LabaDabaDa @ 13.12.2023 13:29
Tikai bēda tāda, ka šādu haštagu tai sievietei soctīklos nav. Līdz ar to tie ir tukši vārdi bez jebkādiem pierādījumiem, mēģinājums visus noskaņot pret sievu.
Naomi* @ 13.12.2023 13:30bet Tev ir taisnība! Speciāli gāju lasīt vēlreiz! Viņa saka, ka bilde tāpa laikā, kad 7X dienā mainījusi apsējus!
Adele4 @ 13.12.2023 08:50Mārcim IG bildes arī armijnieku formā. Ja pareizi saprotu, tad zemessardzē dien?
themoon @ 13.12.2023 13:31
Beitikai vakar bija live ar Madaru Meieri. Pāris min paskatījos, patinu, man bija kauns viņas vietā. Visu laiku attaisnojumi par to, kāpēc nedara. Meiere uzdod jautājumus - Beitika tikai izvairīgi mēģina izdomāt kārtējo atrunu. Ne jau Meierei vajag to svaru zaudēt, bet Beitikai. Tad pārtrauc to sadarbību, ja nekam nav laika, esi bedrē, neko gribi, slinkums. Nevis tērē Meieres laiku un parādi visiem savu nevarēšanu.
Gunita no ērkšķiem ,tā tu? 😁 Tādi paši nesakarīgi teikumi, kā viņai.Kantra @ 13.12.2023 15:17Par Kristīni B, kā viņai nepielec, ka tikko piedzimis mazais, rimti japadzuvo un mierīgi, es nesaku visam, viņa ka tāds es nezinu, zilonis trauku veikalā,, grupas un viss gāžas. Izdegusi... viņa,, tak nomierinies vismaz pirmos trīs mēnešus, tad skrien. Atļauj organismam atjaunoties un sakārtoties. Lēnām virziens uz priekšu, nevajag mierīgi lai bulkas uc saldumus neestu un kafejn nedzīvotu. Es paskatījos vakar live, pašai slikti palika. Atvainojos, ja tik sūdīgi nu nemaz pārējiem to sūtu virsū.
Re pērļu mamma saka, la dzīvo mazulīti, mierīgi.
Cherry_bombbb @ 13.12.2023 15:06Mazliet atšķaidot Judža tēmu, bet neejot NL tēmā.
Paskatījos Krūmiņa 80 gadu jubilejas balli. Kas tā Kačiņai par šausmīgi oldschool kleitu, tā kā apmēram no 2000šo gadu sākuma.
brunettte9 @ 13.12.2023 15:24Kantra,pirms publicē savu komentāru - pārlasi,lūdzu,ko sarakstīji!?
themoon @ 13.12.2023 13:31
Beitikai vakar bija live ar Madaru Meieri. Pāris min paskatījos, patinu, man bija kauns viņas vietā. Visu laiku attaisnojumi par to, kāpēc nedara. Meiere uzdod jautājumus - Beitika tikai izvairīgi mēģina izdomāt kārtējo atrunu. Ne jau Meierei vajag to svaru zaudēt, bet Beitikai. Tad pārtrauc to sadarbību, ja nekam nav laika, esi bedrē, neko gribi, slinkums. Nevis tērē Meieres laiku un parādi visiem savu nevarēšanu.
krixis3 @ 13.12.2023 12:14Interesanti, ka vēl joprojām ļoti daudzi influenceri, nav pauduši viedokli. Īpaši sievietes. Tikko nesenajā gadījumā, kad tas vīrietis aiz matiem izrāva kādu dāmu no bāra un itka spārdīja ārā, ļoti daudz sievietes to šeroja un publiski kratīja pirkstu. Tā pati Marija Linarte, pērļu mamma, Kristīne krūze..... Tagad klusums. Vai gadījumā visi nestrādā Dailē (bija minēts, ka Judzis tur kaut ko arī dara) un tomēr rokā Roku mazgā.? Un vardarbība ir nosodāma tikai, ja neskar pazīstamus cilvēkus un uz tās var pahaipot un reitingu pacelt?
Savva @ 13.12.2023 19:31Attention whore Jelinska un privats profils. Kads ir dabujis no olega pa mizu ?
SarmaD @ 13.12.2023 14:14
Tapēc arī jautājums, kas tās par brūcēm? Kāda tad beigās bija diagnoze, jo pēc tam kad rakstijusi, ka viņai šo krūts vēzi neapstiprināja, viņa saka slimība. Viņa nesaka kāda, viņa nesaka vēzis. Viņa runā par simptomiem, saka ka brūces, apsēji, sāpes.
Ainulai @ 13.12.2023 14:43
Jā, es arī noklausījos to sarunu ? Beitika ir ņuņņa, kura meklē kārtējo brīnumlīdzekli, kā tikt vaļā no saviem taukiem, bet pati negrib neko darīt. Es jau rakstīju te, cik daudz ko viņa ir izmēģinājusi un katru reizi ar tekstu “beidzot esmu atradusi īsto metodi!”. Izskatās, ka Meijeres projekts iet pa to pašu skuju taku, kur pārējie. Jo Beitikai viss ir par grūtu ?
Arabesq @ 13.12.2023 20:31
Lieku piečuku, ka Beitika būs nākamā, kas drīz vien uztaisīs bariatriju un tad čivinās par savu apņēmību.
krmmm @ 13.12.2023 20:44
man šķiet, ka viņai nav tik liels svars, lai kvalificētos bariatrijas operācijai, bet gan jau kāds tāpat būtu gatavs operēt.