Apple of my eye @ 17.07.2023 05:36
Izlasi vēlreiz manu komentāru - es kaut ko teicu par tauku nosūkšanu?
Veselīga ēšana + sports un viss. Biežs alkohols gan neiet kopā ar veselīgu ēšanu
Ļoti, ļoti šim piekrītu! Ja gribas cacu gaļas tirgu - vajadzēja iet uz Essential gadsimta sākumā! 🤣Ainulai @ 17.07.2023 11:41Vai tik pati Salceviča pirms kāda laika storijos neklārēja, ka nevienam nav tiesību izteikt viedokli, ja tas nav lūgts un viņa reiz nekad nevienam neizsaka viedokli, ja tas nav viņai īpaši lūgts. Te nu bija! Indra, Skapis lūdz Tev izteikt par viņiem viedokli? Vai varbūt tie apmeklētāji, kuri tur bija un kurus tu noliki, lūdza to izdarīt? Nesmuki sanāk.
Saprotu, savs resnuļu ģērbšanās kursiks (arī par kursikiem ir ticis iesmiets uz nebēdu), kaut kā ir jāpārdod. Haips jāuztaisa. Bet šis bija tiešām neglīti un ļoti augstprātīgi.
Es arī uz klubu netaisos stundām. Tagad klubos valda demokrātiska gaisotne, kates iet kā grib. Un tas ir forši, man patīk ka vairs nav aktuāla tā cacošanās. Klubs ir vieta, kur aiziet paklausīties mūziku, patusēt ar cilvēkiem un iedzert kādu kokteili, nevis izrādīt savas štātes.
tiktoka tacu vina vel irKārena @ 17.07.2023 12:25Benchiks izdzēsusi savu IG profilu laikam. :( Var jau saprast. Ja kāda zina, kā ar viņu sazināties, lūdzu uzrakstiet man privāti! Es ļoti satraucos. :(
ha ha šeit jau novembrī (pēc vienas bildes, ko viņa ielika) runāja par to , ka stāvoklī , būs beidzot piesaukts tas stāvoklis🤭Paulīne88 @ 17.07.2023 09:48
blakus sēdēju arī rindā uz usg, un vēders ir 6-7 mēnesis, te nesanāks viena tante teica
viņa ir stāvoklī , viss personāls viņu sveicināja, jo kā noprotu ir kolēģi
Tak izbanojaKārena @ 17.07.2023 12:25Benchiks izdzēsusi savu IG profilu laikam. :( Var jau saprast. Ja kāda zina, kā ar viņu sazināties, lūdzu uzrakstiet man privāti! Es ļoti satraucos. :(
Ja ir jauns profils . Live nodirsa Asarisa meiteni.Lietojot filtrus tik tok ,tāpēc smuka.Reāli smieklīgi jo benčiks pati simt filtrus lieto foto un video . Esot arī veca tā meitene 40 gadi .😀Lindy @ 17.07.2023 15:27tiktoka tacu vina vel ir
Kārena @ 17.07.2023 12:25Benchiks izdzēsusi savu IG profilu laikam. :( Var jau saprast. Ja kāda zina, kā ar viņu sazināties, lūdzu uzrakstiet man privāti! Es ļoti satraucos. :(
Tas nav viņas profils. Tur kāds vienkārši ierakstīja viņas storijus no IG.Lindy @ 17.07.2023 15:27tiktoka tacu vina vel ir
Viņa taču laiva gāja no profilaKārena @ 17.07.2023 17:04Tas nav viņas profils. Tur kāds vienkārši ierakstīja viņas storijus no IG.
Es arī īsti nesaprotu,kāds tad tagad ir īpašais kluba apgērbs,kāds dresskods.Kalnos @ 17.07.2023 17:06psoriāze vai tad ir ārstējama? Par slimību pārmest gan ir nesmuki . Lai īsti neizprotu ko viņa tajā klubā darīja?
Mums tie stilisti visi ar Padomju domāšanu aizspriedumaino . Visa pasaule velk vienkāršas drēbes, un velk ko grib jebkurā vecumā. Te daudzi kā aptaurēti ar to lupatu kultu.
kā atrast jauno profilu tiktokaa un instta?Kalnos @ 17.07.2023 15:40Ja ir jauns profils . Live nodirsa Asarisa meiteni.Lietojot filtrus tik tok ,tāpēc smuka.Reāli smieklīgi jo benčiks pati simt filtrus lieto foto un video . Esot arī veca tā meitene 40 gadi .?
Kenty @ 17.07.2023 17:10Es arī īsti nesaprotu,kāds tad tagad ir īpašais kluba apgērbs,kāds dresskods.
Es kautkā nevaru iedomāties jautribas un izklaides vietā,veselu jūru ar cilvēkiem ,kas būs sagērbti melnās kleitās un melnās žaketēs😁Ainulai @ 17.07.2023 18:04
Kā kāds? Melna žakete taču! Melna žakete un melna kleita der visām dzīves situācijām ?