pazīstu topošo vīru, ļoti foršs puisis! Un pāris. :) Vindele strādāja vecajos coyotos!Raella @ 27.09.2022 19:54Man šķiet Vindele ir samērā īsta ne? Vai arī miljons operāciju upuris?vīrs ar tāds vienkāršs izskatā, varbūt pat vizuāli nesaderīgs,bet nu pasaki,kas ir tavi draugi un es pateikšu,kas esi tu
Man šķiet, ka viņi arī uz iepriekšējiem kopā jau brauca. 😀Marleena @ 27.09.2022 23:03Kristīna Andža ar vīru atkal kopā? Aizbraukuši visi trīs uz Ēģipti.
teica, ka atbraukuši uz kāzām ~ 30 cilvēku kompānijā.Marleena @ 27.09.2022 23:03Kristīna Andža ar vīru atkal kopā? Aizbraukuši visi trīs uz Ēģipti.
Kairi @ 27.09.2022 20:55Mičulei jaunais čalis kopija Mārtiņam?
Chikitita @ 28.09.2022 09:30Taču sieviete (Alise) ir skaista, autentiska, interesanta, cita standarta sieviete, kura strādā kādu vidusmēra biroja darbu, nebūs tāda kā viņa, viņa viņam ir interesanta un kāda starpība ko nodomās vecāki, ja jau sācis tikties, tad viņam nerūp vecāku un citu viedoklis.
kinderbueno @ 28.09.2022 10:08
Šis retoriskais jautājums bija domāts plašākā skatījumā nevis tādā aprobežotībā. Ja manu bērnu otrā pusīte jau sākumā pateiktu, ka ar savu kailumu pelna naudu, 80% būtu ļoti vīlusies, jo man tas nav pieņemami.
P.S. - kad runa iet par kailumu un tā pārdošanu, tas nenozīmē, ka vienīgais pretējais variants ir sēdēt birojā :)
Lula @ 28.09.2022 10:14
Man aprobežotība drīzāk nolasās Tavā komentārā. Tā mūsdienās daži cilvēki strādā un tas ir okei, varbūt Tev nav okei, bet nu jā, druksu aprobežoti
kinderbueno @ 28.09.2022 10:25
Tas, ka kādam kailums šķiet kas maigs, noslēpumains, intīms un neliekās okey to tirgot par naudu un rādīt visai pasaulei, nenozīmē ka tā ir aprobežotība.
Manis pēc tā var strādāt kaut vai visi, es tikai skaļi saku, ka man tas ir nepieņemami un es to nesaprotu. Tam nav nekāda sakara ar aprobežotību. Mūsdienās vispār līdz ko tu nedari tā kā visi un neuzskati kā visi, tā tu esi tāds un šitāds, jo ķip neseko līdzi "mūsdienu" pasaulei. Hell jē. Ja tas attaisno plikās vāveres un krūšu rādītājas, lai Jums tiek ?