Sarma1986 @ 19.03.2023 13:08Speciāli apskatījos, kas tā par būtni Evijafo, neglīta, kusla būtne ar matu galiem trakākiem kā Kivičienei. Tāda esot ietekmele? Tur kas jāskatās? Ēdienkarte vai good vibes? Man augums ar visu to, ka riju, ko gribu un esmu vecāka, ir daudz labāks nekā tai kuslajai būtnei. Un neglīta pēc velna. Jelinska ar savu silikonu un šampja triekšanu tad jau 100reizes interesantāka un labāk izskatās. Laikam jākłūst par ietekmeli, ja jau pat kuslas, neglītas būtnes skaitās ietekmeles.
atvēru esot ar draudzeni, vina domāja, ka tas ir AMUNA DĀVĒNS 🤭🤭🤭.Sarma1986 @ 19.03.2023 13:08Speciāli apskatījos, kas tā par būtni Evijafo, neglīta, kusla būtne ar matu galiem trakākiem kā Kivičienei. Tāda esot ietekmele? Tur kas jāskatās? Ēdienkarte vai good vibes? Man augums ar visu to, ka riju, ko gribu un esmu vecāka, ir daudz labāks nekā tai kuslajai būtnei. Un neglīta pēc velna. Jelinska ar savu silikonu un šampja triekšanu tad jau 100reizes interesantāka un labāk izskatās. Laikam jākłūst par ietekmeli, ja jau pat kuslas, neglītas būtnes skaitās ietekmeles.
Cik draudzene izdzēra?HARDLUXURY @ 19.03.2023 16:54atvēru esot ar draudzeni, vina domāja, ka tas ir AMUNA DĀVĒNS ???.
tā mode man tiešām nav izprotama 😣 varbūt vecmodīga esmu.maire @ 19.03.2023 12:56
Te gan arī ir ļoti atšķirīgi, jo Latvijā ir populāras ļoti daudzas fotogrāfes un fotogrāfi, kuriem tās bildes ir tadas nu meh... vispār parastas, bet cenas ohohoho. Visi tie moody pieklusinātie brūnīgie toņi. Nu dabā nav tādu, es negribētu, lai manas kāzas būtu uztaisītas par drūmām, jo redz tā tagad ir modē apstrādāt bildes.
iiieviiite @ 17.03.2023 08:53pats skumjākais Jelinskas sakarā ir tas, ka viņu gaida tāds pats liktenis un viņa nespēj šo 1+1 aritmētiku savā galvā saprast. diez vai Fiļs, kuram šobrīd ir 49 gadi, paliks ar šo sievieti līdz pensijas vecumam. ja viņš gribētu Jelinsku "izņemt no aprites", jau sen bildinātu (tomēr 6 gadi attiecībās), zinot, ka šai tas būtu visu sapņu piepildījums. bet ni un ni, nav jau vajadzības, jo nevienu bagātāku veci Latvijā šī tāpat neatradīs un nekur neliksies. vispār interesanti, ka Santa pati izlēma aiziet un to izdarīja, visticamāk, Fiļam tiešām ir baigie tarakāni un sarežģīts raksturs. principā šī tiesvedība to tikai pierādīja.
kas jeļai ar lūpu selfijā ar treneri? uzsista? 😂Jelly @ 20.03.2023 01:21
Pēc visas tās situācijas ar Santu sāk likties ka tas Fiļs ir tā "traumēts" ka netiek tam pāri un maļas ap viņu un to naudu ka stipri šaubos vai viņš kādreiz vēl precēsies...izvēlējās dekoru Jelinskas paskatā lai kkas blakām atrodas,lai var izšaut riekstus un neiedziļināties...vins liekas baigais shēmotājs kurš otreiz nekāps uz tiem pašiem grābekļiem...
es to pasu atnesu 😀 tas lupas ir kaut kas. Kas vinu ta izkemojis? Valeine? Homutovai vina smukas lupas sataisijusi. Ka pati var neredzet sitadas sausmas https://failiem.lv/u/d33npaw2gAriete @ 20.03.2023 10:18kas jeļai ar lūpu selfijā ar treneri? uzsista? ?
Ariete @ 20.03.2023 10:18kas jeļai ar lūpu selfijā ar treneri? uzsista? ?
AvecMonAmour @ 20.03.2023 10:34es to pasu atnesu ? tas lupas ir kaut kas. Kas vinu ta izkemojis? Valeine? Homutovai vina smukas lupas sataisijusi. Ka pati var neredzet sitadas sausmas https://failiem.lv/u/d33npaw2g
kas tajā bildē sejai? Pavisam cits cilvēks, tā vispār ir Jelinska?AvecMonAmour @ 20.03.2023 10:34es to pasu atnesu ? tas lupas ir kaut kas. Kas vinu ta izkemojis? Valeine? Homutovai vina smukas lupas sataisijusi. Ka pati var neredzet sitadas sausmas https://failiem.lv/u/d33npaw2g
jeļa bez filtra 😁HARDLUXURY @ 20.03.2023 10:47kas tajā bildē sejai? Pavisam cits cilvēks, tā vispār ir Jelinska?
Ariete @ 20.03.2023 10:18kas jeļai ar lūpu selfijā ar treneri? uzsista? ?
uiiii! Varbūt tik tikko saspricētas… vēl tikai aukstumpumpas vajag un vispàr būs cotka😄AvecMonAmour @ 20.03.2023 10:34es to pasu atnesu ? tas lupas ir kaut kas. Kas vinu ta izkemojis? Valeine? Homutovai vina smukas lupas sataisijusi. Ka pati var neredzet sitadas sausmas https://failiem.lv/u/d33npaw2g
brunettte9 @ 20.03.2023 11:59Sardeles. Ar "s" nevis "z".
zsvegle @ 20.03.2023 10:45
Viņai Valaine taisa? Nu tad Jeļa ir staigājoša antireklāma viņai. Lūpas briesmīgas.
HARDLUXURY @ 20.03.2023 12:38Tattoo Siga stāvoklī ??
JERSIKA @ 20.03.2023 13:13
Viņa viņas vārdiem ir pregnot :D
Nejauši uzdūros šīs meitenes podkastam un domāju, ka intervija ar mammu varētu būt jauka un interesanta.la femmina @ 23.02.2023 15:27Kurā brīdī uzradās tāda Betija Ulme? Tik ļoti tipisks IG profils. Un visu laiku lūpas tūtiņā! ?