tāpēc jau pagaidām ir tikai attālumā, jo pampums. Negrib tādu pazoru kā te par Danenbergsoni runā. Šī gudrāka, slēpj tālumā ?Stalkerlvl1000 @ 21.05.2020 19:57Es tuvplānā neesmu redzējusi, jo pēdējā laikā nav tadu bijuši. Tik bildēs pa attālumu esmu redzējusi. Tā kā grūti spriest
Sanāk, ka viņa izdzēra vīna pudeli, ko apzināti samiksēja ar pārāk daudz zālēm, palika slikti, un bija jasauc ātros. Tā laikam sanāk, ņemot vērā, ka fakts par vīna pudeli ir apstiprināts
Josely @ 23.05.2020 19:52https://www.instagram.com/p/CAiXpD8FzBT/?igshid=1t5nm71gh5kpt
Ok es klusēju ?
Czech @ 23.05.2020 20:08Parasti, ja Sauliete pavadīja kopā laiku ar bijušo vīru, tad tas bija IG kaut vai nejauši parādīts.
Tagad abi pavadīja laiku kopā, bet ne viens, ne otrs pat nejaušos kadrus nav ielikuši. Ganjau Pēterim nerādīs, ka cep gaļu ar bijušo. Un tāpat arī Sanai
vai es saku, ka nedrīkst? Vnk konstatēju faktu, ka šobrīd vairs neafišē IG, ka kopā irSusanne @ 23.05.2020 20:18
Un kas tur tāds ir? Gaļu nevar cept kopā, viņiem tak daudz kopīgu draugu. Nedrīkst vairs runāt ?
Ļaunums @ 23.05.2020 20:16Noskatījos to Agnesi.
Vnk wtf?
Tu esi psihenē, un domā, ka bez šantāžas Tev kaut ko dos? Bļin, nav tak parasta slimnīca. Tā ir psihene, kur tikai izturas piesardzīgi, mazus kādam uznāk lēkmes vai kas.
Liekas, ka viņa vnk grib uzmanību un tēlo no sevis sazin ko.
Un paskatoties šo video bez make-up un citus ar make-up, ŠAUSMAS!! Ar kosmētiku viņa izskatās gudra utt, bet bez- parāda to, ka viņai nav pilns rublis! Ko acīmredzot redzam?
Vnk tādus trakos vajag ignorēt, lai peras savā sulā, jo mazāk tiks runāts par viņu, jo labāk. Mošk meitenei pieleks, ka vajadzētu mācīties/strādāt un pilnveidot dzīvi, nevis stulbi rakstīt vlogus par dzīvi un psihot, ka viss ir slikti.
Un var redzēt, ka nu nav viņa nekāda blogere, viss ir samākslots utt. Nekas dabīgi nenāk ārā.
brunettte9 @ 23.05.2020 22:52Man līdz šim ar Danenbergsoni saziņa ir bijusi ļoti jauka. Vienmēr ir atbildējusi, sasveicinājusies utt. Nekaitina viņas video, bet man mazliet žēl viņu - lūpas ir briesmīgas. :( Iepriekš bija daudz, daudz labāk… Vai tiešām tas ir gala rezultāts? Vai tas vēl ir pampums? Ļoti ceru, ka tikai pampums un ar laiku lūpas izskatīsies labi.