Gardenia @ 06.04.2023 01:18Vai, ne? Emīlija skaista? Tā bija vakara nagla! Ar tik stulbiem izgājieniem, tekstiem, filtriem, fotošopiem skaista. Actiņas iespējams, bet pārējais kopsavilkums skumīgs. Skumīga valodiņa, skumīgs intelekts, ķermenis izlaists tāpat kā viņa pati. Cietumnieku tetovējumi uz pirkstiem. Burkānu vietā vāra gurķus, brūtgānu grib nozāļot, grib iekarot pasauli ar dziesmu, bet viss garām mācoties ilgus gadus mūzikas skolā kļūst par apsmieklu. Perfekts CV
Skatiens @ 06.04.2023 10:32
Tu man prasi?
Uzraksti Resnajai_Bārbijai un pajautā.
Savva @ 06.04.2023 14:36Kads jelinskai ir bizness, ja storija sevi sauc par uznemeju? Fila mammai piederosa Nurmuiza? Kur var taa sakapt galva. Katra fila pieguletaja ir tikusi pasaimniekot taja ferma, kamer bija kopa, bet si redz jau ari par ipasnieci taisas. ?
Diina @ 06.04.2023 16:02Kāds tā Sauliete veca,tās sausās krunkas un vārnu kājiņas,vecuma dubultzods. Wweh.
NL drīzāk čakarē visu vai viņai botox nosēžas?
Izkatas ka vajadzīga būs sejas plastika.
Zebradivi @ 06.04.2023 16:07
Vot šito es gan nesaprotu. Es nefanoju par Saulieti , kur nu vēl par NL , BET aprunāt par vecumu, vārnu kājiņām utt. Wtf?
Ar vai bez NL mēs visas vecas paliekam!
Mākoņmaliņa @ 05.04.2023 21:07Prieks par Līvas Gobas jauno salonu. Apņēmīga sieviete, kura zin kā savā jomā virzīties uz priekšu.
Diina @ 06.04.2023 16:02Kāds tā Sauliete veca,tās sausās krunkas un vārnu kājiņas,vecuma dubultzods. Wweh.
yay @ 05.04.2023 22:18Sorry, sanāk bodīšeimings, bet es Nekad neatbalstīšu nolaidību un rakstura trūkumu pret sevi. Esi apaļīga, okej, bet stiprs liekais svars nav veselīgi. Tapēc piedodiet, resnās bārbijas un sudrabkaijas. Saprotu, veselibas problemas utt (piem, kā Gomezas variantā) bet jūs, dāmas... tādas esat jau kopš senseniem laikiem. Sorry.
Lorra @ 06.04.2023 16:44
Kas tie par skaistuma standartiem? Līdz cik gadiem jāizskatās perfekti? 50 vai 60?
Sauliete ir ļoti jauneklīga, un seja jau nu galīgi neizskatās nez cik krunkaina. Nu jau galīgi auzās braucat.
Pinky winky @ 05.04.2023 22:40
Es vispār nesaprotu,kādēļ šova veidotāji neiegulda Magonē,bet teiksim,Agritā? zobus daudz vairāk pelnījusi ir tieši Magone. Turklāt tak Agritai vēl šovs uzsauks vēdera plastiku.
Jā,reizēm viņa pastulbi runā,gribas nokaunēties viņas vietā,bet tomēr… kaut ko vienā sērijà iesāka,bet tas viss beidzās tik ar zobàrsta konsultāciju… viņu vajadzētu i pie psihologa sapurināties aizvest,lai uz tādiem pajoļiem kā ventis vispār neskatās, i iesākumā pie zobārsta. Uzreiz cits skats būtu!
Skatiens @ 06.04.2023 16:46
Neko darīt. NL produkti novecinājuši un nav iekonservējuši.
Savva @ 06.04.2023 14:36Kads jelinskai ir bizness, ja storija sevi sauc par uznemeju? Fila mammai piederosa Nurmuiza? Kur var taa sakapt galva. Katra fila pieguletaja ir tikusi pasaimniekot taja ferma, kamer bija kopa, bet si redz jau ari par ipasnieci taisas. ?
+Diina @ 06.04.2023 16:02Kāds tā Sauliete veca,tās sausās krunkas un vārnu kājiņas,vecuma dubultzods. Wweh.
indzii ir normāls dubultzods. Jau ilgu laiku acîs krīt. Pat vienreiz šķita, ka ir stāvoklī, no visām pusēm uzaudzējusi tauciņus klāt.AdeleAgate @ 06.04.2023 16:58Bet īstenībā no tiem NL produktiem viņās tiešām pamst. Tā pati Indzi arī ar uzblīdušu seju tikko kā nav filtri.