HARDLUXURY @ 02.07.2023 09:11diez tie puiši Abi ( bērni) no Tomsona? Patinu IG , kur 2015 jau figurē zīdainis, bet Tomsons tur vēl tuvu nebija ..
https://www.santa.lv/raksts/klubs/raimonds-tomsons-pateicoties-milestibai-esmu-kluvis-pasparliecinataks-55922/HARDLUXURY @ 02.07.2023 00:28tā rižā.. vel bildes ar lielu vederu..
Paldies, nepamanīju! 👍samts @ 02.07.2023 01:13
Tā intervija ir pārpublicēta no 2017.gada. Tas ur minēts raksta sākumā… un sieva ir ļoti simpātiska, tāds labs vaibiņš nāk.?
CallMeAnnika @ 02.07.2023 15:20https://www.santa.lv/raksts/klubs/raimonds-tomsons-pateicoties-milestibai-esmu-kluvis-pasparliecinataks-55922/
Es nesaprotu. Esošā jau ir ilgi, bet te šī gada sākumā intervijā saka, ka ir oficiāli šķīries un ir jauna, nopietna draudzene :D Kāda zin, ko vairāk?
Saulītes intervija ar Krivenchy bija tik neveikla. Šķiet, ka mēģina pielāgoties, saprast, bet var redzēt, ka jūtas maksimāli neērti.Greetaa @ 02.07.2023 15:14Daneviča un Spriņģe vairs nav draudzenes?
Dārta ielikusi storiju kā atbildi Spriņģes postam par Saulītes interviju ar Ellu.
Nevar teikt, ka 100% piekrītu Ingai, bet Saulītes intervijas tiešām ir ļoti pa spalvai glaudošas un pēc vienas šnites, lasot citātus, pēc struktūras intervijas neatšķiras cita no citas. Pietrūkst asumiņš un viedokļu dažādība
Snupijs @ 02.07.2023 19:45Iepriekš nezināju, kas ir Līva Goba, labāk būtu arī nezinājusi ?šodienas storiji par “kaut kādu gājienu” -> zeme atveries…
Greetaa @ 02.07.2023 15:14Daneviča un Spriņģe vairs nav draudzenes?
Dārta ielikusi storiju kā atbildi Spriņģes postam par Saulītes interviju ar Ellu.
Nevar teikt, ka 100% piekrītu Ingai, bet Saulītes intervijas tiešām ir ļoti pa spalvai glaudošas un pēc vienas šnites, lasot citātus, pēc struktūras intervijas neatšķiras cita no citas. Pietrūkst asumiņš un viedokļu dažādība
Snupijs @ 02.07.2023 19:45Iepriekš nezināju, kas ir Līva Goba, labāk būtu arī nezinājusi ?šodienas storiji par “kaut kādu gājienu” -> zeme atveries…
elfa* @ 02.07.2023 20:52
Tad tā bija atbilde Spriņģei :D. Es Dārtai sekoju un redzēju to storiju, bet Spriņģei nesekoju. Nesapratu, kam Dārta atbild, kura tad ir tā, kas pakritizēja perfekto Saulīti :D
Nefanoju par Spriņģi, bet nu sava daļa taisnības viņai bija. Tā intervija bija tāda... nekāda. Varēja būt labāk. Saulītei ir labi viesi. Man patīk tās izvēles, jo cilvēki tiek aicināti tādi, ar kuriem gribētos sarunas klausīties, bet viņa pati kā intervētāja man nepatīk, jo reizēm tie jautājumi ir garlaicīgi. Nav jau uzreiz jālien guļamistabā un jāuzdod kkādi pilnīgi nepieklājīgi jautājumi, lai tik drāma izveidojas, bet nu varētu kaut kā parakt tomēr dziļāk.
elfa* @ 02.07.2023 20:52
Tad tā bija atbilde Spriņģei :D. Es Dārtai sekoju un redzēju to storiju, bet Spriņģei nesekoju. Nesapratu, kam Dārta atbild, kura tad ir tā, kas pakritizēja perfekto Saulīti :D
Nefanoju par Spriņģi, bet nu sava daļa taisnības viņai bija. Tā intervija bija tāda... nekāda. Varēja būt labāk. Saulītei ir labi viesi. Man patīk tās izvēles, jo cilvēki tiek aicināti tādi, ar kuriem gribētos sarunas klausīties, bet viņa pati kā intervētāja man nepatīk, jo reizēm tie jautājumi ir garlaicīgi. Nav jau uzreiz jālien guļamistabā un jāuzdod kkādi pilnīgi nepieklājīgi jautājumi, lai tik drāma izveidojas, bet nu varētu kaut kā parakt tomēr dziļāk.
Londine @ 02.07.2023 22:42Par Saulītes interviju ar Ellu Inga Spriņģe nu neko TĀDU nepateica. Šķiet, ka Dārta ko diktam personīgi ņēmusi. Man atkal Dārta nepatīk - neliekas gudra sieviete ar visām savām dzīves peripetijām. Un Saulītes intervijas neklausos, jo neviena reklāma nav uzrunājusi. Pliekanas un bezrakstura. Es nerunāju par personāžiem, bet stilu. Nav interesanti tādi dialogi.
ir. Līva vēl kkad pieminēja to grāmatu un lepojās par mammutelma @ 02.07.2023 23:17Pēc Līvas Gobas storijiem sanāk, ka tā Viktorija Bērziņa ir viņas mamma? (Bilde no gājiena un tad whatsappa ziņa). Vai tā nebija tā pati, las ar Krastu taisija grāmatas? Vai es ko pārpratu?
Apple of my eye @ 02.07.2023 23:09Es nevaru - Sanda Krata savā oversize melnajā žaketē (kas būs populāra uz vienu nedēļu) izskatās kā no zārka izkāpusi ? Un viņas dekoltē zona arī izskatās atbilstoši ?