tieši kas tur ir veselīgs? Veidot savu dzīvi tikai ap būšanu formā un ēdienu? Nē, tā ir diezgan slima attieksme.Maltā gaļa @ 13.04.2023 11:49
Tu neesi Aneti sajaukusi ar Didrihsoni? ?
Kurā vietā viņai ir neveselīgas attiecības ar ēdienu un ķermeni? Manuprāt, viens no veselīgāk domājošajiem latviešu IG kontiem! Tieši Anete bija tā, kas ieviesa tēmturi “normālsēdiens”.
Manuprāt, ļoti pelnīta nominācija. Lai gan vairāk viņu redzu pie dzīvesstila kategorijas.
cik ilgi tu Seko Anetei? Nesaprotu, kas tur neveselīgs.?Rockabilly @ 13.04.2023 12:29tieši kas tur ir veselīgs? Veidot savu dzīvi tikai ap būšanu formā un ēdienu? Nē, tā ir diezgan slima attieksme.
Rockabilly @ 13.04.2023 12:29tieši kas tur ir veselīgs? Veidot savu dzīvi tikai ap būšanu formā un ēdienu? Nē, tā ir diezgan slima attieksme.
dzenite saskaras ar realitāti,kad pašai jātiek ar bērnu galā un tie nav tik lieli ,lai augtu pašu savā vaļa un nav laika vairs blogot ...u.604737e44a238 @ 13.04.2023 13:44Es neteiktu, ka Anetei ir neveselīgas attiecības ar ēdienu, bet es noteikti neliktu viņu Ēdiena kategorijā. Ēdiens tur ir absolūti pastarpināta lieta. Tad jau Andžu arī var likt ēdiena kategorijā, jo šad un tad dalās ar receptēm. Dzenīte arī labāk iederētos kategorijā "Dziestošā Instagram zvaigzne".
Mc.Queen @ 13.04.2023 10:14Jā, kāpēc topā nav Karadžana un Didra? :D
Ivy Blanks @ 13.04.2023 14:28
Viņām abām ir aizvērtie profili. Statistiku nerēķina uz privātajiem kontiem.
Lula @ 13.04.2023 14:31
Vai arī, glupības vienkārši netiek apbalvotas? :D
Lai gan, spirežot pēc citiem nominantiem, grūti pateikt kādi ir tie žūrijas kritēriji
Iepriekš izskatās, ka bija jau filleri, bet ļoti labi izskatījās. Piekritīšu, ka pēdējā postā lūpas ir šausmīgas. Vai tiešām pašas neredz, ka jau paliek par traku?la femmina @ 13.04.2023 08:53Mani vairāk šokēja nevis Kitijas nominācija, bet piemumpētās lūpas pēdējā postā un storijā.
Es mazāk par pusi🤭Sebii @ 12.04.2023 23:56Ak jēziņ, kā tā Vavilova tajā nominācijas bildē izskatās.
Pievienojos tām, kura pusi pat nezin.
Es lielāko daļu no tiem "influenceriem" pirmo reizi dzirdu un redzu.Lula @ 13.04.2023 09:02Tās nominācijas nav pilnīgs sviests?
Ok, tas, ka es lielo vairumu redzu pirmoreiz, ir mana problēma, bet ko Amuna dara sabiedriskajā līdzdalībā? ? Kur reāli populāri influenceri, kas tiešām kaut ko arī ietekmē?
Betabeidz, Virsnīte, ok. Vavilova, šķiet, arī sen jau neko daudz izņemot vakariņas restorānos nerāda.
Golin FB lapā. Pašlaik ir izvirzīti vien nominanti. Nākošajā piektdienā būs 101 storijs par balvu pasniegšanām no tā pasākuma. labāk tad vispār neiet IG nekā skatīties, kā viens otram tur asti ceļ - un patiesībā nav jau par ko, tās tik savas fantāzijas lielai daļai (vien daži cilvēki ir nominēti tādi, kuri ir pelnījuši tur būt).Kalnos @ 13.04.2023 16:13Sabiedriskā līdzdalība būtu jādod Kašeram par pret mobinga kampaņu. Kur to topu var redzēt?
Ak Dies, ka pusmūža tanteReya @ 13.04.2023 16:26Nesaportu vīriešus kas šito pērk OF
Sudrabkaija
https://files.fm/u/8f57upw7y
Reya @ 13.04.2023 16:26Nesaportu vīriešus kas šito pērk OF
Sudrabkaija
https://files.fm/u/8f57upw7y