Ariete @ 11.12.2023 21:31Jeļa ir tiiiiik boring. Viņai visu laiku vieni un tie paši storiji. Gym, ceļojumi, šopings, restorāni, šampānieši (kā Santai Zāmuelei). Nu tik garlaicīgi.
Apple of my eye @ 11.12.2023 23:47
Nepamet sajūta, ka lielāko daļu sarakstes par Aneti AF šeit veido pati Anete no 100 profiliem
Angelette @ 12.12.2023 04:21
Šoreiz nē. Šis man ir kkāds sens profils, kurā tiku iekšā. Taču IG biju sekojusi Anetei, bet nu vairs nevaru atrast viņu tur.
Zebradivi @ 12.12.2023 06:58Es taču teicu , ka Dukurs ar Kalendy nākošie Kiviči.? Skat , jau pāršēro viens otra stirijus???
Nav_vispar @ 11.12.2023 22:11
Jā!! ?To pašu nodomāju-Jēcis un viss!
Palmumāja2 @ 12.12.2023 07:40
Mani nepamet sajūta, ka Miks ar Lauru šo speciāli izplānoja. Haipam. Esmu gatava apēst savu cepuri, ja beigu galā viņi nesaies atkal kopā un būs happy endong. Un varēs atkal filmēties kādā šoviņā.
Kaut kā neīsti tas viss.
Ariete @ 11.12.2023 21:31Jeļa ir tiiiiik boring. Viņai visu laiku vieni un tie paši storiji. Gym, ceļojumi, šopings, restorāni, šampānieši (kā Santai Zāmuelei). Nu tik garlaicīgi.
Mani nepamet sajūta, ka Miks ar Lauru šo speciāli izplānoja. Haipam. Esmu gatava apēst savu cepuri, ja beigu galā viņi nesaies atkal kopā un būs happy endong. Un varēs atkal filmēties kādā šoviņā.
Kaut kā neīsti tas viss.
Kaut kā neīsti tas viss.
MinkaMurrrrr @ 12.12.2023 08:06
Viņš tur sliktais vai labais tēls? ?
Apple of my eye @ 12.12.2023 02:17
Kristīnei tā arī nav parādījusies sajēga, ko publicēt un ko nē. Kaut ko pa savam atkal peras un šis izklausās pēc kārtējā "netiešā" mājiena ar mietu Oļegam, ka viņam ir konkurence... A Oļegs tēlo beigtu zivi ?
Kristīne: “Ilgu laiku neēdu miltu produktus un cukuru.”
Meli!!! Kristīn, iegūglē, cik Tavā ikdienas dzirā alkoholā ir cukura ?
Nu Tiešām paskatoties uz daudzām bildēm var redzēt daudzus zilumus uz Rokas kur grūti būtu kkur atsist. Tur noteikti tas "Vīrietis" pacēla roku. Tak saucamie baznīcas cilvēki nav tik svēti kā viņi izliekas!Gaisa jaucēja @ 12.12.2023 00:11es ļoti ceru, ka pēc maniem zilumiem, neviens nedomā, ka mans vīrs mani dauza ? man tie piem., vispār ātri parādas ? ieskrien galda stūrī un ir
Hmmm1 @ 12.12.2023 10:16Nu Tiešām paskatoties uz daudzām bildēm var redzēt daudzus zilumus uz Rokas kur grūti būtu kkur atsist. Tur noteikti tas "Vīrietis" pacēla roku. Tak saucamie baznīcas cilvēki nav tik svēti kā viņi izliekas!
Traki, ja ir izšķīrusies un būs vienai ar 3 bērniņiem jādzīvo. Tas noteikti Annai būs izaicinājums.
Jautājums par ko tad Annai sita?
Apple of my eye @ 12.12.2023 02:17
Kristīnei tā arī nav parādījusies sajēga, ko publicēt un ko nē. Kaut ko pa savam atkal peras un šis izklausās pēc kārtējā "netiešā" mājiena ar mietu Oļegam, ka viņam ir konkurence... A Oļegs tēlo beigtu zivi ?
Kristīne: “Ilgu laiku neēdu miltu produktus un cukuru.”
Meli!!! Kristīn, iegūglē, cik Tavā ikdienas dzirā alkoholā ir cukura ?
Hmmm1 @ 12.12.2023 10:16Nu Tiešām paskatoties uz daudzām bildēm var redzēt daudzus zilumus uz Rokas kur grūti būtu kkur atsist. Tur noteikti tas "Vīrietis" pacēla roku. Tak saucamie baznīcas cilvēki nav tik svēti kā viņi izliekas!
Traki, ja ir izšķīrusies un būs vienai ar 3 bērniņiem jādzīvo. Tas noteikti Annai būs izaicinājums.
Jautājums par ko tad Annai sita?