Nitaris @ 31.07.2023 18:25Manuprāt, viņai laiks atrast vīrieti, citādi jau nezin, kur likt savu seksualitāti.
Scandinavian @ 31.07.2023 18:38
Pēc posta spriežot, tā meitene nav vesela.
viņa ir galīgi jokaina. Tie apraksti kopā ar plikdibenbildēm jau nu tiešām. Cepums par drosmi, bet tas pasniegts ļoti vulgāri un prasti.. gan jau kāds pašapmierinās skatoties uz “kautrīgās” dāmas bildēm😁Nitaris @ 31.07.2023 18:25Manuprāt, viņai laiks atrast vīrieti, citādi jau nezin, kur likt savu seksualitāti.
Nitaris @ 31.07.2023 18:25Manuprāt, viņai laiks atrast vīrieti, citādi jau nezin, kur likt savu seksualitāti.
Es viņai sekoju iekš IG, jau gribēju atsekot, bet viņa daudz liek noughty contentu, tāpēc lai paliek...Vārdotāja @ 31.07.2023 21:23viņa ir galīgi jokaina. Tie apraksti kopā ar plikdibenbildēm jau nu tiešām. Cepums par drosmi, bet tas pasniegts ļoti vulgāri un prasti.. gan jau kāds pašapmierinās skatoties uz “kautrīgās” dāmas bildēm?
Es negribētu attiecības ar sievieti kurai ir mazs bērns no sveša vīrieša, neviens vecis negribētu. Ja nu vienīgi seksam.elfa* @ 31.07.2023 21:23
Piekrītu. Visas tās bildes, teksti - vnk tik nogribējusies. Ja nevar atrast vīrieti, tad ir taču mūsdienas - seksšopos visādas mantiņas sev var atrast, lai sevi apmierinātu un nomierinātos.
Es negribētu attiecības ar sievieti kurai ir mazs bērns no sveša vīrieša, neviens vecis negribētu. Ja nu vienīgi seksam.
Naomi* @ 31.07.2023 21:43
Bet ja no pazīstama vīrieša tad varētu, ja?
Fakti ❤️akul12 @ 31.07.2023 21:49
Kaimiņa uztaisītos bērnus daudzi vīrieši uzaudzina, kā savējos. Te arī atbilde ?
Apple of my eye @ 31.07.2023 10:08
Ainulai - 100% un tieši par Malto gaļu man bija aizdomas. Un, iespējams, tie nav vienīgie profili
taču sen par tādu Aneti visi būtu aizmirsuši un nebutu nekādi maratoni, ja viņa ik pa laikam nepievērstu sev uzmanību ar piesiešanos cilvēkiem, tagad šie braucošie storiji, tad par putrām viedoklis, tad vienbrid izņirdza Miglani, vairs jau neatceros kas vēl bija, bet ik pa laikam šie “viedokļi” . Viņa zin kur cilvēki skatīsies un ka piesaistīt uzmanību. Mazs aprēķins. Ta teikt divi zaķi ar vienu šāvienu,.Bet tāpat maratonam neiet, ne velti kkad minēja, ka laiks atgriezties oficiālajā darbā, ka nopelnīt tomēr IG platforma nevar.Maltā gaļa @ 30.07.2023 17:49
Manis pēc viņa varētu arī netievēt. Es neredzu, ka viņai būtu liekais svars. Bet ja pati grib, lai darbojas.
Tievēšana noteikti nav tas, kāpēc es viņai sekoju. Man patīk viņas saturs. Nezinu, kā tas ir latviski, bet viņa ir “relatable”. Tāda pati kā es. Nejūtu no viņas nākam kaut kādu psihu pozitīvismu vai instašmaras cacīgumu.
Parasta sieviete, kas nerunā afirmācijās un cenšas dzīvot veselīgi. Tieši tas mani uzrunā. Un vēl humors. Viņai ir lieliska humora izjūta.
Un par putras skandālu es personiski uzzināju tviterī, nevis te.
amoreamore @ 01.08.2023 09:42Zutis ar Elīnu izšķīries
https://www.apollo.lv/7825214/zutis-nak-klaja-ar-pazinojumu-manas-un-elinas-pakalnes-attiecibas-ir-izjukusas
https://www.apollo.lv/7825214/zutis-nak-klaja-ar-pazinojumu-manas-un-elinas-pakalnes-attiecibas-ir-izjukusas
Mia6 @ 01.08.2023 08:59taču sen par tādu Aneti visi būtu aizmirsuši un nebutu nekādi maratoni, ja viņa ik pa laikam nepievērstu sev uzmanību ar piesiešanos cilvēkiem, tagad šie braucošie storiji, tad par putrām viedoklis, tad vienbrid izņirdza Miglani, vairs jau neatceros kas vēl bija, bet ik pa laikam šie “viedokļi” . Viņa zin kur cilvēki skatīsies un ka piesaistīt uzmanību. Mazs aprēķins. Ta teikt divi zaķi ar vienu šāvienu,.Bet tāpat maratonam neiet, ne velti kkad minēja, ka laiks atgriezties oficiālajā darbā, ka nopelnīt tomēr IG platforma nevar.
Tu nesaprati manu domu. Braukt pie stūres un filmēt noteikti nav Ok, tas ir nosodāmi.amnēzija @ 01.08.2023 12:24
Kāpēc piesiešanās? Tā filmēšanās, vadot auto, šķiet ok? Tā ir mūsdienās ļoti liela problēma, kuras dēļ var būt kādam arī letālas sekas, diemžēl. Skumjākais būs tas, ka ciest vai bojā var aiziet kāds cits šoferis, vai viņa līdzbraucējs, kurš ievēro visus satiksmes noteikumus un tikai tā dēļ, ka kādam gribējies, braucot pie stūres, uzņemt video.
Mia6 @ 01.08.2023 13:07Tu nesaprati manu domu. Braukt pie stūres un filmēt noteikti nav Ok, tas ir nosodāmi.