Es pieļauju, ka viņai finanses neļauj nekur citur pārvākties. Cik saprotu, pašai nav nekādi ienākumi, būtu gan jau īres līgums jālauž un jāmaksā drošības nauda par jauno dzīvokli. Tās parasti nav nekādas mazās summas.
Tiara @ 07.06.2020 07:43Kāda iepriekš prasīja, kur Zentuxxx palicis, tad, re kur ir - nomainījusi profilu:
https://instagram.com/cutetwitty25?igshid=l8wtsaws96yn
Yawsi @ 07.06.2020 21:14Man tā Agnese pēc runas veida un visa jau liekas ar garīgām problēmām.
Tik dramatizēti tas viss tiek pasniegts?itkaa viņai visa dzīve būtu viena liela bēdu ieleja?Un bez kkada pajoliņa blakus dzīvot nevarētu??
Nesaprotu ,viņa speciāli tajā video runā tā itkā tulīt atdos galus, vai tas viss ir priekš tā lai viņu žēlo sekotāji?
Jo pēc komentāriem priežot tāda drāma ,tādas žēlastības ,itkā viņai 5 cilvēki būtu nomiruši?
Būtu gājusi uz darbu lai varētu kā normāls cilvēks dzīvot un tā arī aizmirstos viss.
Žēlojās par džeku kā 15 gadīga meitene.Tiešām neviena cilvēka nav apkārt ,kurš iedotu kārtīgu spērienu pa pakaļu lai sāk domāt ar galvu?
Yawsi @ 07.06.2020 21:14Man tā Agnese pēc runas veida un visa jau liekas ar garīgām problēmām.
Tik dramatizēti tas viss tiek pasniegts?itkaa viņai visa dzīve būtu viena liela bēdu ieleja?Un bez kkada pajoliņa blakus dzīvot nevarētu??
Nesaprotu ,viņa speciāli tajā video runā tā itkā tulīt atdos galus, vai tas viss ir priekš tā lai viņu žēlo sekotāji?
Jo pēc komentāriem priežot tāda drāma ,tādas žēlastības ,itkā viņai 5 cilvēki būtu nomiruši?
Būtu gājusi uz darbu lai varētu kā normāls cilvēks dzīvot un tā arī aizmirstos viss.
Žēlojās par džeku kā 15 gadīga meitene.Tiešām neviena cilvēka nav apkārt ,kurš iedotu kārtīgu spērienu pa pakaļu lai sāk domāt ar galvu?
pride and prejudice @ 08.06.2020 09:15Es nezinu, kādu Agneses video jūs skatījāties, bet tajā, ko redzēju es, nebija nekādas dramatizētas žēlošanās. Jauna meitene vienkārši apstāstīja situāciju, drusku apraudājās, kas ir pilnīgi normāli un saprotami, jo sāpes vēl svaigas, tas arī viss.
Un vispār man kaut kas tajă meitenē patīk. Jā, viņa ir citādāka, runas veids ir savdabīgs, vēl jauniņa, bet kopumā atstāj ļoti vienkāršas un nesamākslotas meitenes iespaidu.
Turies, cīnies un mācies, Agnese, Tev viss būs ļoti labi!
fifa @ 08.06.2020 09:30Man liekas, ir ļoti stulbi kādam pārmest, ka pārdzīvo par izjukušām attiecībām. Lai arī cik cilvēkam būtu gadi.. ??♀️
Susanne @ 08.06.2020 09:56
Neviens nepārmet, negribi viedokli, tad nevajag visai Latvijai to stāstīt. Viņai pašai nav kauns stāstīt, ka gribēja sadzerties zāles un izdarīt kaut ko sev, lai neteiktu vairak?♀️
Būtu darbs, tad nebūtu laika visām šīm muļķībām, youtube video utt. ?
Tāda sajūta, ka visa pasaule apstājusies, pus otrs gads attiecībās. ?♀️