tā glupā evelīna arī, pēkšņi verificēta palika martā🤣🤣🤣🤣🤣Lauma Ruby @ 10.04.2023 05:28Nezinu vai kāds šeit minēja, bet pamanījāt, ka martā pēkšņi vairāki ietekmeļi kļuva verificēti instagramā? Izrādās, ka par to ir jāmaksā 15$ mēnesī. Un visiem tiem, kam rādās March 2023 verificētais datums par to maksā. Un te nu vairāki tēloja, ka Instagrams beidzot to zilo ķeksi iedevis. Tas pats Amuna Dāvis tēloja story- Wow mani Instagrams izdomāja verificēt beidzot. Nesaprotu, kādā jēga bija cilvēkiem tā dirst, ka Instagrams to izdarījis kad paši beigās par to maksā. Un vai tiešām jēga maksāt 15$ mēnesī tikai,lai zils keķsis būtu??
Lauma Ruby @ 10.04.2023 05:28Nezinu vai kāds šeit minēja, bet pamanījāt, ka martā pēkšņi vairāki ietekmeļi kļuva verificēti instagramā? Izrādās, ka par to ir jāmaksā 15$ mēnesī. Un visiem tiem, kam rādās March 2023 verificētais datums par to maksā. Un te nu vairāki tēloja, ka Instagrams beidzot to zilo ķeksi iedevis. Tas pats Amuna Dāvis tēloja story- Wow mani Instagrams izdomāja verificēt beidzot. Nesaprotu, kādā jēga bija cilvēkiem tā dirst, ka Instagrams to izdarījis kad paši beigās par to maksā. Un vai tiešām jēga maksāt 15$ mēnesī tikai,lai zils keķsis būtu??
Brendija @ 10.04.2023 09:08
Es īsti nesapratu, kāpēc tieši martā? Tipa zemākas cenas kļuva? Iepriekš bija dārgāka verificēšana? Nevaru sasaistīt ar to martu.
Kārena @ 10.04.2023 01:21Jā, visu laiku redzu, kā ģimene aiziet līdz mašīnai, un pie bagāžnieka noģērbjas! ??
Meitenearputniem @ 10.04.2023 01:07bērnus nedrīkst virsdrēbes vēst! Un vispār pieaugušajiem arī nevajadzētu braukt virsdrēbes
cupcake2 @ 10.04.2023 09:14
Protams, ka neviens nenoģērbj, un tas ir skumji, cik daudziem nešķiet svarīga sava bērna drošība. Es savu bērnu ziemā mašīnas pārbraucieniem ģērbju vairākās kārtās + vilnas kombinezons pa virsu. Ja vajag, uzsedzu sedziņu vai līdz mašīnai aiznesu ietītu pledā.
Bet, nu, ņemot vērā tos 5 dislike pie mana komentāra, ko var gaidīt. Cilvēkiem ne tikai autosēdeklī likt bērnu ziemas drēbēs liekas ok, bet arī kārtīgi nepiesprādzēt, vest ar jostām, kas nošļukušas no pleciem.
mazaaduuda @ 10.04.2023 09:13
Līdz tam tas bija bezmaksas pasākums (man tā šķiet), un to piešķīra IG pats (automātiski nē, bet tas laikam pašam bija jāpiesaka un IG to izskatīja). Tagad nopērc zilo zīmīti, un visi domā, ka esi kruts. Katra kaimiņu Anna vai Pēteris var uzlikt šo zilo ķeksi, attiecīgi par to maksājot katru mēnesi. Tāpat kā tviterī.
Nav vairs nekāda "īpašā statusa".
Pinky winky @ 10.04.2023 09:20
Nu nopietni? Tu ziemas salā aizejot uz mašīnu arī noģērb bērnu un tikai tad sprādzē krēslā? Nemaz nerunājot, ka mašīnā ir auksti… bože moj, piesieties pie katra sīkuma ir baigi slimi!
Nemètājas jau berns Jeļenai pa mašīnu nepiesprādzēts, tā ka nevajag pārspīlēt. Nezinu nevienu bērnu, kurš pirms kāpšanas mašīnā tiek izģērbts līdz “pareizajàm” drēbēm, kad var sprādzēt.
Ar zīdaini tā var darīt, bet kā tu bērnu ietītu segā vari aiznest līdz mašīnai, ja viņam ir kaut 1+ gads un kurš staigā. Visi pledi un segas aiziet pa gaisu mašīnā, bērni rāmi nesēž.
Labi, netaisīšu te nekādu māmiņu forumu. Es visu pateicu. Man tiešām žēl, ka cilvēkiem sava bērna drošība neliekas īpaši svarīga, jo taču neērti aiziet 5min ātrāk uz mašīnu un to uzsildīt vai vienkārši saģērbt atbilstoši. Nerunājot jau par PAREIZU drošības jostu lietošanu! Es tiešām esmu šokā. Lai katram tādam bērniņam papildus sarģenģelis.
cupcake2 @ 10.04.2023 09:41
Tā piesprādzēšana, kas ir Jeļenas video, ir gandrīz līdzvērtīga nesprādzēšanai vispār. ??♀️ Pie straujākas bremzēšanas vai sadursmes, tās jostas bērnu nenoturētu. Viņa vienkārši izslīdētu ārā. Vēl video viņa pajautā, vai nav karsti - tad jau nākošajam kadram būtu jābūt, kur attaisa jaku.
Kā var aiznest ietītu pledā? Ietin pledā, paņem rokās un aiznes. ??♀️ Manam bērnam ir pusotrs gads. Nekad nav bijusi problēma. Sega mašīnā var kaut kādā brīdī tikt aizmesta prom, bet tad tur jau ir silti un tāpat tā jāņem nost.
Labi, netaisīšu te nekādu māmiņu forumu. Es visu pateicu. Man tiešām žēl, ka cilvēkiem sava bērna drošība neliekas īpaši svarīga, jo taču neērti aiziet 5min ātrāk uz mašīnu un to uzsildīt vai vienkārši saģērbt atbilstoši. Nerunājot jau par PAREIZU drošības jostu lietošanu! Es tiešām esmu šokā. Lai katram tādam bērniņam papildus sarģenģelis.
Tas auto vispar ir drošs?😀vainadzite @ 10.04.2023 12:15
Ja pat arī nedaudz vaļīgi izskatās, tāpat nevar teikt, ka jostas nenoturētu un izslīdētu ārā. Tu tik ļoti pārspīlē un dramatizē. Tur reāli nekur izlīdēt nevar, jo no visām pusēm ir jostas saslēgtas.
Es ļoti ceru, ka tu būsi tik piekasīga un atbildīga arī turpmāk attiecībā pret savu bērnu un vizināsi viņu arī atmuguriskā veidā krēsliņā līdz pat tiem apmēram 7 gadiem, kā tas ir teikts augstākajos drošības noteikumos. ? Deal?
HARDLUXURY @ 10.04.2023 12:21Tas auto vispar ir drošs??
lote_te @ 10.04.2023 11:49
Piekrītu, ka droši nav sprādzēt biezajos kombinezonos, bet ja sieviete no rītiem ir viena ar bērniem, es fiziski nespēju iedomāties kā var aiziet uzsildīt mašīnu? Man arī nācās vest zīdaini kombinezonā, jo nevaru atstāt dzīvoklī kopā ar piecgadnieku kamēr sildu mašīnu. Esmu mēģinājusi izdomāt kā to samenedžēt, bet jo vairāk bērnu, jo lielāks mulsums šajā tēmā
vainadzite @ 10.04.2023 12:15
Ja pat arī nedaudz vaļīgi izskatās, tāpat nevar teikt, ka jostas nenoturētu un izslīdētu ārā. Tu tik ļoti pārspīlē un dramatizē. Tur reāli nekur izlīdēt nevar, jo no visām pusēm ir jostas saslēgtas.
Es ļoti ceru, ka tu būsi tik piekasīga un atbildīga arī turpmāk attiecībā pret savu bērnu un vizināsi viņu arī atmuguriskā veidā krēsliņā līdz pat tiem apmēram 7 gadiem, kā tas ir teikts augstākajos drošības noteikumos. ? Deal?
vainadzite @ 10.04.2023 12:23
Debīliķe pamodās, apsveicu.
Es tā daru,ciest nevaru braukt ar jaku.Kārena @ 10.04.2023 01:21Jā, visu laiku redzu, kā ģimene aiziet līdz mašīnai, un pie bagāžnieka noģērbjas! ??