Stalkerlvl1000 @ 03.05.2020 16:09Nu jā tādas lietas ir domātas tieši tādiem cilvēkiem kā viņa, kurai visu vajag vizuāli skaistu un par naudu un praktisko pusi vienalga :D
Man arī vienmer smaids nāk par to kā viņa tur pucējas uz vistu sētu un tagad uz dārzu un vēl rāda ka re no rīta biju tāda un tagad tāda. Tas viss to padsrīšanu pataisa tādu neīstu :D jo tie, kas patiešām strādā dārzā un arī kko dara netaisa simts un vienu tādu bildi. Un es nesaku ka laukos jāstaigā kā bomzim :D karoč viss ir pārāk uzspēlēti. It īpaši stāsts nē pasaka par siltumnīcu :D
Kaut kādos komentāros esmu lasījusi līdzīgas atsauksmes par Dārtas ģimeni. Likās, ka kādam uz varžacs uzkāpuši vienkārši. Bet ticu, ka Dārta arī varētu nebūt cilvēks, kas visiem patiksBjork @ 03.05.2020 16:22Darta, ir Darta. Vina jau skola vareja atlauties jebkurai skolotajai aizvert muti un diriget visu pec savas stabules. Bet loti daudz noteikusi to visu vinas vecaki, kas ari no Dartas prasija. Ar Dartu neviens baigi neielaidas un pati vina neielaidas, jo stervas tipa. Vecaki ari savas darba vietas vareja zemak stavoso loti pazemot. Bet janem vera, ka tas bija 20 gadus atpakal. Sobrid ir, kas palikusi, tur, kur bija, bet dala izaugusi un nevienam nelautu sadi kapt uz galvas. Tomer Darta ari mainijusies, jo Riga satiekot lielakus vilkus.
Loti ceru , ka tomer vina netiekas ar Artusu. Jo tomer Darta ir inteligenta, vina bija izcilniece skola, asu domasanu. Uzskatu, ka Darta ir krietni augstaka plauktina eksemplars.
Visvairak izsvitrota bija Aboltina, kura padla ar viltu tika ieksa, biedru aizsutot "uz Kjiinu".
Villanelle @ 03.05.2020 17:09Es tos Mellenbergus vispār nesaprotu. Tas džeks vēl tīri ok, bet tā meiča - wtf, rausītis kaut kāds. Tipa, interesanti skatīties ''reālo dzīvi''? Es pati besijos no savas nekārtības mājās, taukainiem matiem un pumpas uz sejas. Sekoju skaistiem profiliem un cilvēkiem, jā, lai gan daļa no atspoguļotā ir fake, tomēr vizuāli baudāmi. Bet tādi Mellenbergi... pfff nesaprotu
Jā, es par to arī domāju. Whyyyy? Absolūti nekā interesanta tajos profilos!!Susanne @ 03.05.2020 17:12
Un galvenais, ka vina dabūja 2 nominācijas tajā influenceru topā
Stalkerlvl1000 @ 03.05.2020 23:44Kāda skatījās live video Kristīnei un Santai.? Es brīnos, kā viņas tomēr ir uz sakariem. Jo laikam jau ir dažādas tik cik man santa ļoti patīk tik kristīne nē.