Nīmanei tik mīlīgas tās meitiņas! Un viņa ar tādu pozitīvismu rāda viņas. Ļoti patīk viņas konts.
Cik vispār viņai gadu, kāds zin?
DaigaL @ 01.10.2022 18:24kas ir Helēna Robežniece? tāda baigā ig čiepa izskatās. Tiktokā ielika video kur ķip politiķi kkadi viņai dm raksta par. bildēm komentārus, vai tas bija joks vai kā, nesapratu
MinkaMurrrrr @ 01.10.2022 21:29
Tā ir didras darbiniece
Ainulai @ 01.10.2022 08:29
Es pēc šī rīta storijiem sāku domāt, a varbūt tas vispār nebija par Zuzāni?
Omniva55 @ 01.10.2022 22:25
Domaju , ka bija ? Anete atstaj par sevi tadu kaskigas babas iespaidu.
Es vispar nesaproti ka var likt postus par nepazistamiem cilvekiem ..
Hey_Lola @ 30.09.2022 23:24Zinu, ka ļoti nesmuki tā teikt par cilvēku, kurš piedzimst kāds nu piedzimst, bet Mičules bijušais ir nu izcili neglīts ? tagadējais čalis varbūt kaut kādā ziņā ir līdzīgs, taču daudz izskatīgāks.
Jaa , taa ir . Jau teicu ieprieksh . Tas ir tik aciim redzami . Kaa te kaada top teema , taa Anetei uzreiz storiji tieshi par to teemu .reti pretiiga sieviete, kas sadomaajusies ka ir baigaa influencere .🤭SantaBarbara @ 01.10.2022 22:45
Un man liekas Anete pati šeit forumā arī sēž,bieži var savilkt lidzibas starp hot topikiem un vinas story ,kas tiek publiceti apmeram vienā laikā,kad šeit ir kāds hype par kādu influenceri vai tēmu!
tai vecenei nav pilns rublis 🤣 Daudz jauni sekotaaji vinjai shodien esot 🤣🤣 kaa bija 11 k taa tagad ir . Un nedeelju atpakal pirms anoniimajiem jautaajumiem vinjai bija 11,1 k bet nokritaaas pec vinjas stulbajaam atbildeem. Atkal formaa - kas sen jau nav formaa ! 🤣🤣Omniva55 @ 01.10.2022 22:25
Domaju , ka bija ? Anete atstaj par sevi tadu kaskigas babas iespaidu.
Es vispar nesaproti ka var likt postus par nepazistamiem cilvekiem ..
pirms paaris dienaam te kaada teica ka Besii taa Silgas rozaa kruuziite visu laiku - un hops ! Shodien cita kruuze 😄 sagadiishanaas ? Var jau buut 🤭Mc.Queen @ 30.09.2022 17:45Man vēl joprojām liekas aizdomīgas Silgas acis. Visu laiku zīlītes šauras.
es neredzu taadu vinjas storiju , izdzeesusi. Droshi vien ka sanjeema nepatiikamas veestules.Mathilde @ 01.10.2022 10:59
jā jā, nebija! To viņa izdomāja, jo sāka saņemt nepatīkamas viņai vēstules un ganjau te palasījās arī.
Oriona @ 02.10.2022 01:25Par Saulietes intelekta līmeni ļoti daudz ko pasaka tas, ka viņa nobalsoja par ZZS. Kaut gan, nav jau brīnums. Nekad nav izcēlusies ar gudrību.
Brendija @ 02.10.2022 08:11
Un par ko nobalsoji Tu? Kura ir tā partija, par kuru drīkstēja balsot bez sirdsapziņas pārmetumiem, zinot, ka saņemsim no Tevis atļauju?
Brendija @ 02.10.2022 08:11
Un par ko nobalsoji Tu? Kura ir tā partija, par kuru drīkstēja balsot bez sirdsapziņas pārmetumiem, zinot, ka saņemsim no Tevis atļauju?
Maija5555 @ 02.10.2022 01:20tai vecenei nav pilns rublis ? Daudz jauni sekotaaji vinjai shodien esot ?? kaa bija 11 k taa tagad ir . Un nedeelju atpakal pirms anoniimajiem jautaajumiem vinjai bija 11,1 k bet nokritaaas pec vinjas stulbajaam atbildeem. Atkal formaa - kas sen jau nav formaa ! ??
wow, nezinaaju neko taadu. Bet paskatoties vien tos izmociitos, samaakslotos, nervozos storijus ir redzams ka kaut kas nav iisti riktiigi ar vinju. 🤨 un Daudz reiz pat liekaas, ka vinjai nav ko teikt, bet liek storijus likshanas peec. + veel taa nemitiigaa skapja reviizija 😄 un viss skapii ir jauns un vairaakos izmeeros viens un tas pats 🤣🤣 tak skaidri redzams, ka atsaak tirgot Polju šmotkas uzdodot par savaam dreebeem 🙈😄Vakarkleita @ 30.09.2022 21:14
Savā laikā viņai bijusi depresija līdz pašnāvībai, ārstēšanās.
Viņai ir psiholoģiskas problēmas, depresija. Vismaz taja laikā ka YESiņā stradāja…Gan jau ka šad un tad lieto kādas psihotropās vielas.?
Kā viņu atrast IG?Maija5555 @ 02.10.2022 12:30wow, nezinaaju neko taadu. Bet paskatoties vien tos izmociitos, samaakslotos, nervozos storijus ir redzams ka kaut kas nav iisti riktiigi ar vinju. ? un Daudz reiz pat liekaas, ka vinjai nav ko teikt, bet liek storijus likshanas peec. + veel taa nemitiigaa skapja reviizija ? un viss skapii ir jauns un vairaakos izmeeros viens un tas pats ?? tak skaidri redzams, ka atsaak tirgot Polju šmotkas uzdodot par savaam dreebeem ??