cory @ 19.09.2023 19:32
To, ka ar KP tā notiek, esmu nevienu vien reizi dzirdējusi. Līdz ar to man ir aizdomas, ka tā ir tāda standarta situācija viņu attiecībās. Arī pagājušo vasaru, kad viņi abi bija Latvijā, te forumā gāja diskusija par to vai gadījumā nav šķīrušies, jo katrs savā pilsētā dzīvojās. Ja Vizla zina par šo kājas paslīdēšanas reizi, tad gan jau vienkārši gaida, kad KP nāks atvainoties ar kārtējo dizaineru somiņu un atsākoties NBA sezonai abi būs prom Bostonā.
nekā.boti esot uzsutiti.Jau otro dienu ex Saulieti piemin,bet konkreti par ko nesaka.tik saka Del tā Agra lidz viņai ari ticis🤭parejais uz riņķiLuckyStrike @ 19.09.2023 20:10Gobzim tagad privāts profils? Būs saņēmis 200 pakas un mierīgs?
Magnolija @ 19.09.2023 07:29Varbūt parunājam par influencerēm? ?
Pamanījāt, ka Nīmane visu ceļojumu nepārtraukti tikai Lolis, lolis, lolis, visu laiku par viņu vien runā un filmē viņu, vecākā meita praktiski netiek pieminēta un pamanīta.
pipec, lai cik bagats virietis, ka so var toleret un pienemt jauna meitene? Fui, pretigi. Ja pie saniem ir forsa dama ar sexy augumu, nu kada velna pec jakrapj? Tie viriesi tomer ir stulbi.berti @ 19.09.2023 15:36
Pirms pārbaudes spēlēm augustā, no drošiem avotiem, bija info, ka KP paslīdējusi kāja kādā vecmeitu ballītē. Bet abiem it kā ir bildes vēl soc.tīklos.
Mathilde @ 19.09.2023 21:01es atceros, ka pag.g. LV lika pavisam ko citu IG, bet realitātē es viņus visus redzēju Liepājā, pie blakus galdiņiem vakariņojām.
Tā, ka ne viss, kas ir IG, ir patiesība
bSavva @ 19.09.2023 22:17pipec, lai cik bagats virietis, ka so var toleret un pienemt jauna meitene? Fui, pretigi. Ja pie saniem ir forsa dama ar sexy augumu, nu kada velna pec jakrapj? Tie viriesi tomer ir stulbi.
SantaBarbara @ 19.09.2023 20:51
Bet ,kā Laura var braukt uz štatiem un dzivoties tur visu laiku ? Vinai kaut kadas atljaujas nevajag ,ja jau reiz Jutai bija problemas no itkā biežās braukāšanas (vai tas bija izmests ākis ,lai Juris noprec just in case ?)
Murphy helped Senegalese big man Tacko Fall of the Boston Celtics get his green card and secured a 10-year tourist visa for Fall’s mother, Marianne Sene, to come and go as she pleases. He helped Boban Marjanovic, the beloved Serbian center from the Dallas Mavericks, acquire a special work visa that would allow him to fight Keanu Reeves in “John Wick: Chapter 3.” He’s working with Orlando Magic forward Moritz Wagner to get his green card, helping Wagner’s girlfriend come over from Germany for a program that will give her college credit, and assisted Wagner’s mother, Beate, to come over to be with another son, Franz, for this year’s draft.
Gobzems strādā kaut kur Spānijā? Kā viņš var uzturēt sevi un bērnus, ja nauda un īpašumi bija uz Kristu pārrakstīti?iiieviiite @ 19.09.2023 06:33Gobzim viss teātris tikai uz vienīgi naudas dēļ, piesedzoties ar savu bērnu aizstāvību un apgaismību no Dievu. Bet ir tač muļķīši, kas tic.
Ja tas Evertovskis viņam atmestu tos 200 tūkst., Gobzis taču acis nepaplikšķinot aizvērtos uz sitiena, bet kurš viņam tagad dos. Nav vairs nekādas ietekmes tālāk par instagramu. Tas ir viss, kas viņam palicis. 90 procenti viņa storiju skatītāji ir tie, kas ņirdz par Gobzi, nevis kopā ar viņu.
SantaClub @ 15.09.2023 20:40
Tiešām!?
Tajā rīlā, kur mini kleitā un mauku kurpēs pa bruģi iet, kādas viņai netīras pēdas.?
Vispār viņa ir ļoti krunkaina kā saulē izkaltis zābaks! Es pat nezinu ko tur var darīt lietas labā.?
MelnāVārnaKrā @ 19.09.2023 23:42
Viņa man atgādina sūkli Bobu pēc formas
Persiks89 @ 20.09.2023 01:23
Dzīvē ir ļooooti traki, ir vēders pa priekšu, kājas - skali, bāla kā nāve, ar briesmīgi nošļukušu ādu, un 3 matiem uz galvas, un drsusmīgiem zobiem. Brrr…
Laine ex Skara. Nu jau sieva.Ariete @ 20.09.2023 02:56Kāda zina kas ir Gacho draudzene?