Un kāpēc vīriešus- influencerus nenoliekat šajā forumā? Jo večiem nav kur piekasīties, bet sievietēm gan..?
blacke @ 14.05.2020 10:38Jūs tiešām nemākat lasīt? Neviens tos bērnus neaprunā, viens cilvēks tikai par to uzrakstīja, es dalījos savā pieredzē, skaidri un gaiši jau pirmajā savā komentārā uzrakstot, ka es nesekoju Kristīnei un ka KATRS BĒRNS ATTĪSTAS CITĀDĀK. Bet ka tik pabļaut.
blacke @ 14.05.2020 10:58Kapec būtu jānosoda geji? Tas tāds manuprāt kaut kas,kas cilvēkiem velkas līdzi no senākiem laikiem, parasti veci cilvēki par to īd, ka geji ir slikti.
mee, nee, te izskatas, ka personigi aizskari un tapec tads uzlidojums ? ja jau izlasito nevareja iztvert tiesi ta ka rakstot biji domajusi.blacke @ 14.05.2020 10:38Jūs tiešām nemākat lasīt? Neviens tos bērnus neaprunā, viens cilvēks tikai par to uzrakstīja, es dalījos savā pieredzē, skaidri un gaiši jau pirmajā savā komentārā uzrakstot, ka es nesekoju Kristīnei un ka KATRS BĒRNS ATTĪSTAS CITĀDĀK. Bet ka tik pabļaut.
blacke @ 14.05.2020 11:01Arī bērnus neviens nenosodīja, vairāk varbūt tieši Kristīni par darbošanos ar bērniem. Bet arī neko traģisku neviens ne neuzrakstīja.
laikam jau tomer liela dala nesaprot, kas velkas pakal "atpazistamibai". Vairak cilveki izteiksies un ne vienmer to, ko gribesies dzirdet.blacke @ 14.05.2020 11:01Arī bērnus neviens nenosodīja, vairāk varbūt tieši Kristīni par darbošanos ar bērniem. Bet arī neko traģisku neviens ne neuzrakstīja.
Bjork @ 14.05.2020 11:01mee, nee, te izskatas, ka personigi aizskari un tapec tads uzlidojums ? ja jau izlasito nevareja iztvert tiesi ta ka rakstot biji domajusi.
konkreti Tavs ieprieksejais komentars nebija ne par mata tiesu labaks par to meitenu komentariem!??Brunete89 @ 14.05.2020 11:11
Jā personīgi aizkāra,jo besī cilvēki,kas cenšās uzkundzēties par labāku, citus noliekot. Un tieši teksts nebija tēmēts uz šo meitenei, bet par visām kopā.
Piem. Kašers tak ir gejs. Par to Jums nav nekas nosodāms sakāms?
Ļaunums @ 14.05.2020 10:57Nu re, iemesls padomāt, kuri ir tie populārie vīrieši, un padiskutēt viņu dzīves.
Piem. Kašers tak ir gejs. Par to Jums nav nekas nosodāms sakāms?
Ļaunums @ 14.05.2020 11:00
Nu re, tad kāpēc jānosoda bērni?
Pilnīgi visās tēmās par kaut ko var piesieties..
tiem bērniem ir divi gadi? ik pa laikam paskatos viņu, domāju,ka mazāki, jo īsti neko nesaka. Vienīgais katrs bērniņs attīstās citādāk un puikas vispār attīstas lēnāk, bet ja ar bērnu strādā un māca lietas tad var visu iemācīt. Man te vienai meitenītei pēc pāris dienām divi gadi, jau ļoti ilgi runā labi pastāsta kas pa dienu bija, ko ēda, ko darīja, kas patīk un nepatīk. Runā kā lielā.
reina @ 14.05.2020 13:10Visvairāk auzās, protams, iebrauca turbopeka. Kā mamma varētu zināt arī to, ka katram bērnam ir dažādas čakras, kas ātrāk atveras - vienam tā ir valoda, otram fiziskās prasmes, trešam komunikācija utml. Viss vienlaicīgi diemžēl nenotiek. Un līdz 3gadu vecumam ir pilnīgākā norma, pat pēc grāmatām, bērnam runāt vairāk savā valodā. Bet svarīgākais rādītājs, lai viņš vispār ar to valodas veidošanu eksperimentē. Veido skaņas, atdarina dzirdēto kaut pa savam utt.
Bet, blacke, arī tavs atbildes komentārs nebija tik nevainīgs, kā pēc tam pasniedzi.
Jā, tu pasaki, ka katrs attīstās citādāk, tomēr nākamajā teikumā pati to apgāz. Jo, redz, mācīšanas vaina.
Nu fui.
Mani arī šis aizcepa. Nepatīk mātes kā personības, ok, bet nu nepiešujiet nabaga bērniem pašizdomātas problēmas. Tas arī viss.
reina @ 14.05.2020 13:10Visvairāk auzās, protams, iebrauca turbopeka. Kā mamma varētu zināt arī to, ka katram bērnam ir dažādas čakras, kas ātrāk atveras - vienam tā ir valoda, otram fiziskās prasmes, trešam komunikācija utml. Viss vienlaicīgi diemžēl nenotiek. Un līdz 3gadu vecumam ir pilnīgākā norma, pat pēc grāmatām, bērnam runāt vairāk savā valodā. Bet svarīgākais rādītājs, lai viņš vispār ar to valodas veidošanu eksperimentē. Veido skaņas, atdarina dzirdēto kaut pa savam utt.
Bet, blacke, arī tavs atbildes komentārs nebija tik nevainīgs, kā pēc tam pasniedzi.
Jā, tu pasaki, ka katrs attīstās citādāk, tomēr nākamajā teikumā pati to apgāz. Jo, redz, mācīšanas vaina.
Nu fui.
Mani arī šis aizcepa. Nepatīk mātes kā personības, ok, bet nu nepiešujiet nabaga bērniem pašizdomātas problēmas. Tas arī viss.