fifinators @ 27.10.2023 20:27
Es ar domāju - šeit tak neko sliktu par viņu nerunā, būtībā nerunā par viņu gandrīz nemaz. ?
Man jau bija ļoti lielas aizdomas, ka bēbim tas pēkšņais nāves sindroms baltiem diegiem šūts, bet, ka tik skarbi pat iedomāties nevarēju. Man kaut kā ļoti dīvaini šķita, kā cilvēki toreiz runāja bildes presē arī esot bijušas. Viņie to jaundzimušo zīdaini eso staipījuši uz spēļu mačiem!🙈 Tie kas ir bijuši zina kāds tur troksnis valda, kā var tā speciāli bērnam pāri darīt.😢 Tās Kambala sievas ir bijušas pašas drusku jocīgas, ja gatavas dzīvot ar viņu un bērnus dzemdēt. Tās iepriekšējās vēl saprast var, viņam vismaz nauda bija! Bet tagad? Vecss nodzēries, nolietojies, atkarību mocīts subjekts. Atkarības jau viņam nav zudušas vienkārši pagaidām pieķerts nav un nemaz nebrīnos, ka viņu ar Kambalieni vieno tikai baltā kafija.Vilmara @ 25.10.2023 11:37
Ir jābūt galīgi aprobežotai, lai gribētu tusēt ar smagi atkarīgo Kambalu, kurš turklāt ir vainojams arī sava bērna nāvē, kas mira no nosmakšanas krogā zem uzkrautas virsdrēbju kārtas, kur viņu, pavisam mazu esot, atstiepa kopā ar iepriekšējo sievu. Iemesls, ka abus nenotiesāja par to, slēpās zem tradicionālā "zīdaiņu pēkšņās nāves sindroma". Viņš, tirgodams sportistu vidū narkotikas, turpina pazudināt citus. Kā zeme vispār tādu nes.
Arahne @ 27.10.2023 22:24https://failiem.lv/u/jmy4934xvm
Kas šai sievietei ir taisījis plastisko?!
Tik liela antireklāma, vienkārši ārprāts ?
ikviena sieviete var mākslīgi uztaisīt tādu mīlīgu balstiņuMathilde @ 27.10.2023 20:15
beidz, LV ir ļoti simpātiska ar mīlīgu balsi.
Kura tad Kristapiņam būtu laba? Vecākas- Jelinska, Ķimene ar bērniem, vai visādas PKalniņas ?
Reālitātē- jebkura meitene tādu vai šādu apstākļu dēļ ar K ies uz randiņu vismaz.
senioritaa @ 27.10.2023 13:37IG glazz_images 28. janvāra pousts
Uzvilkusi oversized jaku vnkbru @ 27.10.2023 22:37
Bet tur jau PKalninai nav vai nevar redzēt tādus pufīgos gurnus kā bildēs IG. Vai tiešām fotošopē?
Pinko @ 27.10.2023 22:51
Vēdera plastika šķiet viņai bija pasen,bet tagad vēl extra notievējusi,tādēļ arī skats tāds…
Es atkal nesaprotu,kādēļ vinai tik traki sarkana seja un bāli loki ap acīm,kopskats nav labs sejai.
viņa pirms tam bija nometusi 55kg.taisija plastisko.viņai iet.jau 46 gads.ar uzturošo svaru nekas viņai tur nekarājās.Tagad ko nometa paris kg ir ekspermentam.Un maratons man kā reiz patika,jo tur nebija lieka "bazara" Un nav tik gruti ieverot,jo visas produktu grupas tika parstāvētas.viena nedelā stingrak otra "valigāk"bet tas nav domāts tiem kas aktivi sporto.Mc.Queen @ 27.10.2023 22:45Tā Pastukhova pēc ķēma izskatās. Skropstas tādas, ka cauri acis redzēt nevar, vēderu ievilkusi līdz atsitienam un gorās. Ko dod tā viņas tievēšana, ja augums nav tvirts! Ciskas un muguras āda karājas.
Var jau ilgi nodzīvot, bet vai tai dzīvei ir kāda kvalitāte? Ko viņš redz un jūt? To šovu cik biju paskatījusies viņš visu laiku dzēra, visur pālī🙈 Kā tanī Itālijā lietas "kārtoja" ar modeļu aģentiem kamēr Kumbuliene pa ķīniešu veikaliem staigāja Itālijā🙈 Riktīgs pāļa bazars plus vēl visu ar balto kafiju nopulē! Man citu izskaidrojumu nav abiem garšo baltā! Tiko noskatījos Kambalienes storijus jēziņ KK guļ sabiedriskā vietā rubakā tā zoss visu filmē un instā liek🙈 Pati gorās kā slima tanī video, nu atvainojiet bez labas miltu saujas tas nav iespējams! Par viņiem tiešām vienīgais ko var pateikt stulbs un vēl stulbāks🙈 Tāas miltu kopīgais hobijs viņus vieno stiprāk par jebkurām laulības saitēm. No tiem insta video uz korķi pavilka, nezinu kā aizmigt.Ekhoo @ 27.10.2023 16:20Kā jūs domājiet cik ilgi Kambalam atlicis?
Jo tā kā viņš lieto visu, plus vēl sporto… es domāju, ka drīz vien pie tāda galda apgulsies un nepamodīsies…
Un Olga tik filme, ierēc, vājprātā. Bet kaut kā līdzi velk, laikam bija sastrīdējušies?
To jau te tikai retā sapratīs. Daļa jau prātā iesitušas, ka Porzee vajag gudru biznesmeni grāmatvedi😂 LV līdz ar to aiz borta jābūt, daudzas tik gudras un zina kādai sievai KL jābūt😂 nez vai kāds patiesi bagāts vecis ko tādu grib sev blakus, ! KrūmiņJūlis tā arī pateica, visas attiecības pajukušas jo viņa dāmas pašas sākušas kaut ko darīt un biznesu stūrēt. To šovu tik dēļ. Jūļa skatos. Kā reiz nesen stāstīja par pēdējo sievu kurai Mantess hoteli Vecrīgā uztaisīja. Ļoti skaist pateica es viņai saku ko skrien un daries labāk paņem 50 tūkstošus un aizbrauc uz Milānu šopingā! Gribēja labāk lai pa retam kādu pankūku mājās uzcep! Pats no sirds stāstīja, ka viņam tas nemaz nepatika, jo nauda vienmēr ir bijusi. Oj metenes 50 tkst gandrīz 30 gadus atpakaļ ir tas pats kas tagad vismaz 200 tkst. Lai tikai sieva nestrādā atpūšās Jūli pačubina un brauc naudu tērēt👌SarmaD @ 27.10.2023 20:18
Priekš kam vispār bagātiem večiem vajag sievieti, tavuprāt? Domā viņam kāda CEO būtu labāk piemērota? Tādiem vīriešiem nevajag karjeristi, viņi ir gatavi nodrošināt sievieti. Pīļlūpas viņa var taisīt cik uziet, es domāju ka svarīgāk kā viņa izpildās mājās.
*Cap @ 28.10.2023 09:38Redzu komentārus par Pastuhovu, izskats, manuprāt, viņai normāls, bet neviena plastiskā operācija, nevieni nomestie kilogrami nemainīs to faktu cik absolūti pretīga personība viņa ir, komunicējot gan maratonos, gan dzīvē. Pati esmu piedalījusies un viņa ir viena reti riebīga un pretīga sieviete