Mia6 @ 02.09.2023 15:48Maija Rozīte , dienā jau pāris storiji ar kāju nagiem. Varbūt es kko nesaprotu ?
Man visvairāk interisē vai bērna tēvs maksās alimentus, jeb arī Resnā Bārbija uzņemās visas rūpes uz sevi. Nez kā viņi tur vienojušies.Miuce @ 02.09.2023 09:31
Te nu sevi atkal nodevi, resnā, kaujamā cūčele. Gribēji izlikties par fani? Prātiñu vajag - leksiku un stilu pamainīt. Tavs prātiñš starp taukainajām ciskām.
Panaiva resnule, kurā kāds ik pa laikam par brīvu nolaida spermu. Parasti ubagi vai kapeikpisēji, tie, kam nauda, pañem maukas labāk, nevis drāž galvā paglupu cūciñu. Tas tāpat, kā iespraust kādai psihenes pacientei.
Aldis30 @ 02.09.2023 16:15Man visvairāk interisē vai bērna tēvs maksās alimentus, jeb arī Resnā Bārbija uzņemās visas rūpes uz sevi. Nez kā viņi tur vienojušies.
Ja kāda resnā paraksta papīrus ka man nevajadzēs uzņemties finansiālo rūpi, es arī gribētu patestēt vai mana sperma ir auglīga.
vecaki turigi, vinai vienmer vecaki finansiali ir atbalstijusichiepinja @ 02.09.2023 08:48...dzīvoklis arī glauns. Diezgan jauna mašīna. Bērni vienmēr gaumīgi un dārgi saģērbti. Man liekas, ka viņiem ir noslēpums ?
Miuce @ 02.09.2023 09:31
Te nu sevi atkal nodevi, resnā, kaujamā cūčele. Gribēji izlikties par fani? Prātiñu vajag - leksiku un stilu pamainīt. Tavs prātiñš starp taukainajām ciskām.
Panaiva resnule, kurā kāds ik pa laikam par brīvu nolaida spermu. Parasti ubagi vai kapeikpisēji, tie, kam nauda, pañem maukas labāk, nevis drāž galvā paglupu cūciñu. Tas tāpat, kā iespraust kādai psihenes pacientei.
Elizabeteputnos @ 31.08.2023 21:32ja ir tik liela vēlme privāto dzīvi nerādīt(ko es absolūti saprotu un atbalstu) tad kāpēc kacināt sekotājus un rādīt "hintus"? To grūti saprast. Tipa - lai visi zina, neesmu brīva, bet neko vairāk nerādīšu? Aminata, piemēram, privāto dzīvi nerāda vispār, manuprāt, kas man arī simpatizē. Neesmu slavenība, bet manas attiecības internetā neviens nekad nav redzējis, jo privātums man pašai ir svarīgs. Lai skatās uz maniem ceptajiem pīrādziņiem un saulrietiem.
Aldis30 @ 02.09.2023 16:15Man visvairāk interisē vai bērna tēvs maksās alimentus, jeb arī Resnā Bārbija uzņemās visas rūpes uz sevi. Nez kā viņi tur vienojušies.
Ja kāda resnā paraksta papīrus ka man nevajadzēs uzņemties finansiālo rūpi, es arī gribētu patestēt vai mana sperma ir auglīga.
cmykk @ 02.09.2023 17:11
jeeez, lūdzu uzlieciet te kaut kādu filtru. IQ filtru
Bumbule @ 02.09.2023 17:24
Un kāpēc ne ar tievo un bērni, lai dzimst laulībā? Par ko resnajām tāds sods būtu jāuzņemas?
chiepinja @ 02.09.2023 08:48...dzīvoklis arī glauns. Diezgan jauna mašīna. Bērni vienmēr gaumīgi un dārgi saģērbti. Man liekas, ka viņiem ir noslēpums ?
Care Cat @ 02.09.2023 16:11
Laikam nesaproti gan ? Tā ir reklāma ?
HiacinteBurkaa @ 02.09.2023 20:59
Tu neesi ievērojis, ka liela daļa resno (kā pats saki) ir laimīgi precējušās/attiecībās, kamēr tievās raud spilvenos un nevar normālu vīrieti atrast? ?
Neviena no manām formīgajām draudzenēm/paziņām nav brīva.
kas tā par Kramiņu?ermita @ 02.09.2023 21:17Un kas tad Kramiņai ir vecāki, ka var tā balstīt un uzturēt vēl vienu ģimeni?
Miuce @ 02.09.2023 21:16
Jo nav izvēlīgas resnules, to pašu resno bārbiju da jebkurš, kuram uz viñu sacełas, var izdrāzt.