Clara @ 29.09.2022 14:00
Varētu padomāt, ka Nīmane ir tāda pasaules naba. ? Saprotu, Didrihsone, piemēram, liek ar nobīdi, jo viņai ir daudz heiteru, kas varētu to kaut kā izmantot pret viņu. Bet ne jau Nīmane, casual IG mamma, nekas īpašs. Lai nedaudz nolaižas uz zemes.
redzi tev Didrihsone ir elks kādam citam nimane varbūt .un tici man viņai ir bijusi daudz daudz gadījumi,kad cilvēki kā apsēstiClara @ 29.09.2022 14:00
Varētu padomāt, ka Nīmane ir tāda pasaules naba. ? Saprotu, Didrihsone, piemēram, liek ar nobīdi, jo viņai ir daudz heiteru, kas varētu to kaut kā izmantot pret viņu. Bet ne jau Nīmane, casual IG mamma, nekas īpašs. Lai nedaudz nolaižas uz zemes.
Man pat nav bērnu, neesmu slavenība, bet kopš mūs apzaga es arī lieko soctīklos visu ar laika nobīdi. Nu nav visiem jāzina, kur Tu esi tagad!themoon @ 29.09.2022 09:40
Piekrītu - no drošības apsvērumu viedokļa likt story novēloti ir gudrāk, tāpēc šīs influenceres pat respektēju. Arī par to, ka atvaļinājums netiek pavadīts visu “translējot”, bet to saliek sociālajos tīklos, kad atgriežas ikdienas rutīnā.
EmilijaArm @ 30.09.2022 11:28Mičuliene visai turīgu čali nogrābusi - programmētājs tomēr :D https://www.delfi.lv/izklaide/sovbizness/stils/rigas-slavenaka-vegane-pec-laulibas-kraha-iziet-sabiedriba-ar-jaunu-puisi.d?id=54795412
amoreamore @ 30.09.2022 11:35
nuu, programmētāji arī ir dažādi :D DevOp vai kkāds arhitekts, neapšaubāmi ir ļoti turīgi, savukārt testētāji vai kkādi Java developeri - nebūs :D
nu pēc viņa ig izskatās, ka nauda itkā ir, ja jau ceļo, bet pieredze rāda, ka ceļot var arī neesot turīgam :)
EmilijaArm @ 30.09.2022 11:38
Nu pats par sevi viņš saka, ka ir "arhitekts". Man liekas, ka Agirs varētu būt Kanādas trimdinieku atvase. Izskatās interesants čalis, hvz cik ilgi izturēs šito trako skuķi, kura taču bēga no attiecībām, vēloties vienatni
EmilijaArm @ 30.09.2022 11:28Mičuliene visai turīgu čali nogrābusi - programmētājs tomēr :D https://www.delfi.lv/izklaide/sovbizness/stils/rigas-slavenaka-vegane-pec-laulibas-kraha-iziet-sabiedriba-ar-jaunu-puisi.d?id=54795412
Scandinavian @ 30.09.2022 11:41
Mārtiņš jau arī programmētājs.
simona.saimona @ 30.09.2022 16:34Kāda zina ar ko nodarbojas Līga, ja nemaldos Bitīte, (beecool_lv)?
simona.saimona @ 30.09.2022 16:34Kāda zina ar ko nodarbojas Līga, ja nemaldos Bitīte, (beecool_lv)?
Krizdole @ 30.09.2022 16:55Ai kā Legante cenšas medu liet par Uresinu, tikai kaut kā tā lielā sajūsma nenolasās, drīzāk "jā, ja kursus jums tāpat kā man uzsauc, tad jā, ir tā vērts, iesaku" ?