Relaxxxxxx @ 13.12.2023 08:43https://www.facebook.com/ieva.judze
skylie @ 13.12.2023 00:59Kpc Jelinskai selfijā ar Oli uz kreisās roka zeltneša gredzens?
Relaxxxxxx @ 13.12.2023 08:33Izlasīju Eva Judze ietakstu fb, kur Rūta liegusi saskarsmi tēvam ar dēlu no pirmās laulības utt?
Lūdzu, izlasi līdz galam, ko viņa raksta! Tā ir pēdējā bilde, kad viņa vēl jutusies labi, lai pludmalē izrādītu savu ķermeni, tas ir pirms operācijas.Nav_vispar @ 13.12.2023 08:59Meitenes, lūdzu nenorociet mani par jautājumu. Bet vai es viena neredzu, kur ir tā viena krūts? Tā bilde pludmalē, kas ir it kā uz slimošanas beigām - es tur redzu abas krūtis. Viss izskatās kārtībā.
Naomi* @ 13.12.2023 10:00Lūdzu, izlasi līdz galam, ko viņa raksta! Tā ir pēdējā bilde, kad viņa vēl jutusies labi, lai pludmalē izrādītu savu ķermeni, tas ir pirms operācijas.
SarmaD @ 13.12.2023 10:08
Laikā, kad septiņas reizes mainijusi brūču apsējus un esot licies, ka neatkāpsies no slimības nekad. Kas tās par brūcēm?
TuunEs @ 13.12.2023 09:10Bijušās sievas rakstīto arī vajag kritiski izvērtēt, jo tur ir skaidri redzams, ka ir personiskās domstarpības un nepatika. Viņa ar Mārci nav dzīvojusi 18 gadus kopā, lai izvērtētu kāds viņš ir dusmu uzplūdos, alkohola reibumā un aiz slēgtām durvīm.
Nav, kelly cits rokturis. Kelly kopija. ☺Amandaria @ 13.12.2023 09:23Vai es pareizi redzu ? Vavilovai pēdējā postā ir mini kelly?
ir tādas sievietes! Un es tiešām nesaprotu, kādēļ viņām neatņem aprūpes tiesības, jo tā ir emocionālā vardarbība pret bērniem. Ir viena, kura neļauj sava šī brīža vīram tikties ar iepriekšējās laulībās dzimušo dēlu un vienlaikus savam ex neļauj tikties ar savu dēlu, jo nepatīk viņa sieva. Bērns tiek uzpirkts utt.. Neesmu vīriešu pusē, bet SIEVIETES ļoti labi apzinās, ko dara un NEDOMĀ par bērniem. Tur ir aizvainojums, nespēja tikt pāri kaut kam, bet tā ir VIŅAS problēma, ne bērna.Relaxxxxxx @ 13.12.2023 08:33Izlasīju Eva Judze ietakstu fb, kur Rūta liegusi saskarsmi tēvam ar dēlu no pirmās laulības utt?
Vilmara @ 13.12.2023 10:34
protams, ex sieva izteicās tāpēc, ka viņai pašai sakrājies rūgtums un sāpes par Rūtas rīcību, nepieņemot Mārča pirmās laulības dēlu. Lai nu kā patiesībā tur bija, nepiekrītu Ievas teiktajam, ka grupā "Dzelzs vilks" visi tādi mega ģimeniski. Laikā, kad Kaukulis bija jau ar sievu, viņš nolaida pa kreisi ar manu paziņu. Sen tas bija, bet fakts kā tāds - tajā grupā, kā jau mūziķi, viņi ir slideni, ja runa ir par privāto dzīvi.
McSara @ 12.12.2023 23:03Woow Una Ulme Mārča pusē!
Tātad viņai tas viss liekas ok, Rūtas vaina! Biju labākās domās par viņu!
TuunEs @ 13.12.2023 10:32
Viņai nogrieza krūti un tā arī radās vīra iesauka “vienpupis”.