Taņabaņa @ 04.01.2024 20:02
Lai gan no Ventspils,tomēr man ar vienmer sajūta,ka krievu akcents sitas cauri.
Kāda tumsonība🙈 samantai tas vecis arī krišnaīts? A ja nu viņam galīgi mazs tas čibriks, un vēl izrādās triju sekundzu ļurinātājs? Ko tad? Vai tiešām viņiem tas sex kā Kuģiem tikai lai tiktu pie bērna?🙈 tur nav jau ku-kū?forumalietotaja @ 03.01.2024 11:01
Nu meitenes, nē. Krišņas līdz kāzām neguļ, nav NEKĀ intīma. Arī kopā viņi abi nedzīvoja līdz kāzām. Pati Samanta to teica. Tā kā tas arī ir iemesls tik ātri aprecēties.
ha Aivis pa kreisi laida jau pirms televīzijas. Tā, ka tā ir viņa patiesā daba!Naomi* @ 03.01.2024 12:18
Aivis ??
Viņi esot iepazinusies draugiem.lv man šķiet, ka Aivim slava bija grūts pārbaudījums, pēkšņi “visi ceļi vaļā” no celtnieka uz sabiedrības krējumu. ? Ir tomēr atšķirība, vai Tu pats caur darbu visu sasniedz, vai Tev pasniedz visu gatavu, kā tur bija tas teiciens par to cilvēku pārbaudīšanu- caur naudu, slavu un varu?
maijrozīte @ 04.01.2024 20:58Draugi nav labi. Vizla sākusi nodarboties ar vokālu. Gan, jau būs dziesma par grūto šķiršanos no Kristapa
Palmumāja2 @ 04.01.2024 10:34
Jā, piekrītu. Pie tam AF laikam ir krietni vecāka par Pastuhovu, ne? Cik Pastukovai gadi? Un man vismaz sekojot šķiet, ka Anete arī pēc rakstura ir daudz sakarīgāka kā Vissirslikti Everita.
kaut kur dzirdēju, ka tam vecim jau 4 sievas bijušas, tiešām?Gardenia @ 04.01.2024 21:27Es laikam vienīgā nesaprotu? Samantai jumts pazudis uz krišnu! Mans subjektīvs viedoklis! Kādēļ kāzas Luterāņu baznīcā? man šķiet, ka netic nevienam, bet tēlo!
Gardenia @ 04.01.2024 20:44Kāda tumsonība? samantai tas vecis arī krišnaīts? A ja nu viņam galīgi mazs tas čibriks, un vēl izrādās triju sekundzu ļurinātājs? Ko tad? Vai tiešām viņiem tas sex kā Kuģiem tikai lai tiktu pie bērna?? tur nav jau ku-kū?
Opā kas tas vispār ir par veci? Atceros no Kuldīgas, laikam kroga īpašnieks. Nez ig vai fb atrast var?Ireeen @ 04.01.2024 21:36kaut kur dzirdēju, ka tam vecim jau 4 sievas bijušas, tiešām?
Tur jau tā lieta, ka zināja! Pati vilka vien viņu uz zagsu, tad pati to visu arī gribēja! Par to, ka bērnus dzemdēja apbrīnoju! Ja bija staigulis ar Leldi tad būs arī! Ar citu sievieti var tāds arī nebūt, bet ar Leldi būtu!Merilda @ 03.01.2024 13:58
Neticu, ka Lelde neko nezināja, turklāt šādas runas par Aivi klīda jau pirms abu kāzām un bērniem. Tātad ārējais tēls bija svarīgāks.
law7 @ 04.01.2024 17:29
Dzimtais uzvārds bija Strādniece, un viņa laikam ir no tā paša Latgales gala, no kurienes Timma.
Kas ar to Santu Pīlēnu bija?Mizgrauzis @ 03.01.2024 14:27
Daļēji piekrītu, bet ir tak tik daudz piemēru, kur viss izdevies. Tā pati Santa Pīlēna.
DaigaL @ 04.01.2024 13:52Atkal Vizla studijā... kādi vokāli... kur lien, ko plāno ? sorry
Tas tiesa, ka viņa šim piektā sieva?😳 gandrīz kā Džilim! Tad viņai peso riktīgi prātu aptumšoja!SarmaD @ 03.01.2024 18:07
Viņš 4x jau precējies?