Laavii @ 10.05.2023 15:25Andžai tā reklāma, kur ved mašīnu pavadiņā... es nez.. nebūtu es Dzenītei jau kko tādu redzējusi, vrb liktos cool...
Inna86 @ 10.05.2023 18:42Andžai kosmētika, cik sapratu nebūs nekāda lētā, viņa jau ir kā papildus starpnieks, jo pati jau neko neražo. Interesanti, kas viņai ražo, nav jau mums to kosmētikas ražotņu baigi daudz.
Inna86 @ 10.05.2023 18:42Andžai kosmētika, cik sapratu nebūs nekāda lētā, viņa jau ir kā papildus starpnieks, jo pati jau neko neražo. Interesanti, kas viņai ražo, nav jau mums to kosmētikas ražotņu baigi daudz.
arī darja_krastina_human_design ? Kas tas viss ir?Vārdotāja @ 10.05.2023 23:03tā @elina.humandesign visur IG priekšā pakaļā. Visi viņu reklamē.
Kāds zina par ko ir stāsts?
Principiāli neko neskatos, jo jau par uzbāzīgu tas viss. Daudzas steidz sadarboties un live taisīt.
Vārdotāja @ 10.05.2023 23:08arī darja_krastina_human_design ? Kas tas viss ir?
Vārdotāja @ 10.05.2023 23:08arī darja_krastina_human_design ? Kas tas viss ir?
cilvēka dizains.nu tipa ir programma kura ievadot savus dzimsanas datus vietu un laiku kad dzimis nosaka bodigrafu.pec viņa nosaka cilvēka tipu(to programma parāda) viņas no tā zimējuma skaidro visu,kas ir sazimēts laukumus,kanālus u.t.t protams pa naudu un ne mazu.Par otro nezinu bet Darjas konsultacija maksaja ap 200 eiro.Darjai ir tiesibas pasniegt lekcijas un mācit citus,lsi tie dabūtu sertifikātu.arī ne mazu.visdrizākais tā otra macijusies pie viņas ,jo Darja laikam bija vienīgā LV kura drīkstēja mācit. Lv valoda ir minimums info.ja kautko pa brivu grib paskatīties,kad tas ir jamekle krievu valoda infoVārdotāja @ 10.05.2023 23:08arī darja_krastina_human_design ? Kas tas viss ir?
Kenty @ 11.05.2023 10:06cilvēka dizains.nu tipa ir programma kura ievadot savus dzimsanas datus vietu un laiku kad dzimis nosaka bodigrafu.pec viņa nosaka cilvēka tipu(to programma parāda) viņas no tā zimējuma skaidro visu,kas ir sazimēts laukumus,kanālus u.t.t protams pa naudu un ne mazu.Par otro nezinu bet Darjas konsultacija maksaja ap 200 eiro.Darjai ir tiesibas pasniegt lekcijas un mācit citus,lsi tie dabūtu sertifikātu.arī ne mazu.visdrizākais tā otra macijusies pie viņas ,jo Darja laikam bija vienīgā LV kura drīkstēja mācit. Lv valoda ir minimums info.ja kautko pa brivu grib paskatīties,kad tas ir jamekle krievu valoda info
Andža vienmēr likusies ļoti kaitinoša, iedomīga, ka arī no viņas iznāk tāda ļoti nepatīkama un smaga enerģētika.
Laavii @ 10.05.2023 15:25Andžai tā reklāma, kur ved mašīnu pavadiņā... es nez.. nebūtu es Dzenītei jau kko tādu redzējusi, vrb liktos cool...
viņaviņa @ 11.05.2023 13:39
Andža varēja vismaz citu dziesmu piemeklēt?
Cik tai Sintijai ir gadu?Bellini @ 05.05.2023 12:36
Niklàvs izskatijās kā viņas jaunākais brālis ?
Ainulai @ 11.05.2023 13:58
Un tas viņas šodienas storijs par to, kā viņa ir kaut ko izdomājusi, bet Balvi jau nošpikojuši ? Laikam zpēc tā mašīnas reels saņēmusi diezgan daudz z5iņu no Dzenītes sekotājām, ka nav smuki tik klaji špikot. Lai gan domāju, ka ne jau Dzenīte pati to ideju izdomāja, tāpat “aizņēmās”.