patika beta beidz intervija ar LV ?
Lindy @ 06.01.2024 20:35Ka jums patika beta beidz intervija ar LV ?
Ha,ha, ha neticīgā! Par Melderi, viņš tak pat tinderī sēž un meitenes lenc. Dažus gadus ieprieks arī man rakstījās! Viņš tak pats pat to nenoliedz un viņa sieva to noteikti zina!SmiekliNāk @ 06.01.2024 20:37par Melderi gan es neticu....nu tas, ka viņš flirtē ok, bet ne jau krāpj savu sievu. Nekad arī neesmu to dzirdējusi.
nu hallo...attopies. es zinu par tindera gadījumu. Tas bija pētījums, kuru viņš veica. Vēl par to Skonto ēterā stāstija. Un viņa sieva arī piereģistrējās tinderī tajā laikā un viņi pat sacentās, kurš savāks vairāk pozitīvo atbilžu aicinājumiem uz randiņiem vai ko vairāk. Sorry, aplauziens Tev par šo. Kā es to zinu? Biju ballītē, kur viņi abi šo stāstija pārējiem ballītes viesiem.Gardenia @ 06.01.2024 20:56Ha,ha, ha neticīgā! Par Melderi, viņš tak pat tinderī sēž un meitenes lenc. Dažus gadus ieprieks arī man rakstījās! Viņš tak pats pat to nenoliedz un viņa sieva to noteikti zina!