Laikam nezini kas ir elementāra cieņa pret aizgājušo..un diez vai tu zini īsto nāves cēloni. No insulta mirst arī tievie un nabagie! Reizēm der vienkārši paklusēt, bet debīlajai anetei jābāžās visām pudelēm par korķi. Lai sāk ar sevi!Ainulai @ 30.09.2022 22:36
Lai kā man tā Anete riebtos, bet šoreiz es viņai tomēr piekrītu. Žēl protams, Zuzānes, bet domāju ka viņas dzīvesveids veicināja to, ka viņa aizgāja pāragri. Apskatiet Zuzānes bildes instagramā. Katrā piektajā ir alkohola glāzes.
pilnam komplektam vēl tu kailu vīrieti redzi tikai filmās..Ainulai @ 30.09.2022 23:22
Iedomājies, jā! Es nelietoju šmigu, nesmēķēju, man nav liekā svara un visā visumā manu dzīvesveidu var nosaukt par ļoti veselīgu. Skauž? :)
Love @ 30.09.2022 23:25Vavilovai pēdējā reelā ir saderināšanās gredzens atkal, hmmm
Nē, man neskauž tavs mūķenes dzīvesveids, jo dzīve ir jābauda kamēr esam uz šīs pasaules 🤗 Un par mirušajiem labu vai neko!!!Ainulai @ 30.09.2022 23:22
Iedomājies, jā! Es nelietoju šmigu, nesmēķēju, man nav liekā svara un visā visumā manu dzīvesveidu var nosaukt par ļoti veselīgu. Skauž? :)
Chikitita @ 01.10.2022 07:22Anete šoreiz parādīja degradējuša cilvēka līmeni, ko cilvēks ar to vēlējās pateikt? Kāds ir mērķis? To ka piķim.nav nozīme, mirsim visi?
Ko tad Zuzānei vajadzēja darīt ar to naudu viņisprāt? Ja jau sapelnīta, tad sapelnīta, miskastē nemetīs, lai kāda dzīve.
Savā laikā viņai bijusi depresija līdz pašnāvībai, ārstēšanās.
Viņai ir psiholoģiskas problēmas, depresija. Vismaz taja laikā ka YESiņā stradāja…Gan jau ka šad un tad lieto kādas psihotropās vielas.😕
Ainulai @ 01.10.2022 08:27Nīmanei tik mīlīgas tās meitiņas! Un viņa ar tādu pozitīvismu rāda viņas. Ļoti patīk viņas konts.
Cik vispār viņai gadu, kāds zin?
Ainulai @ 30.09.2022 23:06
Diemžēl nav jādzer līdz komai, pilnīgi pietiek ar regulāru vīna glāzi.
Ainulai @ 01.10.2022 08:29
Es pēc šī rīta storijiem sāku domāt, a varbūt tas vispār nebija par Zuzāni?
Karma is a bitch :)Ainulai @ 01.10.2022 08:29
Es pēc šī rīta storijiem sāku domāt, a varbūt tas vispār nebija par Zuzāni?
Fargerike @ 01.10.2022 08:46
Tad jau visiem francūžiem būtu, kā mušām jākrīt, pat 40 gadu vecumu nesasniegušiem. Jo nu pie katras ēdienreizes pa vīna glāzei...
. Piekrītu, man arī muļķīgi likās, ka teksts par Dinu ir sarakstīts uz bildes, kur pati izrāda augumu pēc sporta zāles. 🤷♀️ Būtu to sarakstījusi uz kopbildes vai kaut nedaudz personiskāk, jo šis liekas ļoti egoistiski. + Draudzene nomira un turpinās šampanieša, jahtu bildes, būtu kaut uz šo mirkli pārstājusi izrādīties ar Oļega naudu.Kairi @ 01.10.2022 17:41Jeļinskas nepamatotais snobisms ( mīļā, tā muiža nepieder tev, to neizdveidoji tu, tā nauda ko tu tērē nepieder tev…ja nu gadījumā tu aizmirsi…pat vīnogu svētku publikācijā “”Kas Jauns”” ar skaļu virsrakstu bija pieminēts tikai Oļega vārds nevis tavs) spiežas cauri pat tad,kad paziņa/draugs nomirst. Nu ko tieši maina fakts,ka tu uzzināji par Dinas nāvi no citiem avotiem nevis no portāliem? Nedod dievs,kāds padomās;ka informàciju saņēmi no portāliem…Smieklīgi,ja ne nožēlojami.
Man ir aizdomas ka Jelinska ir tāda kurai nekas nav svēts. Visur meklē tikai pašlabumu. Protams Oļegam tēlo svēto zosi, savādāk viņš viņu patriektu.Lizavay @ 01.10.2022 18:23. Piekrītu, man arī muļķīgi likās, ka teksts par Dinu ir sarakstīts uz bildes, kur pati izrāda augumu pēc sporta zāles. ?♀️ Būtu to sarakstījusi uz kopbildes vai kaut nedaudz personiskāk, jo šis liekas ļoti egoistiski. + Draudzene nomira un turpinās šampanieša, jahtu bildes, būtu kaut uz šo mirkli pārstājusi izrādīties ar Oļega naudu.