Yawsi @ 10.06.2020 13:36Labi,viss?Kam patiik ,kam nepatiik.
Labaak apgaismojiet kaapeec @ aliseaiga ir 10k sekotaji??vot to gan es nesaprotu
repstite96 @ 10.06.2020 09:55viņai pie profila pierakstīts, ka ir dizainere! ?
dāmas, kādas tad ir jūsuprāt tās skaistās, dabīgās un perfektās sievietes/meitenes? Pilnīgi par nevienu šeit neesmu dzirdējusi neko labu ????
Yawsi @ 10.06.2020 12:51
Es nedomāju,ka visu dzīvi būs gogo dejotāja.
Savā vecumā vēl var atļauties un pēc tam mierīgi startēt labā amatā.
Tā kā nevajag??
Izdzēsīs bildes un neviens nemaz nezinās
LOL
paldies par viedokli :) ❤️Danni @ 10.06.2020 19:21
Vai vispār perfekti cilvēki eksistē? Domāju, ka ne. Viss pārējais ir tikai gaumes jautājums. Izteicu tikai savu viedokli par to, ka sieviete ar tādām bildēm, kādas ir viņai, mani nesaista, jo atstāj tukša cilvēka iespaidu. Vai es apgalvoju, ka tā patiešām ir? Nē. Es to nevaru apgalvot, jo es viņu nepazīstu personīgi. Tikai izskatu savu viedokli par to, kādas asociācijas rodas, skatoties tāda tipa profilu. Tas arī viss.
Kas man patīk? Ieva Cipruse, piemēram. Nodarbojas ar savu hobiju. Piedevām, skaistu hobiju, manuprāt. Ir ar savu stila odziņu un neizskatās kā visas tās copy/paste Instagram dāmas ar milzu lūpām un krūtīm. Ievas bildes ir "sulīgas". Skatos un pilnīgi liekas, ka varu sajust, sagaršot to, kas attēlots bildēs. Bilžu apraksti ir "garšīgi", interesanti. Es viņu nepazīstu personīgi, bet atstāj inteliģenta, dziļa, mākslinieciska cilvēka iespaidu.
No māmiņām. Man patīk Evita Levaškeviča. Skaists bērniņš, skaists, oriģināls bilžu stils. Piedomāts pie katras detaļas, pie katra stila elementa. Interesanti redzēt kā mazais tiek ģērbts, kā ģērbjas pati māmiņa. Kaut kas ļoti atšķirīgs no tā, ko pierasts redzēt vairumā IG profilu.
Abas manis pieminētās sievietes, manuprāt, ir skaistas un dabīgas.
Kas man patīk? Ieva Cipruse, piemēram. Nodarbojas ar savu hobiju. Piedevām, skaistu hobiju, manuprāt. Ir ar savu stila odziņu un neizskatās kā visas tās copy/paste Instagram dāmas ar milzu lūpām un krūtīm. Ievas bildes ir "sulīgas". Skatos un pilnīgi liekas, ka varu sajust, sagaršot to, kas attēlots bildēs. Bilžu apraksti ir "garšīgi", interesanti. Es viņu nepazīstu personīgi, bet atstāj inteliģenta, dziļa, mākslinieciska cilvēka iespaidu.
No māmiņām. Man patīk Evita Levaškeviča. Skaists bērniņš, skaists, oriģināls bilžu stils. Piedomāts pie katras detaļas, pie katra stila elementa. Interesanti redzēt kā mazais tiek ģērbts, kā ģērbjas pati māmiņa. Kaut kas ļoti atšķirīgs no tā, ko pierasts redzēt vairumā IG profilu.
Abas manis pieminētās sievietes, manuprāt, ir skaistas un dabīgas.
viņai kaut kā pēdējā laikā ir tāds slimīgs skats. agrāk, kādu pusgadu atpakaļ viņa daudz savādāk izskatījās. protams, viss uz slimības/nervu rēķina, bet skumji :(cutiecutie @ 10.06.2020 19:26https://failiem.lv/u/z95u7ba5
Jums neliekas viņai baigi aizmpampusi seja? Parasti šitā no alkohola cilvēki aizpampst, bet nu moš zāles. Pirms tam tā viņa neizskatījās :O