chiepinja @ 13.05.2023 07:47ja var paņemt hipotekāro kredītu dzīvoklim, lai paņem līzingu auto.
HARDLUXURY @ 13.05.2023 09:04vajadzēja iepist vinjai sodu ??
ir tur kredīts. Es nesaku, ka tas ir slikti, ja kredītā jauns auto, vai dzīvoklis, bet nu nevajag dirst, ka nee , krājusi 30 gadus utt utt😀. Man arī manā gimenē ir 150k+ kredītā dzīvoklis? Un? Auto gandrīz 80k-kredītā un? Ja cilveki par to maksā un nav “melnajā sarakstā” nav jākaunas pat to, īpaši ir tādi “operatīvie” līzingi, kur auto ik Pa 5 g vari iemainīt pret jaunu-FORŠA FĪČA! Un es vsp nekaunos un nenoliegsu, ka krediti 😀pohuj man, bet šitā mindža 30 gadus 60-70k krājusi.. diez vai , diez vai.Scandinavian @ 13.05.2023 10:12
Ir pańēmusi? Vai joprojām īrē? Tur jau vairs nevar saprast, kad melo, kad patiesību stāsta, lai tik radītu kādu sev tīkamu ilūziju.
Tieši tā. Un sodus neliks arī nekad veciem cilvēkiem, kuri naktī sauc, jo spiediens uzkāpis par pāris iedaļām. To sauc par cilvēcību.Scandinavian @ 13.05.2023 10:15
Visticamāk NMPD jūtīgums bija tikai tādēł, ka izsaukums pie bērna, jo nu mazums māte ko ne tā izstāsta. Bērni tomēr ir īpaša kategorija.
TeaPot @ 13.05.2023 10:06tici man, ātros noslogo arī cilvēki, kuriem ir pašiem savas mašīnas, vairākas pie tam :D un kuri paši spējīgi bērnu vest uz slimnīcu, turklāt vēl tādu, kurš diezgan pieņemamā stāvoklī
Tieši tā. Un sodus neliks arī nekad veciem cilvēkiem, kuri naktī sauc, jo spiediens uzkāpis par pāris iedaļām. To sauc par cilvēcību.
Nu protams, ka nebija uzreiz jāsauc nmpd. Protams ka bija jāsāk ar savu ģimenes ārstu vai ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni. Protams, ka nebija tas viss jāizliek instagram. Nebija tas gudrs un pārdomāts gājiens galīgi ne no vienas puses. Bet ir daudz mazāk pamatotu izsaukumu, uz kuriem ātrie brauc katru dienu, tā tas būs un nemainīsies, jo lielākā daļa cilvēku, es atvainojos, ir tiešām stulbi. Ko tik neesmu pieredzējusi, tāpēc šis pat neliekas traki. Tomēr ceru, ka nākamo reizi aizdomāsies un sauks tiešām tikai tad, ja būs ārkārtas situācija.amoreamore @ 13.05.2023 11:04
Es ticu un zinu, vienkārši nesaprotu priekš kam to darīt un translēt to instagramā kā baigo rūpi par bērnu. Ir taču jāfiltrē ko dara. Neizskatījās tas bērns pēc mirstošā gulbja.
Cilvēkiem jāsāk saprast kam vajadzīgs NMPD.
pateicoties NL, Egita apmaksās :D bet viņas mamma jau noteikti arī nav pusdementa kundzīte ap 85, kas dzīvo viena un knapi ar pensiju izvelk. Tur ir daudz dažādu faktoru, kas ietekmē, jo to, vai izsaukums ir galīgi bez pamata un būs sods, noosaka brigādes vadītājs. Ja pacients vēl ir pats lecīgs, tad jau vispār izbesīs ātri vien visus un varēs maksāt ragā.fifa @ 13.05.2023 19:29
NL Egitas mammai piestādīja rēķinu par to, ka sauca ātros dēļ augsta asinsspiediena, kaut kas ap 60eiro bija.
Monrose @ 13.05.2023 17:18Es pamanīju, ka instagrama Virsnīte un Korola viena otrai vairs nesako. Viņām tak bija kopīgi projekti ar rotām. Bija ļoti skaisti. Nez kas noticis?
chiepinja @ 13.05.2023 07:47ja var paņemt hipotekāro kredītu dzīvoklim, lai paņem līzingu auto.
Krizdole @ 13.05.2023 23:48Nu re, no Danenbergsones ir arī skaidrojums, kāpēc visu laiku brauc uz vienu vietu - jo meitenes vēl mazas, paaugsies un būs arī citas valstis ?
*Cap @ 14.05.2023 06:31Pačīkstēšu par Mičuli ? liekas tik glums vīrietis, kam bez tā tofu un konstantas sēdēšanas kaut kādās veg kafejnīcās, citas nodarbošanās vai nopietns pamatdarbs vīrietim viņa gados nav
arī Gita Šildere (pati sev stilists) neseko. Bija gandrīz kā labākās draudzenes, telpas blakus bija.Monrose @ 13.05.2023 17:18Es pamanīju, ka instagrama Virsnīte un Korola viena otrai vairs nesako. Viņām tak bija kopīgi projekti ar rotām. Bija ļoti skaisti. Nez kas noticis?