IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 391
Reģ: 10.10.2010
Uvavy @ 15.07.2023 00:09

Latviešu valodā sēras ir traģiskiem notikumiem.
Un nejau visām, kuras nezīda, ir skumjas par to, tā var būt arī apzināta izvēle, par kuru nejūt sliktas emocijas.

nu spriezhot pec pupu kaujam tviteri, tad nu ljoti daudzas pardzivo un shausta sevi, ka nevar zidit. Man pedeja laika liekas, ka visi uz visu apvainojas, visur visiem trigeri un kads aizvaino. Tadi miksta cilveki palikushi. Es par vecu tam.
15.07.2023 00:13 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
tritanija @ 15.07.2023 00:11

Interesanti, ka es to visu izlasiju un man ir pavisam cits messidzhs aizgaja ipashi par tam seram. Ka ja prdzivo tad ir tas ir normali un vajag izserot. Laikam jau katram savs. Man laikam parak simpatize vinjas asums, jo patik drama.

Drāmu izskatās, ka viņa tiešām prot uztaisīt no nekā. Kaut tajā pašā sarakstē uz 1 ārstes neitrālu teikumu ir 3 noliekošas garas (salīdzinoši ar ārstes atbildēm) atbildes.
Vēl no storijiem: "Vispār jau privātās sarakstes publicēšana pārkāpj datu aizsardzības likumu" - 😀 nu cerams, ka par lietām, par kurām viņa stāsta citiem, viņai ir nedaudz labāka izpratne kā par datu aizsardzību.
15.07.2023 00:14 |

10 gadi
Reitings 391
Uvavy @ 15.07.2023 00:14

Drāmu izskatās, ka viņa tiešām prot uztaisīt no nekā. Kaut tajā pašā sarakstē uz 1 ārstes neitrālu teikumu ir 3 noliekošas garas (salīdzinoši ar ārstes atbildēm) atbildes.
Vēl no storijiem: "Vispār jau privātās sarakstes publicēšana pārkāpj datu aizsardzības likumu" - ? nu cerams, ka par lietām, par kurām viņa stāsta citiem, viņai ir nedaudz labāka izpratne kā par datu aizsardzību.

Es reali atceros ka par to privato satakstu publiceshanu to pashu teica Isarova savos storijos, kad kaut kas bija publicejas vinjas saraksti privato. Tad ta ir vai nav
Bet vispar es atklaju tviteri tadu Kristini Pitkevichu un liekas vinja ir apsest ar VB Elinu. Nopietni. Vinja jaaizniemas no Gobzema zales, jo tas ko vinja tur druka ir shizo. Un tads vilveks nodarbojas ar anesteziju.
Ne nu man patik drama, bet tas jau ir slimigi ka vinja nodirsh Elinu. Pat izsmej ka vinja ir majsaimniece - ko?! Kopsh kura laika tas ir kaut kas slikts? Un man neshkjiet ka vinja ir traktejama ka majsaimniece, ja ir tas vB darbs - tas jau ir darbs no majam. Jebkura gadijuma tik histeriska vecene.
15.07.2023 00:26 |

Reitings 416
Reģ: 29.01.2023
IceCream @ 14.07.2023 12:44

Nezinu vai pazīsti viņu personīgi vai radies iespaids no mēdijiem.
Man pa retam sanāk darīšana ar jaunizcepto ģimeni. Niklāvs vienmēr ļoti pieklājīgs un tāds neuzbāzīgi atturīgs, Lolitai nekad bērnu neesmu redzējusi.

Viņa man šķiet bija nepilngadīga kad bija bērns , varbūt arī nav , bet esmu redzējusi vairākas reizes ar ratiem kopā ar bērna tēvu, toreiz.
Varbūt bija pārāk jauna un atstāja bērna tēvam bērnu vai vecākiem
15.07.2023 00:29 |

Reitings 290
Reģ: 30.06.2023
tritanija @ 15.07.2023 00:26

Es reali atceros ka par to privato satakstu publiceshanu to pashu teica Isarova savos storijos, kad kaut kas bija publicejas vinjas saraksti privato. Tad ta ir vai nav
Bet vispar es atklaju tviteri tadu Kristini Pitkevichu un liekas vinja ir apsest ar VB Elinu. Nopietni. Vinja jaaizniemas no Gobzema zales, jo tas ko vinja tur druka ir shizo. Un tads vilveks nodarbojas ar anesteziju.
Ne nu man patik drama, bet tas jau ir slimigi ka vinja nodirsh Elinu. Pat izsmej ka vinja ir majsaimniece - ko?! Kopsh kura laika tas ir kaut kas slikts? Un man neshkjiet ka vinja ir traktejama ka majsaimniece, ja ir tas vB darbs - tas jau ir darbs no majam. Jebkura gadijuma tik histeriska vecene.

Kristīne Pitkeviča ir ļoti labs speciālists, kura caur saviem sociālajiem tīkliem cenšas atmaskot dažādus mītus. Varbūt viņas dažreiz ir par daudz, bet viņa noteikti nav slikts vai ļauns cilvēks.
15.07.2023 00:33 |

10 gadi
Reitings 3970
Reģ: 29.01.2009
Lucida @ 14.07.2023 22:37

Ir bijusi saskarsme vairākas reizes. Cenšoties uzturēt small talk, pretī saņem attieksmi ar zemtekstu - atšujies, kas tu tāda esi, lai vispār ar mani runātu. Var jau būt, ka citam tas nolasās kā “neuzbāzīgi atturīgs” ?

Man tāds īstais small talks ar viņu bijis maz, bet viņa paša inciēts un uzturēts 😃
Bet nu zin kā, man pa laikam darīšanas ar slavenībām, vietējām, retumis ārzemju. Mani kaut kā nevar viegli impressot.
Galvās jau visiem pa laikam sakāpj.
15.07.2023 00:33 |

Reitings 405
tritanija @ 15.07.2023 00:26

Nezinu tādu notikumu ar Isarovu, tāpēc nemācēšu komentēt, kā bija viņas gadījumā.
Sarakstē var būt iekļauti aizsargājami dati un var nebūt, līdz ar to nav vienotas atbildes. Tāpat nozīmīgi, starp kādām personām notiek sarakste. Datu aizsardzības likums nenosaka divu privātpersonu saraksti. Šajā sarakstē, ko ielika Instagram konta turētāja, nav datu un nav tādu attiecību, ko likums regulētu.
Par Kristīni - ir tādi viņas tvīti, kas man patīk, un ir tādi, kuriem vispār nepiekrītu. Šobrīd neskatījos, ko viņa raksta.
15.07.2023 00:35 |

10 gadi
Reitings 391
Uvavy @ 15.07.2023 00:35

Nezinu tādu notikumu ar Isarovu, tāpēc nemācēšu komentēt, kā bija viņas gadījumā.
Sarakstē var būt iekļauti aizsargājami dati un var nebūt, līdz ar to nav vienotas atbildes. Tāpat nozīmīgi, starp kādām personām notiek sarakste. Datu aizsardzības likums nenosaka divu privātpersonu saraksti. Šajā sarakstē, ko ielika Instagram konta turētāja, nav datu un nav tādu attiecību, ko likums regulētu.
Par Kristīni - ir tādi viņas tvīti, kas man patīk, un ir tādi, kuriem vispār nepiekrītu. Šobrīd neskatījos, ko viņa raksta.

Nav ta, ka nevar publiskot, ja redzams vards, uzvards? Ja publisko aizzimetu, tad ok. Nu es ta iedomajos. Es negribetu, lai manu privato sarunu publiski izliek.
Te jau ta Gundega pirma ielika tviterii dalju no sarunas, kur Elina izskatijas slikti. Bet laikam jau jadoma lidzi ar galvu pirma ta dara, ka tik neiet viss atpakalj.
15.07.2023 00:41 |

10 gadi
Reitings 391
Big Bang Theory @ 15.07.2023 00:33

Kristīne Pitkeviča ir ļoti labs speciālists, kura caur saviem sociālajiem tīkliem cenšas atmaskot dažādus mītus. Varbūt viņas dažreiz ir par daudz, bet viņa noteikti nav slikts vai ļauns cilvēks.

Nu man patik veseliemberniem un ekomammas un shkjiet ka vinjas ari ir labi cilveki un palidz daudzam mamma. Kapec tad kadu var nolikt, bet citu nevar? Dubulti standrati.
15.07.2023 00:43 |

Reitings 290
Reģ: 30.06.2023
tritanija @ 15.07.2023 00:43

Nu man patik veseliemberniem un ekomammas un shkjiet ka vinjas ari ir labi cilveki un palidz daudzam mamma. Kapec tad kadu var nolikt, bet citu nevar? Dubulti standrati.

domāju, ka atšķirība ir zinātniski pierādītos faktos un dāžādos mītos.
Cilvēki, kuri ir savas jomas speciālisti un ikdienā strādā ar metodēm, kuras balstītas izpētītos faktos un kurus var zinātniski pamatot, ir samērā neiecietīgi pret šarlatānismu, kas visu redz caur auriņu-čakriņu-un ezotēriskas hu...as prizmu.
15.07.2023 00:50 |

10 gadi
Reitings 391
Te ir kāda juriste, kas var pakomentet vai var vispar iesudzet tiesa par kaut kadiem storijiem un komentariem? Palika interesanti tas pec shi shitstorma starp veseliemberniem un Slruzi Janavu. Viena draud ar tiesu, ptra uzmet miksto. Nav jau ASv, kur tiesajas par to, ka nedrikst mikrovilnju krasni zhavet kakji, bet ka ir ar likumiem Latvijaa par nslavas celshanu.
15.07.2023 01:04 |

Reitings 405
tritanija @ 15.07.2023 00:41

Nav ta, ka nevar publiskot, ja redzams vards, uzvards? Ja publisko aizzimetu, tad ok. Nu es ta iedomajos. Es negribetu, lai manu privato sarunu publiski izliek.
Te jau ta Gundega pirma ielika tviterii dalju no sarunas, kur Elina izskatijas slikti. Bet laikam jau jadoma lidzi ar galvu pirma ta dara, ka tik neiet viss atpakalj.

Šajā situācijā, kur divas privātpersonas sarunājas savā starpā un tiek pateikts vienas personas vārds, uzvārds (es nezinu, vai šajā sarakstē tas bija, bet domāju, ka tu jautā par šo saraksti), tie nav tādi dati un tā vispār nav tāda situācija, kas būtu par datu aizsardzības likumu.
Tā ir sarežģīta tēma, bet nevietā izteikti draudi par datu aizsardzības likumu pārkāpumiem tomēr izskatās jocīgi.
Tiesa, tas pats attiecas arī uz cilvēkiem, kas piesauc cieņas utt aizskārumus (jā, redzēju, ka ārste to piesauca un arī tas man šķita nevietā, vienlaikus saprotu, ka tas bija veids, kā apstādināt/atvēsināt Instagramotāju, jo pēc ekrānuzņēmumiem un storijiem ir skaidri redzams, ka viņa nevar apstāties uzbrukt arī tad, ja ārste neatbild uz uzbraucieniem).
15.07.2023 01:05 |

Reitings 405
tritanija @ 15.07.2023 01:04
Te ir kāda juriste, kas var pakomentet vai var vispar iesudzet tiesa par kaut kadiem storijiem un komentariem? Palika interesanti tas pec shi shitstorma starp veseliemberniem un Slruzi Janavu. Viena draud ar tiesu, ptra uzmet miksto. Nav jau ASv, kur tiesajas par to, ka nedrikst mikrovilnju krasni zhavet kakji, bet ka ir ar likumiem Latvijaa par nslavas celshanu.

Kiviču iesūdzēja Dimiters un viņa prasību apmierināja. Tomēr tur arī nopietnāki izteicieni bija, par kuriem iesūdzēja, nekā šajā gadījumā. Un tas nav vienīgais gadījums, tomēr, protams, par katru sīkumu tā nesanāktu. Domāju, ka šajā gadījumā ārste sapratīs, ka tam nav jēgas, pat ja to bija domājusi nopietni.
15.07.2023 01:08 |

10 gadi
Reitings 391
Uvavy @ 15.07.2023 01:05

Šajā situācijā, kur divas privātpersonas sarunājas savā starpā un tiek pateikts vienas personas vārds, uzvārds (es nezinu, vai šajā sarakstē tas bija, bet domāju, ka tu jautā par šo saraksti), tie nav tādi dati un tā vispār nav tāda situācija, kas būtu par datu aizsardzības likumu.
Tā ir sarežģīta tēma, bet nevietā izteikti draudi par datu aizsardzības likumu pārkāpumiem tomēr izskatās jocīgi.
Tiesa, tas pats attiecas arī uz cilvēkiem, kas piesauc cieņas utt aizskārumus (jā, redzēju, ka ārste to piesauca un arī tas man šķita nevietā, vienlaikus saprotu, ka tas bija veids, kā apstādināt/atvēsināt Instagramotāju, jo pēc ekrānuzņēmumiem un storijiem ir skaidri redzams, ka viņa nevar apstāties uzbrukt arī tad, ja ārste neatbild uz uzbraucieniem).

Es vispar nesaprotu prieksh kam ta Gundega vinjai saka rakstit insta. Tad jau gribeja reakciju kaut kadu. Ne jau tapat vien. Man ar likas mulkijigi.
Bet ASV jau sudz par visu tiesaa un ja ir nauda, kapec ne. Tas gan butu dramas verts pasakums.
Uvavy @ 15.07.2023 01:08

Kiviču iesūdzēja Dimiters un viņa prasību apmierināja. Tomēr tur arī nopietnāki izteicieni bija, par kuriem iesūdzēja, nekā šajā gadījumā. Un tas nav vienīgais gadījums, tomēr, protams, par katru sīkumu tā nesanāktu. Domāju, ka šajā gadījumā ārste sapratīs, ka tam nav jēgas, pat ja to bija domājusi nopietni.
O, es to nezinaju. Nu Kivichs jau ir riktigs rupeklis un slims galva. Te gan nekas tads nebija, net mazums. Butu interesanti verot notikumu attistibu. Manuprat tie, kas ta baidas no reakcijam, labak lai attiras no publiskas izrunashanas, jo ja tur raksti publiski, tad rekjinies ar reakcijam.
15.07.2023 01:19 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
tritanija @ 15.07.2023 01:19

Es vispar nesaprotu prieksh kam ta Gundega vinjai saka rakstit insta. Tad jau gribeja reakciju kaut kadu. Ne jau tapat vien. Man ar likas mulkijigi.
Bet ASV jau sudz par visu tiesaa un ja ir nauda, kapec ne. Tas gan butu dramas verts pasakums.
O, es to nezinaju. Nu Kivichs jau ir riktigs rupeklis un slims galva. Te gan nekas tads nebija, net mazums. Butu interesanti verot notikumu attistibu. Manuprat tie, kas ta baidas no reakcijam, labak lai attiras no publiskas izrunashanas, jo ja tur raksti publiski, tad rekjinies ar reakcijam.
tritanija @ 15.07.2023 01:19

Cik atceros vēl Dimiters to tiesas naudu ziedoja visiem Kiviča bērniem vienādās daļās, bet saņēmējs jau nebūs neviens. Kivim naudas nav un nebūs.
15.07.2023 02:19 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Kāda Kambalieniir redzējusi pēdējā laikā pludmalē? Slaida jau tas labi, bet ar katru dienu paliek līdzīgāka transvestītam, pupi izskatās briesmīgāk kā iepriekš.
15.07.2023 02:27 |

Reitings 634
Reģ: 29.05.2021
tritanija @ 15.07.2023 00:43

Man nepatīk, ka šie profili izrauj kaut ko no konteksta un taisa sev reklāmu, re kādi citi slikti.
Mamma Twitter izrakstīja, ka jūtas slikti, jo neizdevās zīdīšana, nevar zidit vai kkas tāds.
Gundega uzrakstīja mierinājuma tweetu, lai uzmundrinātu!
Tur jāņem viss konteksts vērā nevis viens stulbs tweets un tas arī ir tas, kas besī VB izpildījuma.
15.07.2023 10:22 |

Reitings 937
Reģ: 02.02.2020
Helenchiks @ 15.07.2023 10:22

Man nepatīk, ka šie profili izrauj kaut ko no konteksta un taisa sev reklāmu, re kādi citi slikti.
Mamma Twitter izrakstīja, ka jūtas slikti, jo neizdevās zīdīšana, nevar zidit vai kkas tāds.
Gundega uzrakstīja mierinājuma tweetu, lai uzmundrinātu!
Tur jāņem viss konteksts vērā nevis viens stulbs tweets un tas arī ir tas, kas besī VB izpildījuma.

Tieši tā, informāciju izrauj no konteksta un ar skaļu paziņojumu izliek, ka šis ārsts ir slikts. Abas ar Bulavkinu vienādas. Palasot twitterī, saprotu, ka ne pirmās pupu kaujas, tāpēc varbūt no citiem tur arī bija asāki teksti. Un smieklīgi, ka VB Elīna savā storijā raksta, ka sevi nesauc par ārstu, bet ig bio rakstīts, ka ir ārste. 😂
15.07.2023 10:37 |

10 gadi
Reitings 3970
Reģ: 29.01.2009
Publicēts Preslija meitas nāves iemesls, sekas pēc bariatrijas.
Nu ko, Agrita?
https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna94373
15.07.2023 10:56 |

10 gadi
Reitings 391
bouquettt @ 15.07.2023 10:37

Tieši tā, informāciju izrauj no konteksta un ar skaļu paziņojumu izliek, ka šis ārsts ir slikts. Abas ar Bulavkinu vienādas. Palasot twitterī, saprotu, ka ne pirmās pupu kaujas, tāpēc varbūt no citiem tur arī bija asāki teksti. Un smieklīgi, ka VB Elīna savā storijā raksta, ka sevi nesauc par ārstu, bet ig bio rakstīts, ka ir ārste. ?
nu pupu kaujas tviteri pashas bābas sāka no zila gaisa.
Saprotu, ka tu Elinu nemil un pie jebkuras iespejas visas skaugjes sak nodirst. Turklat ljoti rupji. Es nekur neredzeju, ka storijos tiktu uzbrukts tai mammai vai vispar nosoditu maisijumu, tikai nosodija Gundegu. Bet tviteri visu ta atteloja it ka Elina savos syorijos nodirstu to nabagu mammu, kas nemaz neatbilst patiesibai.
Zini es labak pieturos pie tadas Elinas, ka varbut lieki uzdirsa Gundegai, bet neka neeaizvainoja un vel ielika pamatojumus, linkus, nevis kkadam tvitera dakterem, ka tikai rupji nodirsh un pazemo.
Tas shitstorm kas tur bija - likas vecenes noravas no kjedes. Ipashi ta Pitkevicha, kas kados 6 tvitos uzbruka un piesauca Elinu. Like - you ok gurl?
Tai pat laika Elina salika storijus par temu un tad pieversas savai dzivei. Es neko tadu tajos storijos neizlasiju, tas baby killer raksts bija interesants, lancet nelasishu, jo garsh, tapat ticu. Visdebilaka bija ta sarakste no Gundegas un draudi ar jutistu. Nozhelojami. Par to jasmejas. Ljoti izklaidejoshi storiji.
Tviteri gan bija popkorns jataisa un jbrinas par to heitu. Un tas pashas sievietes sauc Elinu par mom sheimer. Ja godigi tad shkjiet, ka tieshi VB varetu versties pie jurista par mobingu.
Atgadina skolas laikus, kas klases krutakas meitenes nodirsh meiteni, kas atljavas kko pateikt. Man skolaa bija tadas - uzedaas uz visu skolas gadu un pie katras izdevibas pazemoja. Tads iespaids par to tvitera diskusiju. Nu es sekoju gan Vb, gan ekomammam un lasu vairumu satura, bet nekur neredzeju pedeja laika kadu nosodijumu par mpm vai vispar negacijas.
15.07.2023 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits